icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

babusik85
6. okt 2016

@lenna71 jooj aka krasa!!! tesim sa s Vami, drzkajte sa 🙂 😵

lenna71
6. okt 2016

@babusik85 dakujeme :-*

lvancova
6. okt 2016

@lenna71 gratulujem, prajem nech ste vsetci traja zdravi 🙂 🙂 🙂

lenna71
6. okt 2016

@lvancova dakujeeem a vy ako? kedy mas sono?

lvancova
6. okt 2016

@lenna71 ja mam sono na buduci tyzden, je mi cele dni zle , ale ziadne grcky nie su a stale by som len spala 🙂

lenna71
6. okt 2016

@lvancova faaakt? kks mne nic nie je obcas si hovoorim ci vobec som tehotna. akoze jest mi nechuti obcas sa citim tak poopicno akokeby 😀 ale nic hrozne.
tak potom daj vediet ako ste dopadli drzim palce 🙂

janulka232
6. okt 2016

@lenna71 gratulujem

zus_ke
6. okt 2016

@lenna71 bejbyyyyy tesim sa s tebou z krpcov 😘

lenna71
6. okt 2016

@zus_ke dakujem moja 😘😘

zirafka86
6. okt 2016

@lenna71 waaaaaaaaaau to sú ake krásne fešné bublinky 🙂)) gratulujem nech sa len pekne v maminke vyvíjajú a rastú do krásy 🙂))

lenna71
6. okt 2016

@zirafka86 dakujeme 😊😊

nikadomi
6. okt 2016

@lenna71 jeeej 😉

babusik85
7. okt 2016

jaj baby, mne v stredu vraveli, ze mam schvalenu ziadost, ze poobede mi zavolaju a dohodneme sa na termine a odvtedy nic. 😒 dufam, ze vsetko je v poriadku.

lenna71
7. okt 2016

@babusik85 tak im volaaaaj necakaj.

babusik85
7. okt 2016

neviem ci som znespravila zle 😔
volala som, ale len s pani na infocentre /ci co to je, vratnica, neviem/. Tak ze mozem sa objednat ak chcem, ziadost je schvalena, dala mi aj termin. Zevraj mozno sestricky nestihali zavolat.
ale teraz vravi mm, ze co ak nemame este krvne vysledky /brali nam 13.9/ , alebo je nejaky iny problem a zato nam este nevolali. a my pojdeme tam zbytocne. joj. co myslite?

lenna71
7. okt 2016

@babusik85 urcite nepojdete zbytocne neboja sa. od 13.9 musite mat vysledky uz.to ti brali na hormonalny profil?

babusik85
7. okt 2016

@lenna71 ano na hormonalny profil a este mi dali papier na interne vys. /ale to este nemam spravene/. ale aj ja vravim mm, ze ved to uz bude mesiac, odvtedy isto su hotove.
Tebe volala sestricka, ked ste uz mali schvalenu ziadost, alebo tiez si takto riesila?

mkatkam
7. okt 2016

@babusik85 kludne sa uz objednajte na konzultaciu.

babusik85
7. okt 2016

@mkatkam uz sme aj objednani. len ja som sa nerozpravala vobec so sestrickou, len s tou pani na info. zato mam obavy.. :/

mkatkam
7. okt 2016

@babusik85 to je v pohode.oni su tam prepojeni;) keby im nieco este chybalo,tak sestricky sa ozvu. Mne napr sestricky vraveli,ze nemam zaplateny poplatok;)... Co by som skor cakala od recepcie.

lenna71
7. okt 2016

@babusik85 tak to uz budete mat urcite. Neboj nic uz to pojde rychlo 😊✊🏻

babusik85
7. okt 2016

dakujem baby! 🙂 uz som vravela manzelovi, ze sa musime ukludnit, vsetko bude OK, lebo este sme len na zaciatku a hocico vymyslame 😀 no katastrofa!! 😀

renimac
7. okt 2016

@henya Ahoj, môžem sa opýtať, či si mala po ET nejaký špeci režim? Či si sa niečomu vyhýbala a tak. Ďakujem 🙂.

kakatulik
7. okt 2016

@renimac ale servuuuus a y kde sa tulas ? Ani nic nenapises....uz to mate za sebou?

renimac
7. okt 2016

@kakatulik Ahoj, nebola som na MK mesiac a ani som sem nechcela ísť, ale čítam kadečo a nemám sa s kým poradiť. Áno, bola som na vklade tento týždeň. A ty ako?

kakatulik
7. okt 2016

@renimac napisem ti do IP,lebo im tuto temunechcem prznit osobnymi vecami,kedze do IVF nemam co povedat. Nakukla som sem len nahodou.

duda223
7. okt 2016

Som 10 den po KET a hcg v krvi negatívne. Myslite,ze je este šanca?

lenna71
7. okt 2016

@duda223 no uz by tam malo nieco byt na 10ty den 😕

janulka232
8. okt 2016

@lenna71 Leni chcem sa opytat sa mi zda,že si pisala,že si uživala nosifol.Je to iba pre ženy,alebo aj pre mužov?Lebo nadtym uvažujeme

lenna71
8. okt 2016

@janulka232 to je pre zeny. Pre muzov sa to vola inak ale neviem presne nieco na f to bolo