icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

lenna71
30. sep 2016

@zirafka86 kokoooos ty si aky expemplar :-O ze 100 to som este nepocula. a inak sa citis dobre? no budes mat asi vela vela mrazacikov. Isto bude medzi takym mnozstvom aj vela kvalitnych.ja som mala len 4 😀 kokos ze 100 odpadnem. tak drzim palce potom nam napis ako si dopadla.

henya
autor
30. sep 2016

@lenna71 ahaaa, dakujem za info. Tak len nech pekne ucinkuje a splni svoj ucel...V tejto skupine sa ziadne potraty nekonaju 😉

nikadomi
30. sep 2016

@zirafka86 pánečku a ja že po 60tich ma už nič neprekvapí 🤔 Jaaj veľmi na Teba myslím hlavne nevh je všetko okej 😉😉😉✊✊✊ a neviem či majú v centre takú veľkú mrazničku, hádam hej noo 🤓

babusik85
30. sep 2016

@lenna71 super, uzasne rady, dakujem! 🙂
a nevadi, ked naraz budem brat tolko vitaminov? blba otazka, viem... 😕
Tebe odporucil dr., ci si len sama pokukala po vitaminoch?
na hematologiu treba aj odporucanie od lekara, ci nie?

lenna71
30. sep 2016

@babusik85 ja som si to nasla v skupine ivf rady a skusenosti tam to jedna baba krasne rozpisala co brala ona este viac toho brala ale to uz bola ozaj morda 😀 tak ja som si iba nieco z toho nasadila. Ten inozitol je na kvalitu vajicok aj melatonin - to je na spanie mne to velmi dobre robilo. Poslem ti to do IP rozpisane od tej baby lebo je to dlhe.

zus_ke
30. sep 2016

@lenna71 bejbyyyy aj mne to hod do spravy prosim 😘 dakujeem

michallll
30. sep 2016

@babusik85 ja uz mam zubara porieseneho, celu noc som.nespala/uz sa to lepsi..

michallll
30. sep 2016

@zirafka86 kokso,ze 100 to si pichaa 900 gonalu kazdy den? Vau, no moja.kontrola z troch folikov su 4, soktor, ze aspom dve vajka.by mohli byt. V pondelok opu.

lenna71
30. sep 2016

@michallll no vidis a mozno prekvapis a bude ich aj viac 🙂

henya
autor
30. sep 2016

@lenna71 Leni tak uz mi volali, hcg mam 1200 🙂 za 10-14 dni sa mam objednat vraj na ultrazvuk..ale mozno tym myslela sestricka sono 🙂 uvidime..

lenna71
30. sep 2016

@henya jeeej super cislooo to budu urcite dvojky ako vysiteee, mojko to je to iste 🙂 objednaj sa o 14 to uz budu aj srdiecka. juuuuj gratujeeeeeeeem!!!

willino1
30. sep 2016

@michallll ja som mala 4 foliky, z toho 3 vajka, všetky sa oplodnili, 2 Ačkové embryjka bez predlženej kultivácie mi vkladali a oba sa uhniezdili 🙂 tretie Bčkové sa pri predĺženej prestalo vyvíjať... to len tak, že 4 folíky môžu v pohode stačiť 🙂 nemusí ich byť 100 🙂

henya
autor
30. sep 2016

@lenna71 jeeej dakujem za radu...vykonaaam 😉

lenna71
30. sep 2016

@willino1 ja som mala tak isto, ale mne sa vyvijalo aj to tretie a to mame zamrazene 🙂

lvancova
30. sep 2016

@henya gratulujem, pekne cislo, vypada to na 2 fazulky 🙂

zirafka86
30. sep 2016

@lenna71 no praveze bolí ma kazdy jeden krok, tak dnes uz radsej len cely den mrochtim v posteli, lebo mam pocit ze vajecniky zachvilu vybuchnu :D takže podla mna ma doktor necha to vsetko vymrazit nech sa mi opat vajecniky spamataju a potom pojdeme na KET..
@nikadomi ja momentalne som v strese z toho ze ak ich bude vela ci vykradnem banku alebo co, aby som zaplatila vsetkych mrazacikov :DD ale ktovie kolko sa ich podari oplodnit a hlavne aky pocet potom zamrazit netusim no asi co najviac, lebo uz nerada by som IVF-ko absolvovala
@michallll velmi silno reagujem na podavane hormony, zacinala som s merionalom 225 a teraz mam najnizsiu davku ... ale aj celkovo cely zivot...ked som prvy krat dostala antikoncepciu tak som za 6 týždnov pribrala 27kg a moje telo sa uplne zblaznilo a musela som to vysadit uz asi na cely zivot...tak mozno ze preto aj tak silno reagujem na stimulaciu, aj tak podstatne bude kolko bude kvalitnych vajok a kolko sa oplodni, lebo ani spermiogram sme nemali nejaky extra ukazkovy :/ inak vidim ze v pondelok máme spolu OPU 🙂

lenna71
30. sep 2016

@zirafka86 kamoska co mala ohss vo ferticent mrazenie neplatila. neviem ako je to inde v centrach.

