Pocity po kryoembryotransfére
Baby ake pocity mate ked ste po transfere?
@denulka85 tohoto sa ja bojím, že keby som si dala 2 emriá, tak budú ako na just dvojičky. držím palce, aby sa nám to už podarilo 😉
@margitka33 radcej dve ako nic ja som v decembri ked to nevyslo revala ako svina a hlavne ze som sa to dozvedela tesne pred vianocami 😖
@denulka85 viem ťa pochopiť, ja som stratila v decembry, v januáry a teraz dúfam, že to bude Ok, a tiež som to neznášala dobre, ale vždy sa zobudím do pekného ráno a poviem si, že to dalšie už bude
@margitka33 ano musime mysliet pozitivne..... a ake lieky beries? ja prednison, utrogestan a extrimax
@denulka85 ja len utrogestan, a kúpila som si ešte vitamíny a kys.listovú ale ty toho berieš ozaj dosť, nemáš to aj na to ohss.
@margitka33 nie nemam ohhs to som mala v decembri beriem 11 liekév denne a 1 maternu vitaminy....
@denulka85 tak to máš ozaj dosť 🙂 , 🙂 ty si ideš kedy robiť test?
@margitka33 neviem asi skusim na 8 den v nedelu a ty?
rozmyšľala som už zajtra, ale neviem, či to nie je moc skoro
@margitka33 ak si ho nahodou spravis tak sa ozvy ako si dopadla.... u niekoho to uz ukaze a u niekoho este nie 😉
@margitka33 robila si si? ja sa chystam zajtra 🙂
nerobila,budem až v pondelok ráno, som na chate a zabudla som si test doma, musím vydržať 🙂
@denulka85 a zajtra sa ozvy, ako to dopadlo, budem Ti držať palce
@margitka33 ahoj mne este nic neukazalo a tebe?
@denulka85 Ahoj, ja som si robila teraz, viem, že to je najlepšie robiť z ranného moču,skor sa nedalo, ale mne sa tam tiež neobjavilo nič ☹ .
@denulka85 včera som mala zvýšenú teplotu 37,1, tak sme sa vrátili ráno domov, dúfam, že to nieje nič zlé
@margitka33 nevadi nezafaj este je skoro daj si do fora ze hodnoty hcg a klikni na prvu babu dala tam tabulku a hcg je od 14 dna okolo 50 takze este namame koniec. budes este robit test? ja asi stvrtok
@denulka85 určite, ja som to ešte nevzdala, verím, že to je dnes ešte skoro,,,,rozmýšľala som v stredu alebo vo štvrtok, uvidím do kedy to vydržím
@margitka33 aj ja som to este nevdzala neboj sa a urcite sa ozvy co j s tebou aj ja sa ozvem
ok, ozvem sa
babule ako ste natom? Ja na 8 den som mala negativny test, skusime o par dni neskor. Asi je to stale skoro. 😒 😒

@denulka85 ja skusim uz 9 den v nedelu