Septembrové mimotelové oplodnenia
Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂
@janulka232 Jani to ma mrzi ☹ ale nezufaj, aj ten jeden moze mat krasne vajicko, z ktoreho bude bublinka...Niekedy maju baby vajec jak sliepka a nic z toho a kocky ktore maju len jedno otehotneju...Tak verme tomu, ze ty to dotiahnes do uspesneho konca 🙂 drziiiim palce aj na nohach...
@janulka232 aj ja velmi drzim palce nech to je to prave ✊🏻🍀
Zatial co vidim kazdej sa zadarilo 🙂 dufam ze aj oktober bude priaznivy 😵 tesim sa s Vami
@michallll ahoj ako dlho si cakala na schvalenie a v ktorej poistovni si??? Aky mas protokol a lieky???
ahojte, ide niekto tento / buduci mesiac na KET? ET som nebola kvoli HSS, a dnes mam 5ty den cyklu, beriem estrimax a bu pondelok mam ist na kontrolu na meranie krcka a dohodnut sa na termin KET. mam iba 2 mrazcikov,, tak snad bude aspon 1 schopne po rozmrazeni aby mi ho vlozili. mate niekto skusenosti s KET vseobecne, kolko embryi prezilo zamrazenie? vela stastia vsetkym snazivym 🙂
@zuzankaa88 trvalo to presne 6 dni a som v unione.Mam kratky protokol.
@lenna71 stimulujem gonalom 3x900, fostimon 2x10, orgalutran 7 ks, mam kratky protokol, takze zacinam od zajtra.
@henya to ako si vedela, ze to bude tento tyzden, 😉 posielala som to 14.9., potom bol sviatok, vikend...
@lvancova dakujem , budem ho potrebovat 🙂
@lvancova gratujulem je to super,že dalšia baba si našla dve čiaročky.
@michallll fiiiiiha za 6 dni 🙂 to je super,,, prosim ta kolko si doplacala za ten 3x gonal??

@zus_ke
@henya Bola som na sono dnes a je tam iba jeden folikul ktory ma 15mm.Od dnes beriem ešte tri dni injekcie potom ešte jednu pred odberom a ten mam mat v piatok,ale žiadnu nadej si nerobim.A velmi som vahala či vobec mam ist na to,ked je iba jeden a zase ma to vyjde 500eur.Babenky verim,že to čakanie je hrozne,ale vydržte a potom sa budete tešit z dvoch čiarok