icon

Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

babusik85
24. okt 2016

@nikadomi budem mysliet na Teba, a drzim palceky 😉

elis14
24. okt 2016

@babusik85 ja som podpisovala 3.10.a dufala som ze zaciatkom novembra zacnem stimulku aj doktor mi to tak hovoril ale podla tohto asi nie ..dnes som cely den volala do dovery ale mali padnuty system naslo im to az o 17:00 a to bol uz CAR nedostupny ☹ rano budem mudrejsia

elis14
24. okt 2016

@nikadomi opytam ale az zajtra lebo v dovere mi to dnes povedali neskoro

babusik85
24. okt 2016

@elis14 ja som bola presne ako Ty, myslela som, ze stihneme na dalsi mesiac /okt./ stimulku.
presne sme aj stihli, ale nasli mi cystu, takze aj tak zacinam len v novembri.
ale som povedala, ze nevadi, vsetko je tak, ako ma byt.

babusik85
24. okt 2016

@elis14 ale kazdopadne zavolaj do CAR.
ja si myslim, ze tvoja ziadost je v poistovni, len mozno tolko zien im vola, ze takto ich odfajcia :D

zuzankaa88
24. okt 2016

@elis14 aj u mna to tak bolo.... 26.8 som podpisala ziadost poslali volala som raz asi v polke septembra.... pani ze nemaju ju evidovanu.... oki zavolala som o tyzden cca 20.9 a ze srale ju nemaju.... uz som sa zlakla a volala do caru a tam sestricka ze poslali ju 6.9 ale o tyzden sa im veatila ze trebalo nieco doplnit ..... potom az schvalili ... cakala som vyse 6tyzdnov..... taktiez som mala stimulovat od oktobra ale zacinam v novembri 🙂 takze klud treba len cakat :D a sem tam volat a informovat

elis14
24. okt 2016

@babusik85 hned rano budem volat do CAR este aj doktor mi dal nadej ked mi vsetko ratal ze budem mat vianocny darcek ale takto asi nie..ale beriem to,vsetko ma svoj vyznam a asi aj toto aj ked po dvoch nepodarenych IUI davam IVF nadej aj lekar 🙂

elis14
24. okt 2016

@zuzankaa88 dakujem ze povzbudive slova...aj ked ma odpoved pani v dovere sklamala ale uvidim co mi povedia rano v CAR.dufam ze je to niake nedorozumenie a stihnem aj ja november 🙂 su to riadne stresy vsetko okolo vytuzeneho drobca 🙂

zuzankaa88
28. okt 2016

henya@ ahoj, ako sa mas, ako sa ti dari?????? 🙂

zuzankaa88
28. okt 2016

@henya ahoj, ako sa mas, ako sa to dari???? 🙂

babusik85
28. okt 2016

@elis14 no co ti povedali? kde je ta ziadost?

henya
autor
28. okt 2016

@zuzankaa88 ahoj 🙂 dakujem pekne, mam sa dobre. Zacinam dnes 9.tyzden, v stredu som mala kontrolu, zatial je vsetko v poriadku, drobec rastie a srdiecko nam pekne bije o 106 tak uz len prezit v pohode dalsie 4 tyzdne a snad bude to najhorsie za nami 🙂 A co ty? Citala som, ze zacinas stimulovat teraz v novembri? 🙂

babusik85
28. okt 2016

@henya super 🙂 tesime sa s Tebou 🙂
ty si uz na Pn? ak ano, odkedy?

henya
autor
28. okt 2016

@babusik85 ano ja som uz 2 tyzdne na PN, ale len koli tomu, ze som v 6tt zacala krvacat...Moj gynekolog mi potvrdil ze islo o dvojca, ktore sa neudrzalo, tak dufame, ze tento nas maly bojovnik to dobojuje uspesne do konca 🙂 v decembri by som chcela ist na chvilku do prace ale potom zase asi PN...

