Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
Babule cakam na vysledok, juuj uz som s toho na prasky. A cca pred hodinou na slipke hnedy vytok..dobre ma nevykotilo..a potom o chvilku troska krvy a potom zas na toaletaku ten hnedy hlien.. Chodim na wecko kazdu chvilku na kontrolu ako blazon. Ale bojim sa. Volala som aj do centra ale vraj kym nie su vyskedky nevedia mi nic povedat len mi zvysili davku progesteronu. Aj brusko ma pobolieva ale len tak jemnucko. Uz mi je az do placu ..myslite ze je to stratene??
@mimi410 nic nie je stratené. Neboj bude to pozitívne. Hlavne nestresovat!!! Potom napis keď ti zavolajú
@bobulkapetka dufam a pevne verim ze to vyjde. Uz len dako skratit tie tri hodky kym zavolaju..a ty ako??
@mimi410 a to inak volajú dosť pozde nie? Nam volali okolo druhej myslím... ja v podstate dobre 🙂 Dakujem. Dnes som začala 13tt ale od 12tt mi to dáva drobec v pravidelných intervaloch jasne najavo 😂 vo štvrtok idem na kontrolu tak uz aj knizku dostanem a konečne ho zas po troch týždňoch uvidím 👏🏼 Za chvíľku budeš aj ty takto odpočítavať 😉
Dnes som bola na krv a na sono a riadne vela ludi tam bolo, zajtra zacinam so stimulaciou, takze dufam ze vsetko pojde ako ma 🙂
@mimi410
To ma velmi mrzi... Viem ze je to tazke co teraz prezivas a hlavne ako sa citis... Ale hlavu hore a ver ze bude dobre... Mysli na to ze lahke cesty nevedu nikam.. Vid nas priklad:
Chodili sme do Blavy najprv ze super centrum... Klasika prva konzultacia priprava na odber odobrali 18vajicok z toho super na zamrazenie bolo 11. Dali sme vsetky zamrazit. Cerstvy vklad som nrmala lebo som vychytala ohhs s tym ze ale ked som bola na kontrole na 5ty den doktor ma poslal domov ze vklad nebude ze mam ohhs a nic mi na to nedal... O 4dni ma poslal ku doktorke ku ktorej som chodila na kontrolu... Samozrejme som mala velikanske bolesti.. Isla som na kontrolu a doktorka ze pre boha... Okamzite na operacku... Tak za ziva mi prepichovali tu tekutinu a vysavali zo mna.. Revala som ako dazd na operacke...
Po mesiaci prvy vklad.. Uspesny test pozitivny.. Ideme na krv hcg leb 50tak to ukoncili ze to je malo.. Ok.. Vyrevana sustredila som sa na dalsi mesiac.. Tak uspech ziadny.. O dva mesiace vklad a zase podarilo sa... Ale hcg zacalo klesat.. A takto to slo vkuse... S tym ze mi vkladali stale dve embryjka... Az na posledny vklad.. Vlozili dve embryjka..
A uspech.. po vklade o dva tyzdne som sla na krv do ba hcg sa potvrdilo... O dva tyzdne na sono som mala ist... Lenze dva dni predtym som kus zakrvacala tak som utekala s chlapom ku nam na pohotovost ze co sa deje... Doktor spravil sono a potvrdil nam srdiecko bije a chlapovi gratuloval a dal ma na pozorovanie... Lezala som v nemocnici dva tyzdne ked ma prepustal spravil sono a vsetko bolo ok srdiecko bilo... Po prepusteni asi na treti den som sa postavila z postele doma a krvy neskutocne vela vytieklo zo mna.. Znova sme leteli na pohotovost ze ci je male ok... Spravil sono vsetko v poriadku len ze som mala hrmatom a ten praskol a polka vytiekla... Tak ma tam nechali... Primar pchal do mna denne 4x litrove infuzie.. Izbovy lekar ich zakazal ue to je vela ze to skodi... A takto sa hadali medzi sebou az do stvrteho mesiaca kde na zaciatku stvrteho mesiaca mi spravil sono ked ma uz chcel prepustit z nemocnice a len vtedy primar prisiel na to ze som cakala dvojicky ale ze im nebiju srdiecka... Ja som ostala na stole obarena ze coze revala som ako dazd a on debil mi este aj sono ukazal ako vyzeraju kde maju rucicky nozicky proste vsetko.. Aj sestricka revala so mnou ked to videla... No tak okamzite predoperacne a kyret... Robila mi ho daka Ruska a zle... Po prepusteni som dostala horucky triasky a velky zapal zavreli ma zase do nemocnice nanovo vycistit a po cisteni som strasidelne krvacala lebo sa mi maternica