icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

kenya83
2. feb 2010

Rada by som sa s Vami podelila o Vaše skúsenosti v Helíku čo sa týka IUI a IVF 🙂 🙂 🙂

kiara15
2. feb 2010

kenya volba Heliosu je vyborna su tam super ludia a oni ti vsetko povedia co a ako iui som neabsolvovala ale ivf je v pohode 😉

zlatanka ja idem 15.2. si podat ziadost 😉

kenya83
2. feb 2010

Kiara prečo ste nemali IUI? a ako to vlastne beží v Helíku s tou žiadosťou o IVF?

kiara15
2. feb 2010

kenya lebo u mna by to urcite nebolo uspesne ja nemam priechodne vajcovody tak ina alternativa ako ivf nepripadala 😉

kenya83
2. feb 2010

robili Ti laparku alebo HSG??? Čo vlastne zapríčinuje že sú nepriechodné vajcovody???? Povedali Ti? 🙂

matusik111
3. feb 2010

Ahojte kocky, mozem na chvilku vyrusit ? Ideme sa v pondelok objednat do Heliosa , tak budem vasa kolegyna 😀 😀 😀
Chcela by som sa opytat, ci prva konzultacia musi byt v niektorej casti cyklu , alebo je to uplne jedno. Na prvej konzultacii robia hned aj vnutorne sono ?
zatial dakujem.

marta222
3. feb 2010

Dobré ránko dievčatá,

vidím, že včera poobede tu bolo veselo, brmbolček rozdávala dobrú náladu, to som prišla o veľa... Nevadí, brmbolček, dúfam, že to bude už takto stále - budeš nás rozveseľovať. Som rada, že si šťastná a teším sa s tebou 😉. Ozaj brmbolcek, keď sa vrátime k tomu Ultra Plusu - ty ho máš?

matusik111, pri prvej konzultácii je jedno, v ktorej časti cyklu si, oni si ťa objednajú na HP, ak nebudeš mať menzes, tak ti urobia vnútorné sono. Ja som napr. prvý krát bola 2 deň cyklu, tak mi brali krv na hormonálny profil a objednali ma ešte na 16 DC znovu na krv a vtedy mi robili aj sono.

A kde máme pracujúce včeličky? Janiccu, Orsulku 😀 ?

matusik111
3. feb 2010

Marta , dakujem za odpoved. 😵 Kolko trvaju tie vysetrenia pokial povedia diagnozu a dalsi postup oplodnovania?
Juuj, bojim sa co ma tam bude cakat, ale hlavne nech to dobre dopadne jedneho dna 😎 😎

orsulka
3. feb 2010

dobre ranko...🙂

martulka ahoj .-)))) sak ja tu som tu som....ale od rana ma pohltili papiere.... 😒 😒 a potom stale mi to tu ide p o m a l y .... 😠 😠 😠 takže ja kym dam jeden prispevok, už je tu 8 dalsich 🙂

brmbolčeku včera ozaj išlo, bola vesela 😀 😀 😀 ale sak je to super, co by nie....aj ja by som bola na jej mieste... 😀 😀 😀

Zlatanka...vitam dalsiu prievdžanku .-))))) držim place, nech si tá štastnejsie, ktorá bude chodit do Heliku.....

KENYA ...tak aj ty vitam medzi nami 🙂)))

Janicaa....??????? de siiii ??????? 😉 😉

marta222
3. feb 2010

Ahoj orsulik 😉 ,

matusik111 - výsledky trvajú cca mesiac a keď budeš mať všetky odbery a výsledky, tak potom sa objednáš na ďalšiu konzultáciu a podľa tých výsledkov určia ďalší postup. Dobré je, ak máš nejaké vyšetrenia už za sebou alebo nejaké operácie doniesť aj tie výsledky.

brmbolcek
3. feb 2010

pekne dobre ranko dievcatka 🙂 🙂 🙂

vitame nove objekty 😀 😀 😀 a zelame vsetko dobre

Martilik- nie nie nemam ale co mas ty, mam aj ja ULTRA PLUS 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ORSULIk- to vies stred tyzdna a zarana mas toho dost, daj si kaffe, a hned to pojde jedna radost mi ta tu pockame a vsetko ti budeme reportovat aby si o nic neprisla.... a inak je dnes stred tyzdna mate polovicu tyzdna skoro za sebou tak uz cochvila bude vokendikkkkkkkkkk , tesite sa ? verim ze ano 🙂 🙂 🙂 a janicca pojde asi lyzovat a kto sa k nej prida ???