zirafka86
30. sep 2016

@lenna71 bodaj by som neplatila nic v heliose, ale tak nemozem sa na to spoliehat...inak Leni pls. nemohla by si to aj mne preposlat s tymi vitaminkami, i ked do pondelkovej OPU uz asi toho vela nezmenim, ale predsa 😉

nikadomi
30. sep 2016

@henya waaau, ja som naposledy mala polovičné číslo, čiže dvojky jak vyšité 😉 Ja by som tiež brala.. I keď teraz máme jedno (chlapčeka adoptovaného desaťmesačného) a dáva mi zabrať, hoc je to fakt skvelé a zdravé dieťa.. Ale žena matka zvládne všetko, aj dve aj tri deti hoc aj naraz 🙃

nikadomi
30. sep 2016

@zirafka86 noo banku radšej nevykrádaj, ale pokojne hoc aj nejakú verejnú zbierku vyhlás, ja sa zapojím rada 😉

michallll
30. sep 2016

@lenna71 ďakujem, verím, že budú tvoje predpovede vyslysane 🙂
@willino1 snáď áno, to je super,ze si to tak mala 🙂

michallll
30. sep 2016

@zirafka86 super vidíme sa v pondelok 🙂ja ešte zajtra pichne poslednú dávku gonalu a večer pregnyl v pondelok sa rozhodne

janulka232
30. sep 2016

@henya gratulujem určite to budu dvojičky 😉

henya
autor
30. sep 2016

Baby dakujem...uvidime, vyzvedala som od sestricky co na to hovori ona, ale povedala ze je to rozne...ze s takymi hodnotami hcg kludne moze byt len jedno, ale aj dve...Tak uvidime snad o 14 dni 🙂

henya
autor
30. sep 2016

@nikadomi kolko IVF si pred adopciou mala? Nebola uz sanca na uspech? A ako to skoncilo s tymi polovicnymi hodnotami ked pises ze ste si adoptovali mimco? A ano ako pises, verim ze to dam, aj ked si to neviem este predstavit 🙂

mkatkam
30. sep 2016

@henya gratulujem;)

nikadomi
30. sep 2016

@henya mala som 3x IUI a 1cyklus IVF s troma vkladmi za sebou, keď sme podali žiadosť o adopciu.. Počas prípravy na adopciu som absolvovala druhé IVF, kde som mala Ohss kvoli 18.tim vajkám- z nich ostali len 4 embryá a rozmrazilo sa len jedno, ktoré mi v apríli 2015 vložili a hcg som mala 650 cca čiže bojovník neskutočný, avšak v 9.tt odišiel 😌 Termín by som bola mala v decembri 2015.. Inak adopt. chlapčeka máme vtedy narodeného, tak pre mňa je to to naše bábo, len k nám prišlo skrátka inak 🙂 ďalšie ivf som nepripúšťala, avšak malý mi dal silu, tak v júli som mala odber a vklad odložený na vlastnú žiadosť kvoli hroziacemu ohss, čo som si nemohla pri malom dovoliť. Máme 4. mrazákov a teda vklad hádam o mesiac 😉

nikadomi
30. sep 2016

@henya a šanca na úspech je a aj stále veríme, inak by sme to už vzdali 😉 Len sme boli netrpezliví a zvolili sme si aj hru na istotu a chvalabohu teda!!! A vieme, že malý bude mať súrodenca, len nevieme akým sposobom a kedy - necháme sa sami prekvapiť veru🤓

henya
autor
30. sep 2016

@nikadomi wau mas tiez kadeco za sebou :-/ Surodenec tentokrat urcite vyjde...drzim palce 😉

nikadomi
30. sep 2016

@henya hej len ja už to beriem fakt všetko úplne inak a s nadhľadom, nedá sa to porovnať so stavom, v akom som bola pred rokom, dvoma 😉 Ale samozrejme, že nesmierne túžime po ďalsom, ideálne vlastnom .. Niekedy sa ale fakt zamýšľam, či bude také dokonalé ako toto naše adopčiatko (hoc nepochybujem že bude).. ☺️