icon

Sanatórium Helios. Aké máte skúsenosti?

mia1983
2. jún 2009

Tak šup sem teda a čo povedať na začiatok asi len to, že z celého srdiečka želám všetkým Heliosáčkam, aby vám to vyšlo 😀 a verím, že vám to aj vyjde, cítim to 🙂

wolfskinka
28. júl 2010

@tija28 no s tym mlieckom to bude asi nafigu, odsavam kazdu hodinu . dve a odsajem sotva 20ml, ak vobec a predtym som na 1 odsatie dostala aj 100ml, a tie hystericke place, co ho cely den nosim na rukach , lebo enspi a len place uz som z neho hotova, takze sa to odzrkadlilo aj na mlieku, vyzera to tak ze este den dva a nebude uz vobec ziadne ☹

kiara15
28. júl 2010

@lucula73 ja od buduceho tyzdna az mozem asi tak v utorok alebo vo stvrtok robim do 15.00.hod
@janicca keby sa mi nedovrzala mrcha by sme zacali asi podobne 😉

inak pekny vecer 🙂 🙂

mzuzka
28. júl 2010

cavte 🙂))))))))))))))))))

kiara15
28. júl 2010

@mzuzka cau no ako??

matej911
Odpoveď bola odstránená
mzuzka
28. júl 2010

ako ako? co myslis? kedy stretko, ci ako sa mam, ci co?

mzuzka
28. júl 2010

@matej911 vtipneee, fakt

matej911
Odpoveď bola odstránená
matej911
Odpoveď bola odstránená
kiara15
28. júl 2010

@mzuzka aj stretko mne to vyhovuje buduci tyzden utorok alebo vo stvrtok 😉
@matej911 netaraj!!!!bavy ta to???

lucula73
28. júl 2010

@kiara15 ,
@mzuzka ahojte,no ja v utorok nemožem vôbec a vo štvrtok ešte uvidím...myslím že to by šlo 😉
@wolfskinka a akú máš odsávačku?lebo ja odsávam už 6 mesiacov elektrickou a ide mi to dobre....ručnou som tolko neodsala.....škoda,že vám to nevyšlo s tým kojením.....ale skus to mliečko teda,čo ti radila kuspitkka 🙂

kiara15
28. júl 2010

@lucula73 ahoj tak potzom mi dajte vediet ok???

lucula73
28. júl 2010

@kiara15 ok 🙂 teda predbežne vo štvrtok....

kiara15
28. júl 2010

@lucula73 jasne tesim sa!!!

wolfskinka
28. júl 2010

@lucula73 ja mam dobru odsavacku, predvcerom som dokazala kazde 2 hodiny odsat aj 100ml, a teraz kazde 2 hodiny neodsajem ani 10ml, takze to nie je odsavackou ... moj muz si mysli, ze je to z tych stresov co je s matejom, stale len place a vobec nespi, nie je normalne aby 2 tyzdnove babetko prespalo z 12 hodin len 2 a celu noc preplakalo a rano to iste, v noci som spala asi hodinu a inac som ho nosila na rukach a ked som videla ako sa zvija v krcoch tak som plakala uz aj ja s nim

lucula73
28. júl 2010

@wolfskinka ☹ -akurát som čítala o tom mliečku,je to špeciál na koliky.....skúš radšej ako tú bebu

mzuzka
28. júl 2010

@lucula73 myslite buduci tyzden stvrtok? lebo zajtra sa nedaa, idem do martina do heliku

a odsavacka nam fakt pomaha, velmi dakujem aj ked som sa bala toho vysavaca, ale nie je to take hrozne, trocha sa boji, ale ucel to splna.

cikyta
28. júl 2010

@wolfskinka Utekaj s nim k dr.To nieje normálne ten plač,čo píšeš.Je to až príliš dlho na 3 týždnove bábo ☹ Nech ti ho riadne preklepnu.

