icon

Pocity po kryoembryotransfére

denulka85
14. feb 2013

Baby ake pocity mate ked ste po transfere?

margitka33
20. feb 2013

ahoj, toto je môj už druhý Ket, teraz čakám na výsledok, dúfám,že teraz to dopadne dobre 🙂 ,to čakanie je také dlhéééééééééééééé...............

denulka85
autor
20. feb 2013

@margitka33 ahoj tak co robila si si test? ja nemam odvahu 😒

margitka33
20. feb 2013

@denulka85 Ahoj,nerobila, ale zajtra si budem robiť...To ti verím, že na to treba odvahu, vieš ako sa bojím 😒

margitka33
20. feb 2013

@alika36 Ahoj, ako si na tom, testovala si sa, alebo sa iba budeš?

alika36
20. feb 2013

ahoj, nuz testovala som dnes rano, a skoro som uz aj zahodila test do kosa od sklamania, ale ked som ho obzerala ako obzerala tak som tam videla velmi slabeho ducha, az neviditelneho, lebo kedsom porovnala pri dennom svetle aj nepouzity tak bolo velmi jemne nieco vidiet. Tak este odtesujem sa aj rano a porovonam. Mozno sa mi aj marilo, aj to je mozne 😀 😀 aj dnes som tr 😀 trocha spinila ako vcera a hned to aj prestalo. A mala som zvlastny pocit od rana, navaly tepla a akoby navracanie ale nie az natolko aby som naozaj, dost malatna chvilami. A ty ako?? daj vediet tiez 🙂 nech viem ci nie som sama a nevymyslam si 😀

margitka33
20. feb 2013

.
@alika36 Ahoj, tak to ma teší, že si tam videla ducha a dúfam,že sa Ti to zajtra potvrdí. Aj ja sa budem zajtra testovať 🙂 Ja sa cítim celkom dobre, trošku ma bolia vaječníky a prsia, ale to stále 😒 . A dnes ma ťaží na žalúdku, ale to sú nervy, lebo už sa pomaly končí čakacia doba a teraz som začala rozmýšlať ako to dopadne? 😖 Dúfam, že to dopadne dobre 🙂

denulka85
autor
20. feb 2013

@margitka33 tak to ti verim aj ja sa bojim tak radcej sa uz netestujem.... zajtra daj vediet ako si dopadla....

denulka85
autor
20. feb 2013

@alika36 skus si spravit test a potom napis ze na kolky den ti ukazal test vela stastia 🙂

denulka85
autor
21. feb 2013

@margitka33 ako su dve // 🙂

margitka33
21. feb 2013

Ahoj, som sklamaná a veľmi, zase iba jedna 😢

denulka85
autor
21. feb 2013

@margitka33 neboj sa to este nic neznamena.... aj lekar mi to vcera povedal ze krv je dolezita.... a kedy ides na krv? ja v pondelok

margitka33
21. feb 2013

@denulka85 viem, viem, ale myslím si, že ked som tam nemala ani ducha šanca je veľmi nízka, na krv idem v pondelok, a ty si ako na tom?

denulka85
autor
21. feb 2013

@margitka33 ja som sa netestovala uz kaslem na to... a brusko citis? ja este hej ale prsia ma vobec neboli a kramy mi mali prist v pondelok

margitka33
21. feb 2013

@denulka85 bruško nie, skôr ako keby to boli vaječníky, ale to môže byť aj subjektívne a prsia nie, iba ich mám také naliaté. Ja som mala dostať tiež v pondelok, ale pregnyl ti to posúva. Predtým som celý čas nedostala menštru, až potom ked som ho vysadila.

denulka85
autor
21. feb 2013

@margitka33 ja som nemala pregnyl.... to sa dava ked dobre viem len pri et. uvidime ked pojdes v pondelok na krv tak kedy mas vysledky v ten den? ja az na druhy lebo nejdem do ba ale len k nam do nz...