matusik- martula ti pekne vsetko napisala tak ako to tam je uz je nejeden den nasa stalica , pravda martulik 😀 😀

dievcenca ja som mala noc hroznu tak mi bolo zle ze sme mali s mm nocnu mi bol totalne na vracanie, tak som pri zachodiku sedela, vecer som uz mala treti chod jedla ako vzdy v poslednom case tak som si dala rodinnu natierku a ta mi asi nesadla bol tam cesnak ale ja ho mam rada , no ale nezapasoval..... tak mi bolo blbjeeeeeeeee este teraz to neni ono , mam v sebe cajik a lezim .....

orsulka
3. feb 2010

matusik.....a keby si aj nemala vysledky tych vysetreni, ale v podstate budes vedieť tie vysledky, tak im to stači.....a čo budu potrebovat si zistia sami.....asi je normalne, že mas strach, čo vsetko ťa čaká, a mala ho každa jedna z nas, ale inak budeš hovoriť po tej prvej návšteve Heliosu.....jednoducho chod...a uvidiš .-)))) a budeš spokojna 🙂) 😉

marta222
3. feb 2010

brmbolcek - že by už začínali tehotenské nevoľnosti 😉 ??? No - rodinná nátierka na večer nie je najlepší nápad, tak sa pekne kuríruj, hádam už bude lepšie... A prosím ťa, máš aj recepty k vareniu a k pečeniu v Ultra Pluse?
matusik111 - no ako ti napísala orsulka, choď a uvidíš. A čo máš už za sebou?

brmbolcek
3. feb 2010

martulik- nemam recepty, ale skus urcite na nete budu 😉

Matusik- presne tak chod a uvidis, spokojnost nadovsetko 😉

Kamka- haloooooooooooooo este hajaassssssss ?????? 😉

wolfi- ta urcite , ta sa iba otaca na druhu stranu 😀

marta222
3. feb 2010

brmbolcek, práveže som na nete nič nenašla - žiadne recepty 😒 , iba pár na stránke Tupperware, ale to nie sú len z Ultra Plusu. Ale, písala som tej pani, od ktorej som si ho objednala - vraj momentálne nemá recepty, ale že ich objednala, tak ak jej dovtedy prídu, tak mi ich pošle spolu s hrncom... A máš ten Ultra Plus už dlhšie? Si s ním spokojná? A ako? Už ti je lepšie?

kamka17
3. feb 2010

barborík zlato, nehajám, dnes už mám za sebou rannú prechádzku, bola som na internom a u nového gyndoša si zobrať lístok...jaj a nejdem k tej dokyne na vlkoch ale predsa len k paučinovi 😉

čiže pekný deň prajem všetkým a neviem ako u vás, ale tu od rána zase valí sňach... 😒 😒

cikyta
3. feb 2010

Ahojte.
Brmbolcek-ved mna by vykrutilo na večer z cesnaku a to aj bez tehotenstva!
Ty vyvádzaš! Nerob také pokusy,lebo skončíš v nemocke! (tiež som zhltala v 9tt slivky s mliekom a 3 dni som bola v nemocke)
Pekne a zdravo! 😉 Držím palce!(Neboj.Nevolno ti bude aj bez cesnaku čochvíla) 😀

A pozdravujem všetky helinky! Nove,aj stare,mlade aj mlade 😀

marta222
3. feb 2010

kamka, tak predsa Paučin? Ja myslím, že si si vybrala dobre.
ciky - že nové aj mladé 😀 😀 😀 . Aj najmladšie a najnovšie?