cikyta
28. júl 2010

Dobru nôcku všetkým..som už 😝

mzuzka
28. júl 2010

@lucula73 teraz som pochopila, ze ja tocim o uplne inej odsavacke 😀 😀 😀 😀

lucula73
28. júl 2010

@mzuzka 😀..ale hlavne že plní účel 🙂 .......a stretko na budúci týždeň vo štvrtok 😉

mzuzka
28. júl 2010

ok dam si reserveeeeeee a myslim ze aj tijus chcela prist, nie? dobru noc vam 😵

tija28
29. júl 2010

dobre ranko bambulky 😉 😉 😉

tak ten stvrtok by som mohla aj ja 😉 😉 😉

@wolfskinka - no moje, je mi luto, ze to nemas take jednoduche s matejom, ale mozno by si fakt mala skocit este raz dat ho vysetrit, lebo ten plac je dost dlhy 😉 hlavne budes potom aj ty viacej v klude 😉 viem, ze to mas tazke, ale hlavne nestresuj, lebo matej teraz mliecko potrebuje a stres tomu vobec neprospieva 😉

zdravim vsetky ostatne 😀 😀 😀

orsulka
29. júl 2010

dobre ranko 🙂)))))

v prvom stvrtoik bud. týžden - pohodea...pisem si do diara 😀 😀 😀 😀 Ciky ty ako?? dojdes ???? PRIPADNE aj niekto dalsi ??? ZA???? Kysuce ????

Martulik.....som ra da, že ste doma 😉 😉

Mzuzka...tak ty mas asi inak nabitý program , tak s ami zdá 🙂))) 😉 😉 tak som zvedava, čo dohodnte v Heliku 😉

tak sledujem, že tu poo dhej eobe boli nejake prispevky zmazane 🙂)))) 😕

wolfskinka
29. júl 2010

@tija28 dnes ideme k doktorke a aj na ortopediu na sono klbikov, no to sa neda nestresovat, ked ho vidim ako stale place az sa zachadza a je fialovy

@lucula73 skusim , lebo som uz z neho nestastna

@cikyta bola som s nim u detskej doktorky a potom uz aj na pohotovosti a vsade mi povedali to iste ... novorodenecka kolika a stym sa neda nic robit, z toho musi vyrast ...

kaira
29. júl 2010

mila wolfskinka.znamej pomohol espumisan L,nie infakol.a my sme tiez mali BEBU PROTIALERGENNU,ale aj ine maminy sa stazovali,ze deti z nej zapekalo a grckali.skus ten NUTRILON COMFORT alebo HAMI (ten sme mali my a bol dobry).je aj NESTLE.a spytaj sa doktorky ci ho neboli brusko z toho,ze miesas mliecka.mne to dokt. zakazala.musela som pockat tak 2-3hor. kym mu vytravilo jedno mlieko a potom som mohla dat druhe.aby sa v brusku nepomiesali.drzte sa a vela nervov.

cikyta
29. júl 2010

Ahojte............
@wolfskinka Ale ak plače den a noc,treba,aby vás nechali v nemocnici na pozorovaní ! Chod znovu a k inemu dr.na pohotovosť.To je len môj názor ! Každý sa najradčej vyhovorí na koliku bez rtg,sona,sterov,krvy...ale ten plač už nieje zdravý 😒

@orsulka som smutná,lebo neprídem.Až v polke augusta. 😢

domika9
29. júl 2010

@wolfskinka arurku nepoužívaš? ja by som nevahala

domika9
29. júl 2010

wolfi a ešte ma napadlo my tiež používame nutrilon tiež viem o tom že vela detičiek z beby zapaeka ako písala kaira a viem že nutrilon je zložením najpodobnejši materskemu mliečku tak skus možno ho to prejde a tu rurku vyskušaj tiež nam velmi pomahala

wolfskinka
29. júl 2010

@domika9 pouzivam ale nepomaha

dakujem za rady, vyskusame vsetko

boli sme u doktora, klbika ma v poriadku, ale s tym bruskom a s tou zltackou ho chcu poslat do nemocnice na hospitalizaciu, zobrali mu krv z hlavicky a podla vysledkov sa zajtra uvidi, ci pojdeme do nemocnice alebo nie

wolfskinka
29. júl 2010

@domika9 pouzivam ale nepomaha

dakujem za rady, vyskusame vsetko

boli sme u doktora, klbika ma v poriadku, ale s tym bruskom a s tou zltackou ho chcu poslat do nemocnice na hospitalizaciu, zobrali mu krv z hlavicky a podla vysledkov sa zajtra uvidi, ci pojdeme do nemocnice alebo nie