icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

lenna71
29. sep 2016

@lvancova a kolko si od krvi? videl plodik uz vo vnutru vaku ci len obal zatial?

henya
autor
29. sep 2016

@lenna71 dakujem 🙂

lenna71
29. sep 2016

@henya za malinko, potom nam napiiiis a posli fotecku 🙂 tesim sa!

henya
autor
29. sep 2016

@lenna71 Urcite poslem, strasne som zvedava 🙂 Dnes som 12 dpt a po vcerajsich kolajniciach som myslela, ze uz testovat nebude, tmavsie to uz nebude. Ale rano som mala divny pocit akoby ms, tak som si urobila kontrolny test. A ta moja ciarka je raz taka tmava ako testovacia - to sa uz snad ani neda 😀 Takze mam silny tusak, ze to budu aj u nas dvojky. Zajtra mam krv, tak uvidim. Kolko si mala HCG na prvej krvi, pamätas? Bolo aj z krvi pravdepodobne, ze su dvojky? 🙂

lvancova
29. sep 2016

@lenna71 od krvi som tyzden, videl zatial len vak

lenna71
29. sep 2016

@henya 906.81 som mala hcg. Ty budes mat este vyssie hcg lebo vy ste davali po pk. Niekde som videla aj taku tabulku s hodnotami skus si dajst do google umelinky tam ti to najde.
@ivancova no to ani nemohol este nic viac vidno na dalsom sone uz bude aj krpcek.

henya
autor
29. sep 2016

@lenna71 dakujem za tip...prestudujem to, si mala pekne..horna hranica v 13 dpt je nieco cez 700 len...Uvidim, urcite dam zajtra vediet 🙂

lenna71
29. sep 2016

@henya juuj zvedava som stara babka blaškech 😀

lvancova
29. sep 2016

@lenna71 dakujem za povzbudivu spravu 😉

lenna71
29. sep 2016

@lvancova jasne neboj sa vobec to bolo este skoro 🙂 ale ved je super aj to ze videl vacok a videl ho pekne tam kde mat byt ze v maternici a nie mimo. Takze o tyzden urcite uvidi aj plodik.

babusik85
29. sep 2016

@lenna71 ak sa mozem opytat, kolko mas rokov? vyzera velmi mlado 😵

lvancova
29. sep 2016

@lenna71 ved aj to som rada, ze chvalabohu nie je mimo maternice , to ma potesilo 🙂

lenna71
29. sep 2016

@babusik85 juuuj uz 31 🙂 to len fotka klame 😀

babusik85
29. sep 2016

@lenna71 ved to este neni vela! ja mam takisto 31 😉 doktorka na prvej konzultacii zevraj som mladucka. tak samozrejme som to jej uverila 🙂 🙂

lenna71
29. sep 2016

@babusik85 tak super potom sme teda mladučkeee 🙂

lvancova
29. sep 2016

@lenna71 ty mas 31 rokov ? tak podla tej fotky vyzeras max. na 20 🙂 aku kozmetiku pouzivas ? necham si poradit 🙂 🙂 🙂

lenna71
29. sep 2016

@lvancova haha no veru 31, inak mary kay a nedam na nu dopustit 🙂

babusik85
29. sep 2016

@lvancova ja tiez podla fotky by som tipovala max. na 17 🙂 🙂
a @lenna71 ty si mala IVF?

lenna71
29. sep 2016

@babusik85 ano mala som, OPU aj vklad som mala koncom augusta. hahaha juj sladkých 17 by som brala veru znova 😀

michallll
29. sep 2016

Baby cele sa mi to komplikuje, dnes som sa zobudila na sialenu bolest zubov, musim na pohotovost, neviem ako to ovplyvni moju stimulku, aj muz je teraz chory bere atb, takze asi takto, ...

babusik85
29. sep 2016

@lenna71 a vyslo Ti na prvy pokus?

babusik85
29. sep 2016

@michallll veru aj mna trapi jeden zub.da sa to vydrzat,ale mam dilemu ci neist k zubarovi este pred Opu 😱

lenna71
29. sep 2016

@babusik85 ano hned prve ivf a et vysiel. Vkladali sme dve a vyzera to ze sa obe ujali 😊

babusik85
29. sep 2016

@lenna71 joooj to je super 😍 gratulujem!! Tak davaj pozor na seba 🙂 a chcem sa este opytat.. Ty si zmenila nieco v zivotnom style pred ivf? Ja celkom zdravo zijem,ale rozmyslam ci by som nemala viac cvicit a jest zdravsie. 😏

lenna71
29. sep 2016

@babusik85 nie len som prestala fajcit a pit kavu. Predtym som cvicila velmi intenzivne teraz pred ivf som prestala. A vitaminy som si nasadila. Inositol, listovku, vitamin D, E,C, melatonin. Id vkladu uz len listovku a bromelain 600mg , pol tablety anopirin a musim pichat fraxik na riedenie krvi. Odporucam ti pred ivf minimalne behnut na hematologiu a endorinologiu. Ja som isla a zistili poruchu zrazanlivosti a este aj antifosfolipidovy syndrom bez injekcii na riedenie krvi by mi hrozil potrat.

zirafka86
29. sep 2016

@lenna71 Leni ako dlho si este budes musiet pichat fraxiparine a kam si ho pichas? Ja ho mam tiez ale anopyrin som musela vysadit a pri fraxiparine pocas vpichu vzdy dostanem krc do nohy a uz mam z toho modriny a hrce po stehnach...a inak preco uz potom po vklade netreba uzivat vit. E C D?

lenna71
30. sep 2016

@zirafka86 ja si ho picham zatial do brucha. Tiez mam modriny ale hrce nie. Hrce su alergicka reakcia povedz to doktorovi mal by ti ho zmenit za nieco ine napr clexane. Ja musim az donkonca sestonedelia 😫 Ecko je na sliznicu po vklade uz netreba. A vit c som nasadila teraz znova aby som neochorela vit d uz len ked si spomeniem.

henya
autor
30. sep 2016

@lenna71 Leni a ty si preco pichas fraxiparine? Ja mam na vkladanie zatial len Progesteron ...

zirafka86
30. sep 2016

@lenna71 super tak toto su velmi cenne rady, dakujem ;) spomeniem ten fraxik na kontrole, len skoda ze neexistuje nejaka tabletkova forma 😀 a mimochodom..vcera na kontrole som mala 100 folikulov...doktor uz vobec neveril vlastnym ociam...nakoniec skonstatoval ze som tazky rizikovy pripad a nech sa pripravim na mrazacikov..proste vajecniky sa zblaznili furt len produkuju nove a nove foliky..no len aby v nich bolo aspon jedno kvalitne vajko..zajtra posledna kontrola a potom opu huraaa 🙂)))

lenna71
30. sep 2016

@henya na hematologii mi zistili vrodenu trombofoliu a antifosfolipidovy syndrom. cize mam nejaku poruchu zrazanlivosti krvi a vyssie riziko vzniku krvych zrazenin ktore mozu sposobit potrat.