orsulka
3. feb 2010

brmbolcek.....tak akurát tu noc ti nezávidím......ale vieš, že taky cesnak už viac nebudes na noc papat....
a idem si dat to kafe, co si mi radila 😉 😉 😉

kamka....tak sledujem, že presun od "dementa" už prebieha....tak fajne 😉 😉 😉

Cikytka, aj tebe AHOJ .-)))))

matusik111
3. feb 2010

Babulky, vy ste take zlate ,... este lepsie ako manzelik 😀 😀 😀 , pozitivne naladene
Ja mam za sebou pravdepodobne vsetky vysetrenia na gynde , zistila, ze je vsetko v poriadku ( aj ked mi nikdy nerobila folikumetriu), nikdy som nevidela z nicoho vysledky , ale nasla mi chlamydie, ktore mi poctivo vyliecila 😵 😵 , manzel ma SPG a odpoved od urologa: "vsetko je v poriadku "
Este mi moja doktorka povedala, ze urcite nepotrebujem laparoskopiu , maximalne prefuky . Snazime sa oficialne viac ako rok, len nie kazdy mesiac sme sa dako stretli s manzelom a s ovulkou 😀 😀 😀
Som nespokojna s neprofesionalitou mojej doktorky, tak preto by som chcela, keby vsetky vysetrenia robili v Heliose a povedali mi k tomu aj nieco viac ako len " vsetko je v poriadku " 😀 😀

matusik111
3. feb 2010

Mate niekto take skusenosti, ze vas gynekolog vam tvrdil, ze je vsetko OK a v Heliose zistili ze je tam kopec zlych vysledkov ?

marta222
3. feb 2010

matusik111, pozerám, že si zo Žiliny, to je kúsok, a ku ktorej gynekologičke chodíš? No, ja také skúsenosti chválabohu nemám, ja mám kopec všeličoho a všelijakých vyšetrení za sebou... Ale, môže sa stať, že nejaké vyšetrenia ti tvoja gynekologička neurobila a ak budú potrebné tak v Heliose ti ich určite urobia 😉 .

marta222
3. feb 2010

A myslím si, že určite budú robiť tvojmu manželovi v Heliose aj spermiogram, lebo ak si ty v poriadku - tak môže byť príčina aj u neho...

cikyta
3. feb 2010

Baby-ja umrem! Sedím a taký tiež bajočkom-reku čo to? A to sa cez celu izbu Sisa ruti bez držiačky sama 😀

matusik111
3. feb 2010

ja chodim ku Golskej. Ona mi robila HP , zevraj by sa mal robit odber 3x pocas jedneho cyklu, mne zobrala niektory den , ani neviem ktory to bol v cykle. Robila mi kultivacie, ureoplazmu, chlamydie, streptokoka .... a vtedy mi nasla chlamydie a povedala mi , ze to vobec nie je dovod , ze sa nam nedari.
Raz mi odmerala vajicka ( 17mm, 12mm ) a raz mi nasla cystu z clostilu , ale uplne to ignorovala.
Inak ju planujem aj zmenit , ale az po Heliose 🙂 😵 😵

matusik111
3. feb 2010

Ved s tym pocitam, ze mu skontroluju SPG a hodia nam dake cisla a vysledky 😵 😵 😵 , lebo sprava od doktora , ze je vsetko v poriadku je dost biedna 😀 😀 .
Neviete nahodou aka je uspesnost s Pregnylom ?

marta222
3. feb 2010

ciky - to je super, vidíš, hovorila som ti, že Sisinka je veľmi šikovné dieťa 😉 - tak teraz sa asi nabeháš za ňou 😀...

matusik, tak s cystami nemám skúsenosti (chválabohu), takže v tomto ti neporadím... Ale v Heliose ti určite povedia, aj sa ťa povypytujú. A manžel už bol niekedy na spermiograme?

matusik111
3. feb 2010

Ciky - mas sikovnu dcerku, ked uz uteka , len si uz asi neposedis

Marti , bol manzel na SPG a vravim, ze mu napisal, ze je vsetko v poriadku, ale nic viac 😀 a to sa mi zda taka nepresna odpoved.
A ty si ako na tom ?

orsulka
3. feb 2010

ciky!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to je supeeeeeeeeeeeeeer...takže ona už bežka sama!!!!!! len davat pozor,aby niekde bolestivo nespadla, aby sa nezlakla 😉 😵 😵 no to je skvele!!!!! pred nedávnom sa narodila a už chodi!!!!!! 😀

baby.............ja už auto nevidim!!!!!!! 😀 😀

wolfskinka
3. feb 2010

dobre ranko ....