icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

cuttina
14. nov 2018

@regina24 moc drzim palce, nech vydrzia vsetky do stadia blastocysty!

regina24
14. nov 2018

@vetom hej neboj bude dobre asi chcú aby si bola u dr Krajkovic a vieš .
On je veľmi dobrý dr on mi robil aj odber stal príjemní dr.
Daj mi potom vedieť ako ste dopadla 🙂

regina24
14. nov 2018

@cuttina tak ja len dúfam ale bojím sa veľmi bojím sa volať čo mi povedia .
Lebo minule deň vkladu mi to zrušili som myslela že má porazí .

regina24
16. nov 2018

@vetom Ahoj tak volala som ohľadom vývoja .
Úžasné držia sa hovorila že sú pekné embrijka 3 oplodnili sa
že su krásne
Tak ešte nedeľu mám volať o 8:00 a vtedy povedia čo a ako .
Na ten vklad by som mala ísť.

vetom
16. nov 2018

@regina24 super, to je skvela sprava...velmi sa tesim s tebou 😊...ja mam odber v pondelok, vsetky vajicka mam vyrovnanej velkosti okolo 18, tak uz sa to aj mne krati..

regina24
16. nov 2018

@vetom jej super teda ty máš dosť vajíčok superrýchle teda .držím palce. Dúfam že nedeľu budem mať vklad.🙂

🙂

vetom
16. nov 2018

@regina24 vajicka maju velkost okolo 18, ale ich pocet je cca 10-14 ks, nestihala som ratat ked diktoval sestricke 😀+este nejake 3-4 male tam boli, ale aj tak celkom dost, na zaciatku som sa bala, lebo som ich male len okolo 8ks, potom mi zvysili davku gonalu a rozrastla som sa 😊

regina24
16. nov 2018

@vetom to máš dobré keď máš viac vajíčka.
Najväčšie si mala aké veľké ?
A berieš aj nejaké vitamíny?
Aké berieš ?
Tak držím palce teda.
Tak ja len rátam dní aby sme už konečne boli spolu s embrijkom aby som mala už ten vklad. Snáď sa aj bojím lebo musím ešte volať nedeľu ráno .

cuttina
16. nov 2018

@regina24 viem, ake su to nervy, to cakanie. Pevne verim, ze tvoje embryjka su bojovnici a moc drzim palce!

regina24
18. nov 2018

@cuttina ahoj tak dneska som bola na vklade tak sa teším 🙂
14dni kontrola.
Na kolkaty deň sa róby domáci tehotenský test ok ?

bobulkapetka
18. nov 2018

@regina24 držím palce. Mne slabého ducha ukázalo už na 8 deň po vklade (deň vkladu nepočítaj). čiže od zajtra rátaj a skús asi ten 10 deň. to je už na tebe kedy budeš testovať. Ja som špinila ten 8 deň tak som skúsila a bolo to uhniezďovanie pravdepodobne 🙂 ale ja som na krv bola až na 16 deň do vkladu. ten 10 deň po by ti už mohlo ukázať ;)

vetom
18. nov 2018

@regina24 ahoj...tak ako transfer 😊? Teraz vela oddychuj, nech sa drobec dobre uchyti 😉
Co sa tyka vitaminov uzivam kyselinu listovu, B,C, D, cucoriedkovy napoj, psylium, homeopatika...vsetko mam na prirodnej baze, k tomu cvicim jogu a mam upravenu stravu, ale to je aj kvoli endometrioze..
Mna uz zajtra caka odber, uz sa tesim, lebo ma tlaci cele brucho, pri 1.ivf som to vobec nemala.

regina24
18. nov 2018

@bobulkapetka tak skúsim testovať aj ja tak cca 10den ale uvydim ako to vydržím 🙂 .a uhniezdenie koľko dní trvá cca ?

regina24
18. nov 2018

@vetom tak musím veľa vitamínov jesť aby poklad môj bol zdravíčka . 🙂
Tak ti držím palce zajtra po odbere mi daj vedieť 🙂

bobulkapetka
18. nov 2018

@regina24 koľko trva netuším vôbec. Niekto pritom špiní niekto vôbec. Je to individualne. Sa asi ani presne nedá povedať ktorý den sa uhniezďuje. Ja som napríklad brala len kyselinu listovú iné nic. A nejak extra som neoodychovala. Robila som vsetko ako predtým. Na tretí den po vklade som uz cestovala 8 hodín do prace... ale tak to každá musí vedieť co je pre ňu dobre 🙂

cuttina
18. nov 2018

@regina24 super! Kolko mate embryjok? Ja som prvy vklad netestovala, cakala som az na krv, stale len oddychovala a nevyslo. Druhykrat som skusila uz piaty den, bol tam miniminimini dusik, na siedmy den uz bol pekne vidiet. Druhy vklad som neoddychovala ani chvilu a vyslo. 😊 Moc tidrzim palce, nech sa embryjko pekne zakusne a vyvija! ♥️

regina24
18. nov 2018

@cuttina tak ja len dúfam že bude embrijkom krásne rast. 🙂
Jedno sme vkladali 🙂

regina24
18. nov 2018

Po etapách koľko dní trvá uhniezdenie embrijkom ?

