icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

janulka232
19. sep 2016

@zus_ke
@henya Bola som na sono dnes a je tam iba jeden folikul ktory ma 15mm.Od dnes beriem ešte tri dni injekcie potom ešte jednu pred odberom a ten mam mat v piatok,ale žiadnu nadej si nerobim.A velmi som vahala či vobec mam ist na to,ked je iba jeden a zase ma to vyjde 500eur.Babenky verim,že to čakanie je hrozne,ale vydržte a potom sa budete tešit z dvoch čiarok

henya
autor
19. sep 2016

@janulka232 Jani to ma mrzi ☹ ale nezufaj, aj ten jeden moze mat krasne vajicko, z ktoreho bude bublinka...Niekedy maju baby vajec jak sliepka a nic z toho a kocky ktore maju len jedno otehotneju...Tak verme tomu, ze ty to dotiahnes do uspesneho konca 🙂 drziiiim palce aj na nohach...

lenna71
19. sep 2016

@janulka232 aj ja velmi drzim palce nech to je to prave ✊🏻🍀

lenna71
19. sep 2016

@lvancova aj si robila dalsi testik? Na krv ides kedy?

janulka232
19. sep 2016

@henya
@lenna71 Dakujem Vam velmi pekne.Tak držte v piatok palce 😉

lvancova
20. sep 2016

@lenna71 ahoj, robila som si vcera, je to lepsie, na krv idem vo Stvrtok, lebo moj dr. je v nasom meste iba vo Stvrtok , tak uvidim

henya
autor
20. sep 2016

@lvancova jej graulujeeem 🙂 kolky den dpt si?

lvancova
20. sep 2016

@henya vcera to bolo 12 DPT, dakujem 🙂

henya
autor
20. sep 2016

@lvancova a mozem sa este popytat? Vkladali ste jedno alebo dve ebryjka? Chcela si aj embryoglue? 🙂

lenna71
20. sep 2016

@lvancova to je krasny tesik na 12 dpt, gratulujem urcite bude pekne hcg 🙂

lvancova
20. sep 2016

@henya vkladali sme len jedno, lebo jedno mi zostalo, celkovo som mala 4 vajka, ale po PK prezilo len jedno a to mi aj dali

henya
autor
20. sep 2016

@lvancova uau supeeer, tak to bol riadny bojovnik...tesiiiim 🙂

lvancova
20. sep 2016

@henya urcite po mne 😉

lenna71
20. sep 2016

@lvancova ty si uzasny priklad toho ze netreba mat 20 ale staci aj to jedno prave "zlate" vajco 🙂

lvancova
20. sep 2016

@lenna71 no ved mne doktor hned povedal, ze statisticky maju zo 4 vacsinou 0, takze neviem ako sa to stalo, ale jedno mame 😉 ved u teba je to podobne 🙂

lenna71
20. sep 2016

@lvancova cooo tak to sme riadne vynimky lebo ja som mala zo 4 vajok, 3 oplodnene 🙂 a este aj jedneho mrazacika 🙂

zuzankaa88
20. sep 2016

Zatial co vidim kazdej sa zadarilo 🙂 dufam ze aj oktober bude priaznivy 😵 tesim sa s Vami

michallll
20. sep 2016

@lenna71
@lvancova baby mam schvalenu ziadost, som pevy den cyklu,A zajtra zacinam stimulku. Som neverila,ze to stihnem tento mesiac
🙂

michallll
20. sep 2016

@zuzankaa8:8 ak ja zacinam tento mesiac, tak nech.je oktober super plodny...

zuzankaa88
20. sep 2016

@michallll ahoj ako dlho si cakala na schvalenie a v ktorej poistovni si??? Aky mas protokol a lieky???

lenna71
20. sep 2016

@michallll wooow to bolo rýchle super!! cim stimulujes?

lvancova
20. sep 2016

@michallll super, vela stastia prajem 🙂

henya
autor
20. sep 2016

@michallll som to vedelaaaaa ze tento tyzden to bude 🙂 gratulujem ...tak teda do toho 🙂

janula12345
20. sep 2016

ahojte, ide niekto tento / buduci mesiac na KET? ET som nebola kvoli HSS, a dnes mam 5ty den cyklu, beriem estrimax a bu pondelok mam ist na kontrolu na meranie krcka a dohodnut sa na termin KET. mam iba 2 mrazcikov,, tak snad bude aspon 1 schopne po rozmrazeni aby mi ho vlozili. mate niekto skusenosti s KET vseobecne, kolko embryi prezilo zamrazenie? vela stastia vsetkym snazivym 🙂

michallll
20. sep 2016

@zuzankaa88 trvalo to presne 6 dni a som v unione.Mam kratky protokol.
@lenna71 stimulujem gonalom 3x900, fostimon 2x10, orgalutran 7 ks, mam kratky protokol, takze zacinam od zajtra.
@henya to ako si vedela, ze to bude tento tyzden, 😉 posielala som to 14.9., potom bol sviatok, vikend...
@lvancova dakujem , budem ho potrebovat 🙂

janulka232
20. sep 2016

@lvancova gratujulem je to super,že dalšia baba si našla dve čiaročky.

michallll
20. sep 2016

@lenna71 ahoj uz vies ci jedno alebo dve 🙂

lenna71
20. sep 2016

@michallll este neviem az v pondelok idem na sono tak mozno potom budem mudrejsia. Urcite dam vediet ako som dopadla mam z toho stres snad bude vsetko ok 🙏🏻

zuzankaa88
20. sep 2016

@michallll fiiiiiha za 6 dni 🙂 to je super,,, prosim ta kolko si doplacala za ten 3x gonal??

lenna71
20. sep 2016

@michallll stimulku mas presne tu istu ako ja. Dufam ze ti budu vajka pekne rast 🙏🏻