babusik85
28. okt 2016

@henya rozumiem. a po OPu a po ET si neostala doma?
len od 6tt?

henya
autor
28. okt 2016

@babusik85 OPU som mala v piatok, takze v pondelok som sla do prace, to nic nebolo...a ET som mala v sobotu rano, takze som pondelok a utorok pracovala z domu ale v stredu som uz sla do prace a pracovala normalne az do 6tt..

babusik85
28. okt 2016

@henya dakujem 🙂 ja stale neviem ci ist na PN, alebo nie.
vela dni preslo medzi OPU a ET. mala si predlzenu kultivaciu?

elis14
28. okt 2016

@babusik85 ahoj ziadost som podpisala 3.10. a z CAR-u odisla az 20.10.takze si este pockam ☹ len nechapem preco to poslali tak neskoro

zuzankaa88
28. okt 2016

@henya fuuu uz 9 tyzden 🙂 a ako sa citis?? Drzim palce urcite to dotiahnete do uspesneho konca 🙂 ano zacinam az teraz v novembri, dufam ze to bude uspesne ivf ;)

babusik85
28. okt 2016

@elis14 kam chodis?
od 3.10. do 20.10 to je strasne vela... a vysvetlili Ti, ze preco len tak neskoro poslali?

zuzankaa88
28. okt 2016

@elis14 ja som podpisala okolo 26.8 a ziadost poslali 6.9 oni posielaju naraz viac ziadosti tak tyzden cakaju kym sa to nakopi ale ale skoro 3 tyzdne to je uz moc, snad rychlo schvalia aspon 🙂

elis14
28. okt 2016

@babusik85 helios martin sekretarka mala toho vela tak ma odpisala stym ze netusi preco to poslali tak neskoro...preto som bola zlakana co sa stalo ked to nemali este v poistovni

elis14
28. okt 2016

@zuzankaa88 v to dufam ze im to nebude dlho trvat aj ked uz novembrovu stimulku nestiham ☹

henya
autor
28. okt 2016

@babusik85 mala som PK, vklad bol na siesty den hned rano...Neviem ti poradit, mne isli tie prve dni hrozne pomaly a doma by som to asi nevydrzala, takze v praci mi bolo veselsie 🙂 po ET je dobre byt aspon 1-2 dni v klude a oddychovat..

henya
autor
28. okt 2016

@zuzankaa88 tak drzim silno palce, nech to vyjde aj tebe 🙂 pfj pfj pf....idete vkladat jedno ci dve? mas aj PK? No dufam, ze to dobacujeme..krvacanie a soky s tym spojene uz mame za sebou tak snad bude uz vsetko oki 🙂 Pis potom co nove, budem sa tesit 🙂

zuzankaa88
28. okt 2016

@henya predlzenu kultivaciu chceme a vkladat asi jedno.... keby ze budu len dve vajka tak dame dve.... 🙂

henya
autor
28. okt 2016

@zuzankaa88 tak potom pis ked sa to uz bude diat 🙂 budeme zase raz moct na niekoho v pozitvnom mysliet a tesit sa na dobre spravy 🙂

zuzankaa88
28. okt 2016

@henya dakujem krasne, budem to potrebovat a urvite dam vediet ;)

zuzankaa88
23. nov 2016

ahojte baby, dnes som bola na kontrole , 7x pichnuti gonal,ani sama neviem ako som dopadla.........hm tak ako su na lavom viacej cca 7 na pravo su tiez nejake folikuli ale problem je v tom....ze na 8 den su cca okolo 10mm a mali by mat aspon 13-14 mm.....cize zobral krv a v piatok zase na ultrazvuk ako to tam vyzera....plus o jeden den dlhsie gonal...este ze akurat nam to vychadza ze nemusime dokupovat....ale som nervozna teraz ci dorastu alebo co :( vsetky su okolo 10mm ......joooj

lenna71
23. nov 2016

@zuzankaa88 neboj urcite sa este rozbehnu 🙂