vetom
18. nov 2018

@regina24 aj ste najake zamrazili?

cuttina
18. nov 2018

@regina24 3-4, aj ked mne doktor hovori, ze je to par sejund, ked sa prichyti. Potom sa uz iba viac zahniezduje a vyvija.

regina24
18. nov 2018

@cuttina ďakujem za radu tak teda mám rátať cca 3dni.
Lebo všade niečo iné píšu .
Tak teda oddychujem môžem chodiť aj na prechádzku?
Kuk nech je už teda aspoň 10den 🙂
Aby som mohla testovať . 🙂

regina24
18. nov 2018

@cuttina tak už len čakať teda na embrijkom ako sa uchytí 🙂
Mala si aj nejaké pocíti bolesti brucha stal na kolkaty deň od vkladu ?

adkaaa
19. nov 2018

@regina24 Ja som testoval na 10 dpt a uz som mala peknu druhu ciarku,o dva dni bola silnejsia.Drzim palce!!!

@bobulkapetka Ahoj a ty sa ako mas?Uz mas nieco pokupene?

bobulkapetka
19. nov 2018

@adkaaa ahoj. Dobre Sa mám Dakujem a ty/vy? Nieco kúpenému mám ale kedže drobec Sa zatajuje a nechce sa ukázať oblečenie som teraz nekupovala a aj tak počkám na zľavy 🙂 veď uz ponaly začnú tak načo míňať keď budú aj o polovicu lacnejšie. Akurát sme kúpili postieľku s prebalovacim a hniezdo s vankúšom pre tehotne/na kojenie. Iné zatial nic. Stále si chcem ten zoznam spísať aj co mi bude do pôrodnice treba a aspoň to kupovat len sa akosi stále k tomu neviem dostať 😂 akurát odstavacku som pozerala aj to niekto tvrdí ze to treba niekto ze nie tak neviem či ju kúpiť. Ty si od posledného nákupu v poľsku nieco dokupovala?

regina24
19. nov 2018

@adkaaa tak skúsim testovať sa aj ja na 10den.
Mala si aj nejaké príznaky ktoré dní si sa ako cítila ?
Aké vitamíny si brala ?
Ty si teda už tehotná gratulujem. 🙂

adkaaa
19. nov 2018

@bobulkapetka Ahoj dakujem aj my sa mame dobre.Ja co sa tyka oblecenia tiez uz nic,lebo vela mi posunula svagrina po malej ta ma teraz 4,5 mesiaca a treba dokupit uz len teplucke veci,ale tiez cakam az na januar na vypredaje.Kupila som flasky,a kozmetiku,fusak do vajicka.Aj odsavacku mi da svagrina - manualnu.Vraj v porodnici sa pytaju na to.A pre seba som objednavala kojenecke popdrsenky.
@regina24 Ja som bola len velmi unavena a stale som spala.Priznaky ine som az tak nepocitovala alebo som si ich nevsimla,lebo nezvracala som ani raz a aj ked mi bolo niekedy zle tak som to predychala ale to bolo uz po potvrdeni tehotenstva.Vitaminy som brala LeadyVita tam bolo vsetko potrebne.Je pravda ze tento vklad som sa nieako extra nepozorovala ani nesetrila a prave vtedy to vyslo

regina24
19. nov 2018

@adkaaa super teda ináč ani ja nie ležím čelí deň zas aj chodím a skúšam NATO nemyslieť.
🙂

adkaaa
19. nov 2018

@regina24 Budeme cakat na Mikulasa krasny test s //🙏😘

bobulkapetka
19. nov 2018

@adkaaa aký fusak si kúpila do vajicka? Prosím foto. Áno ze tu odsávačku by sme si mali vziať uz do pôrodnice. Aj podprsenky som pozerala len neviem akú veľkosť objednať 😕 a dnes som akurát kolotoč nad postieľku kúpila 🙂

cuttina
19. nov 2018

@regina24 ako som pisala, vyslo to, ked som sa co najviac hybala. Dokonca som o tom citala studiu, ze pri fyzickej namahe bolo statisticky viac uspechov. A mne to tak aj doktor hovoril, nech robim vsetko, ako obycajne a vyslo to.