Príprava na KET v ISCARE v Bratislave v októbri
ahojte kočky pridajte sa ktorá sa práve pripravuje na KET bude nam to rýchlejšie ubiehať...
@kukucka78 ahoj tak som precitala ze si bola na vklade a kedy? no to je super, uz len cakat , drim palce aby sa dobre zahryzkali
@charlota333 ahoj ano bola som v pondelok dakujem aj ja tebe držím palce a ako sa máš? cítiš sa dobre???
@kukucka78 mna stale pobolievalo od KEt v podbrusku, teraz menej, ale dnes prave zacalo opat, vždy ked viacej robím, musim si ist oddychnut, neviem ci je to dobre alebo zle, ale spinit som zatial nezacala
@charlota333 ahoj, zajtra ideš na test? držím palce...nám to nevyšlo
@sisika12 dakujem, nevyslo vám to ako vies? robila si si test? ak nešpinis alebo krvacas tak by som to este neuzatvarala negatiivne
@sisika12 ja som pred tým špinila a potom som zacala krvacat a tak som vedela ze je to uz koniec,ale aj napriek tomu som mohla byt tehu, su baby ktoré krvacaju aj pocas tehu v zaciatku, ale moj pripad to nebol
@charlota333 malo by to byť v poriadku asi sa zahniezduje nie???
@charlota333 ahoj, aký je výsledok? ja som bola na odbere už včera, tak preto som vedela že je negatívny,
@charlota333
@sisika12 čaute kočky no dnes som dostala neskutočnu chuť na vysmažany rezen a vianočný šalát....boli sme s manželom v tescu kde som asi tri krát skoro odpadla čo mi prišlo tak zle a od poobedia ma len napína na vracanie vy sa mate ako?
@kukucka78 ahoj ja zatial celkom ok, len este sem tam citim podbrusko, a vecer mi je zle od zaludka. my prave dnes mame na obed rezen so šalatom. 🙂 , tak mozes prist na ochutnavku
@charlota333 dakujem za pozvanie nestihla som....ty si kolký den po vklade?
@kukucka78 ahoj som 18 den po ket, ako sa mas? ja v celku pohode
@charlota333 no super tak už máš potvrdené tehotenstvo??? ja v pohode len ma prepadol nejaký vírus bolí ma hrdlo a som nachcípaná jak hrom
@kukucka78ano ale je to este skoro sa tesit nahlas, je to len zaciatok. tak sa len lieč, aj tu u nas je ale brusný virus, ja som doma tak hadam sa tomu vyhnem,
@charlota333 dakujem a ty sa drž aby to šlo až do šťastného konca
@charlota333 ahoj, teraz čítam, tak už to máš potvrdené, super, veľmi veľmi držím palce 🙂
@sisika12 ahoj vcera som zacala spinit, tak asi som to zariekla dopredu ☹
@kukucka78 aj tebe drzim palce, mne to asi nevyslo uvidim zajtra na sono, vcera som zacala spinit
@charlota333 ešte sa nestresuj nemusí to nič zlé znamenať hlavne zostan v pohode a mysli pozitívne držím ti silno palčeky tak sa drž

@sisika12 ok dam si poradit a ty sa maš ako