margitka33
21. feb 2013

@denulka85 prepáč namiesto pregnylu som myslela utrogestan., ja to budem vedieť poobede medzi 15-16..škoda tebe sa to posunie ešte o jeden deň čakania navyše

denulka85
autor
21. feb 2013

@margitka33 no hej co narobim ba je dost daleko a muzovi nedaju volno a ja sama nejdem do ba.... tak si budem musiet pockat

margitka33
21. feb 2013

@denulka85 to je ďaleko, ja to mám do Martina neakých 30km, to mám blízko, tam prebehnem aj sama autom, ale manžel vačšinou chodí so mnou, tiež to prežíva so mnou 🙂

denulka85
autor
21. feb 2013

@margitka33 aj moj chodi so mnou stale ked nevie ist tak ide svagor vsetci to somnou prezivaju 🙂 le mi mame blavu okolo 130km tam.... a to je dost ked idem na krv a mozno zbytocne 😒

margitka33
21. feb 2013

@denulka85 to ti verím, to nie je za rohom, tak aspoň nemusíš stále cestovať, tak ďaleko ved aj to sú peniaze čo tam precestuješ a tu sa zíde každá koruna, no nie?

margitka33
21. feb 2013

@alika36 ahoj, tak ja som mala iba jednú čiarku, smola 😖 a teraz čakám aspoň na tvoju pozitívnu odpoved

denulka85
autor
21. feb 2013

@margitka33 no presne tak preto tam nejdem na krv radcej si pockam o den neskor co narobim... keby s ajednalo o vysetrenie tak by som isla ale krv mi aj tu vedie zobrat 🙂

margitka33
21. feb 2013

@denulka85 to je pravda, tak nám držíme palce, aby v pondelok a v utorok boli pozitívne odpovede 🙂

denulka85
autor
21. feb 2013

@margitka33 to iste aj tebe prajeme.... a este sa budes tesovat do krvi? ja mam doma este dva testy ale nemam odvahu 😖

margitka33
21. feb 2013

@denulka85 úprimne, neviem.....aj ja mám doma test, ale neviem, možno ešte v sobotu, uvidím ako budem natom, teraz idem vonku so psom, idem si prevetráť hlavu a upokojiť sa 😉

denulka85
autor
21. feb 2013

@margitka33 tak ked si nahodou spravis daj vediet mozno aj ja este cez vikend uvidim aku citlivost mas ? ja 10

margitka33
21. feb 2013

@denulka85 aj ja mám 10 ak si spravím dám ti vedieť, 😉

alika36
21. feb 2013

@margitka33 ahoj, nuz ja som dnes robila na 12 den az 2 druhy testov, aj ked som bola na pochybach zo vcerajska, pretoze len velmi slabo skoro vobec sa nedalo vidiet ciarocku. Asi som ju len ja videla 😀
Vcera som mala navstevu kamosky a miesto cokolady mi doniesli digitalny test a teda dnes rano som to riskla. A neuveris bolo tam + 1-2 skoro mi oci vypadli a na tom tycinkovom test zase len ledva som videla nieco, aj ked o malinko silnejsie ako vcera a to ten tycinkovy by mal byt podla navodu ovela citlivejsi ako ten digitalny. Takze utekaj do lekarne a kup si ten digitalny ten naozaj je najpresnejsi aj kamosky len ten stale kupuju. Neverila osm ale je to tam !! Este s malou dusickou sa tesim, pockam az na krv, dovtedy vselico sa moze stat. neboj sa su baby ked aj na 12 den nemali ciarku a krv im pot vrdila tehotenstvo.

alika36
21. feb 2013

@denulka85 ahoj moja, mrkni prosim co som pisala margitke33. Len tolko, ze tie tycinkove testy niesu az natolko citlive ako sa pise, lebo ten digitalny test ma v navode od 25 citlivost a tycinkovy od 10 a na tom sa to len teraz rozbieha a to velmi pomaly. Za pokus to stoji. Uz od vcera pocitujem stale navaly tepla a mierne tocenie hlavy, zaludook vcera tiez bol citlivy akoby na vracanie cely den. Dnes je to miernejsie len ta slaba zavrat obcas, malinko spinim este. Dajte vediet potom

margitka33
21. feb 2013

@alika36 Ahoj, som šťastná za teba, že to tam je. Držím palce, aby to pokračovalo dalej......Ja už sa nejdem stresovať, nechám to na osude do pondelka, konečne som sa ukludnila, že svet sa nerúca, ale život a môj boj bude pokračovať ďalej, potom sa ozvem ako som dopadla, ale aj ty daj vedieť