neuzatvarala... No a po tomto primara vyhodili lebo sposobil to ze mi zabil malinke tymi liekmi co sa nesmeli... Tak v blave nam dosli embryjka a bolo po vsetkom.. Chcela som sa uz na to vykaslat lebo som uz nrmala dalej sil... Ale neviem co sa stalo v decembri v duchu ze chod do bb skusit kuknut... Tak som nas objednala.. Bornay hned vsetko zistoval.. Isli sme na odber mam 7mrazacikov..doktor skusil cerstvy vklad po odbere vajicok ale neuspesne.. A nasledne povedal ze dost.. Ideme vas vysetrit.. Tak ma dal na imunologiu na hematologiu a genetiku... Genetika dopadla v poriadku... Na imunologii ze mam dake NK bunky zvysene tak mi dali infuzie intralipid a na hematologii mi zistil syndrom lepivych dosticiek tak mam aspirin a clexan injekcie... A teraz po vsetkych vysetreniach preslo uz skoro sedem mesiacov a az teraz som bola na vklade...A musim este 8dni vydrzat kym pojdem na krv a sono.... A dufam a verim ze po tomto vsetkom co som si prezila uz sa to podari... Viem ako sa citis.. Ale sme silne.. Musime byt silne pre nase malinke snehuliaciky.. A ver ze ked to teraz nevyslo... O mesiac dva bude s teba uz tehulka a budeme sa tesit vsetky ked nam napises ze sa to podarilo a posles nam fotku bobulky malinkej v brusku 😘😘😘😘
@mimi410 to ma veľmi mrzí :( nabudúce sa podarí treba veriť....
@lyzinka uff tak ty si to nemala ozaj lahke, drzim palce aby to teraz vyslo 🙂
@mimi410 prajem vela sil, je to pre nas vsetky narocne, neexistuju slova ktore by vedeli utesit ale existuje nadej, ze aj nam sa to podari a vtedy zabudneme na vsetko zle co musime prekonat... mysli na seba a urob si radost aby si nazbierala sily
@lyzinka neboj tentokrát to dobojujete do šťastného konca 😘
@peggy nemáš náhodou tu reproimuno v Nitre? Ak áno skús tejto kocke napísať za skorší termín 🙂
@bobulkapetka
Ahoj ďakujem ale ja tam nemôžem ísť skôr ako október, november. Bo musím byť 8 týždňov po kete. 😞
@peggie no ve potom má to aj napadlo ze asi to ani tebe nevydá do tých 8 týždňov po ket. Ale škoda 😕
@ivik6 ja IUI neverim, to len tak vyskusame 2 krat, a potom ideme na SOFT IVF. Aj tebe robili postkoitalny test? Nerozumiem, naco mi ho robia, ked doktor chce dva daksie cykly robit IUI, a k tomu je jedno ako dopadne postkoitalny test. A my musime uz druhy krat kvoli testu sex mat na povel okolo 9 hodin pred testom. A ked zase nebude folikul dost velky ako v pondelok tak ja uz neviem ci aj treti krat tam budeme kvoli testu behat. A to ani ziadne lieky v tomto cykle mi nedal doktor.
@amalia8 niekedy psychika robi svoje, ani nemusime vediet, cim viac chceme tym to menej ide ale ako vypnut hlavu na to som este ani ja neprisla... ale to mate super ze mate sancu na prirodzene otehotnenie, my mame velmi malu sancu prirodzene. Ked to vravi doktor Krajkovic asi by som mu verila, lebo ked nemusis si davat lieky do tela, tak je to lepsie aj pre teba aj pre babo.
@lyzinka Ahoj,tak ako sa citis po vklade?Aj sa chystas testovat?Drzim silno silne palce🙏Kedy ides na krv?
@bobulkapetka A ty sa mas ako tehulka?Zajtra mas tusim kontrolu tak som zvedava ake bude uz babo velke.👶
@adkaaa ahoj. AKurat minule som myslela na teba ze ako sa máš 🙂 ja dobre v podstate 😂 až na to ze drobec mi hlavne ráno dáva jasne najavo ten tam je. Včera mi stačilo dva glgy minerálky vypit a išla som sa s misou porozprávať 🤣 dnes zatial nic ale to asi preto ze v noci mi zle bolo. Áno zajtra kontrola aj preukaz uz dostanem a teším sa ze konečne moju lásku uvidím po 3 týždňoch. A ty sa ako máš? Teda vy? 🙂

@peggie Poviem ti ze v tomto centre vidim aspon realny uspech a same tehulky... Co o Blave povedat nemoze... Neboj ja verim ze tieto vysetrenia nam pomozu a dana liecba bude uspesna a budeme mat obidve malinkeee 😘😘😘 A potom dame vsetky tehulky stretko 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