Pohoršovanie ľudí nad IVF
Dobrý večer musím to niekomu aspon napísať čo sa mi dnes stalo ...riešime umelé a tak ako aj ostatné páry sme si to nevybrali jednoducho to je osud ...boli sme v centre kde dali mužovi ziadanku na serologicke vyš. (ODBER KRVI) ze ma ist svojej obvodnej a ta mu to spravi...tak sme sa vybrali nasej obvodnej a ta odmietla muzovi zobrat krv ze to je proti jej zaujmom ja som sa s nou nechcela dohadovat lebo by som asi vybuchla a to by mrzelo nielen mna ale aj ju... muzovi povedala ze ona moze odmietnut pacienta ked to uzna za vhodne a je to proti jej zaujmom...ze jed oni vyberu jednu zdravu spermiu zabiju vsetky ostatne...akoze rozpravala mu same bludy proste bola zaujata ani si nenechala vysvetlit ze my zato nemozme ze ak chceme dieta nemame inu moznostbola som strasne nahnevana a zobrali sme karty a odisli ...ako moze doktor toto povedat?ved to je normalne v dnesnej dobe ...ze sa deti rodia aj takto... mlada doktorka co skoncila skolu pred par rokmi...
@ikuska187 preco každý tradicne zmyslajuci krestan sa povazuje dnes za cudaka? Preco urazky na niekoho pohlad? Ake vnucovanie?
@janetinka27 vysvetlila dôvody preco sa využíva vyhrada vo svedomí. Logicky, takto zmyslajuca doktorka ivf nepodporí.
@cecilia29 čítaj aj ty s porozumením. Ja vás pohľad rešpektujem, nikde nikoho neurazam. To vy nerešpektujete pohľad druhych a keď nie je iba vás najspravnejsi pohľad rešpektovaný, tak sa z vás vyrábaju cudaci. BTW ja tiež píšem, že podľa zákona na výhradu v svedomí ma nárok 😎 stačí zmeniť lekara
@ikuska187 respektujes nas pohlad? fantasmagoria je teda slovko vyjadrujuce respekt. vtip tyzdna.
@janetinka27 z môjho pohľadu je to fantasmagoria, ale keďže nečítas s pochopením, tak nechápeš, že ju rešpektujem 😁
@ikuska187 tak potom nerozumies slovu respekt
@janetinka27 ok silou mocou chceš mať posledné slovo, tak si môžme pisat ďalej, babo mi už spí. Tak si precitaj svoj príspevok s nadhladom, pod ktorý ti píšem, že tvoj pohlad akceptujem - ivf nie je cesta pre každého, to je v poriadku, máš možnosť adopcie. Ale z druhej strany pohľadu sú tie veci, co vypisujes bludy, a keď ti to niekto napise druhý pohľad na vec, tak ta nerešpektuje. Ty rešpektujes iný pohľad na vec? Ak áno tak v čom by ma zaujímalo?
@ikuska187 ja som sa k tvojim prispevkom nevyjadrovala ani ti neoponovala a ani ich nevyvracala.napisala som ako chapem pohlad krestana na ivf. nemam zaujem o posledne slovo,kludne este nieco napis,ja uz nic nebudem,uz sa len opakujem.
@janetinka27 no a ja som ti napísala, že ho rešpektujem, len tu nastala typicka situacia, že sa nerešpektuje pohľad druhej strany. V každom prípade ti prajem, nech si buď vymodlis zázrak alebo budeš skvelou mamou adoptovanemu dieťatku 😊

@ikuska187 tak citaj, ked chces.