Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
😂😂😂😂 nejak mi poprehadzovalo slová. Malo byť - napríklad mne prišla na druhý deň 😂
@zuziklc29 oni sú tam všetci v pohode 🙂
@bobulkapetka dakujem krasne
@zuziklc29 Ja môzem tiež len potvrdiť veľmi dobré skúsenosti s CRM B.B, chodila som tiež k Dr. Bornayovi v B.B... ale všetci sú tam ľudskí a super. Dr.Bornay nám pomohol, staral sa, zaujímal sa..dnes som v 27. tt a chodím k nemu do jeho ambulancie, má naozaj ľudský prístup, s akým sme sa ešte nestretli. Určte sa nemusíš obávať.
Ahoj te baby sobotu som bola na sone mam. Celkom dobrej velkosti folykulov d es vecer si mam pivhnut pregnil a utorok idem na IUI dufam ze uz sa nam to podary. .kto ide este na iui .
@regina24 vies co, tiez idem o mesiac do centra, a planovala som ist tri krat na IUI, ale vcera som dost citala o tom na nete, a pochopila som, ze to je strata casu. Vacsina bab, co som citala bolo aj 3 krat na tom, a nic z toho, mozno par babam sa podarilo. Tak kaslem na to. To radsej s hormonmi sa nechame stimulovat v centre a sex budeme mat prijemny, nie 3 krat do nadobky. Ja som reraz zacala rozmyslat nad SOFT IVF. Ale v BB ho nerobia. To je uspesnejsie ako IUI. A ak to nevyjde tak v BB v centre pojdeme na to normalne IVF.
@bobulkapetka dobre rano ja dnes takto myslim ze ciarka je silnejsia ako pred 2 dnami... Dnes 12 dpt
@bobulkapetka ake mas testy? Ja Dr. Max. Zajtra daj vediet aku hodnotu HCG ti namerali... Ja idem v utorok... Este rano testnem... Gratulujem ti krasne kolajnice
@adkaaa určite je silnejšia to hneď vidieť. Teším sa s tebou 😘 zajtra napozajtra uz budeš mat aj ty riadne silne koľajnice 😉 mám dr.max testy v tej ružovej krabičke kde sú 2ks a tie druhé neviem aké sú ale sú nejaké zvláštne. To som len tak kúpila tu na mk 30ks za 10€ ale asi majú malo farbiva alebo neviem. Druha čiarka netmavne resp.ak aj áno len velmi malinko. Kde na dr.max vidieť rozdiel. (Teraz uz vidím aj ja keď porovnám všetky). Iné som neskusala uz ani nejdem kupovat. Zajtra napíšem keď budem mat vysledky. Prosím ta nevieš či robia usg zospodu alebo cez brucho? Či si mám ráno vložiť Progesteron alebo až keď sa vrátim z bb?!
@bobulkapetka mne robili zo spodu...Ale sa pytali ci nespinim ani nekrvacam... Tak daj az po len ho nezabudni zobrat so sebou... Ja dnes este kupim test len neviem aky, ktora lekaren bude otvorena...
@adkaaa radšej tak urobím ze vezmem so sebou. Dakujem. Test kúpiš aj v drogérii pripadne v tescu, Kauflande... tam majú tie pepino a sú vraj tiež dobre. My mame lekáreň aj v tescu aj Kauflande a sú otvorené aj v nedeľu aj dm-ka. Ja som si ich takto polepila 😂 len škoda, ze som netestovala stále rovnakým len som nemala 😕 tu vidieť, ze na tých “lacných” velmi máličko vidieť rozdiel v čiarke.
@bobulkapetka ozaj na tych Dr. Max je super vidiet rozdiel.
@bobulkapetka robia zo spodu, ale ja som si vždy ráno aj tak vkladala 😄
@bobulkapetka
@adkaaa
Ahojte baby, tak Vám to krásne hlavne 😘😘😘 ja stale nič, tak zajtra už iba na krv pre potvrdenie a vysadenie liekov. Tak Vám držím palceky, nech Vám tehulkovanie prebieha v poriadku. Drzkajte sa a ja sa snáď ku Vám pridám po ďalšom vklade 😘
@bobulkapetka
Možno ano😁 chcela by som ísť hneď na ďalší, ak bude všetko ok. Nemám čo čakať. Tak zajtra sa drzkaj ale neboj všetko bude ok.😘
@peggie Dakujem 😘

@dee26 Gratulujem,prajem bezproblemove tehulkovanie nadalej🤰😘