Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@m_o_n_c_a_k ano. Tusim do 15tt, ale dodnes neviem na co to bolo dobre. 🙈
@monik84 ďakujeme ❤️
@m_o_n_c_a_k aha. Vdaka za vysvetlenie. Mne sestricka povedala ze na udrzanie plodu. Ale ja si velmi malo studujem. Pocuvam lekarov a neriesim skoro nic.
@krisbar mne to tiež povedala doktorka na reprodukčné imunológii. Mala som zvýšené cytokíny, na základe toho mam liecbu
ahojte, prosim vas baby, po 3 rokoch mam opatovne preukazanu specificku celularnu odpoved voci partnerovym spermiam a zaroven aj zvysene hodnoty protilatok typu IGM voci protrombinu. MS mi meska 3 dni a krasne // ciarky na teste, takze zajtra mam termin v Nitre na podanie intravemoznych imunoglobulinov, progesteron a clexan uz beriem od vcera. Pomohli tie infuzie niektorej k babatku? Dakujem
@suoerzena ahoj, dakujem ze si sa ozvala, ja mam este aj anopyrin (ako narvh liecny pri tehotenstve), ale hematologicka mi vravela, ze ona by ho nebrala, lebo sa moji, ze by som mohla zacat krvacat (tak ho neberiem)..tiez mam za sebou 2 MA, tak snad to uz tento krat dopadne dobre....drzim palce aj tebe nech vsetko dobre dopadne!
Baby je tu niektora čo bola minuly tyzden na odbere či vam uz dr.poslala vysledky?
Ahojte prosím vas tie čo ste boli teraz niekedy v nitre ako dlho ste cakali na vysledky? Dakujem.
ahojte.robili dakomu imunologicke v Gynfive?, mne povedala doktorka z GF,ze krv beru u nich, tympadom nemusim cakat na termin do Imunovitalu?rovno pridem rano na krv a potom cakam na vysledky a konzultujem s imunovitalom.ma prosim daktora skusenosti?
@ajinka23 Ahoj. Ako si dopadla na odbere vajicok? Pamatam si, ze si niekde pisala, ze sa bojis, lebo ti skocil pes na brucho. Vsetko dopadlo dobre?😊
@majoranka24 teraz dávala test a vyzerá pozit
@majoranka24 ahoj zatiaľ všetko dobre. Test je trošku pozitívny už len pevne veriť ze bude čiarka tmavšia.
@butterfly333 Ajinka23? A kam ho davala?
@ajinka23 Skvele.😊 Mate este aj zamrazene embryjka?
@majoranka24 máme jedno a dve sme vložili
Baby idete niektorá zajtra do imunovital na intralipidy okolo 12h?
@ajinka23 Jeej, tak by mohli byt dvojicky.😊
@marculik ahoj, prosim ta, teraz druhy krat vam zase robili na kompletku vystrenia ako 1x? Chodis do NR?
@majoranka24 len trochu som zacala trochu špiniť asi zase biochemické 😭

@m_o_n_c_a_k tušim v auguste mi ho vysadili a v novembri som mala Ket