Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie
Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:
Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...
@janulka232 aj ja som si tiez myslela,ked som za tych 14dni po vklade ani nekrvacala.doteraz nechapem kam to zmyzlo.Niekedy si davam otazku ze mohol mi doktor dat silnejsie lieky alebo davkovanie ine.neviem.😣
@ragaca nieee 😞 tak to mi je velmi luto 😢 to by som necakala ... a co teraz dalej, aj ti nieco povedali,dalsi postup?
@ragaca tak snad ak su ešte nejake embryjka,že dalši vklad bude uspešnejši.Ani ja som nikdy do predu nekrvacala až,ked som vysadila lieky.Ale ked sa uchytilo dva tyždne som špinila,ked už sa potvrdilo tehotenstvo bala som sa,že zase nič z toho nebude
No zmrazene nemame ziadne.chodim do Gyn fiv.ale ideme 27.8 z muzom na dalsiu konzultaciu nech nam povedia co a ako dalej
@ericia drzim palceky prevelmi❤
@ericia Ahoj ja som bola na vklade v Brne 19.8. som 7 den po Ket aj som mala bodanie v lavom vajecniku bolesti spodneho bruska akoby mala prist MS , dva dni bolesti krizov. Na 6 den mi odpuchlo brucho presli bolesti krizov. Prsia nic necitim ani citlive ani opucnute. Nestesovala som prvy et s darovanymi nevysiel a toto je Ket s darovanymi. Este mame 3 zmrzlinky. Ty pocitujes nieco?
@evelka81 ahooj... Tak to sme boli spolu na vklade... Chodíš do reprofitu? Ja som doteraz necítila nič... Len včera migréna, ale to pripisujem počasiu... Dnes má boli trochu brucho, ako na menzes.. Ja mam toto štvrtý a posledný KET s darovanymi vajíčkami... Dva krát to vyšlo, ale som potratila... Teraz verím, že to konečne vyšlo 🙏🙏🙏
Kedy budeš testovať? Ja som chodila rovno na krv len pri ET som testovala na 14 deň, lebo lekár nerobil.. Držím silno palce 😍
A čo ti povedali, prečo nevyšiel ET?
@ericia ahoj na neuspesny et mi nic nepovedali. Pri et som mala 3 cysty a pri ket da mi urobil folikul aj ked som brala lenzetto estrogen. Zobrali mi krv na progesteron a poobede mi volali, ze vklad bude ze msm brat lieky.Ja chodim do reprogenezis. Vklad mi nerobil marcel ale Koukal tak dufam, ze to vide. Ja si testnem . Chodis do prace ci si pn? Ja som doma.Mne bolesti odisli hlavne krize ma boleli dva dni mozno z velmi nafucameho brucha to mi vcera odfucalo,Tiez som mala teraz oproti Et rozdiel, ze ma bolelo brucho ako pred MS. Drzim palceky
@evelka81 ahoooj... Ja nemám odvahu na test 🙈🙈🙈 asi vydržím do 14 dňa a na krv sa dostanem najskôr na 16 deň KET 🙈🙈🙈
Áno pracujem... Som učiteľka a chystáme si triedy... Tak to sa dá... Ale neviem ako to bude, keď prídu deti... Podľa toho ako dopadnem sa zariadim...
MBA dnes zasa trochu bolelo brucho aj žalúdok pred obedom...
Ako si sa mala dnes ty?
@ericia ahoj no ja mam sem tam bolest vajecnika sem tam bolesti ako na ms aj krize a dnes citim prvy krat prsia. Tie bolesti vseliake sa mi moc nepacia. Ale pri et som nic necitila ani prsia ani bolesti a nevyslo teraz mam rozdiel , ze ma brucho boli ako na ms. Ja testnem lebo picham aj clexane a uz nam iba 6 kusov aby som vedela ci zhanat lieky. Utrogestan davam 4-4-4 a beriem spey Lenzetto
Dievcate et s darovanym vlozena blastocysta 5AA nevysiel a teraz som 9 den vklad blastocysta 5AA test snehobiely. Mne sa to proste ani neuchyti ani s mojimi ani s darovanymi, kde je problem?NK mam ok a cytokiny len mierne hranicne zvysene.
@milus777 hematologiu mam vysetrenu mam mierne trombofilne mutacie a picham si clexane 0,4 , tsh pred vkladom som mala v norme 0,9. Nemam jedine vysetrenu reproimuno ale imonologicka mi urobila NK bunky su ok a sukromne som dala vysetrit cytokiny a tie su len mierne nad hranicou a na to mi v Brne neodporucali prednison. Uzivala som serapeotazu. Ale mne sa ani s mojimi neuchytilo ani s darovanymi. Mame este 3 mrazacikov:( skusim test o dva dni
Ahojte kočky... Som 9 deň po KET a vyšla zo mňa taka čierna zrazenina aj s Crinone gélom... Je to už asi zle, že? 🙁
Som tu zas a idem druhy krat na to.zacinam brat lieky
@ericia no ako moja?
Dievčatá 12 deň po KET a snehobielo 🙁 takže posledne embryjko nezabojovalo....

@ragaca tak to mi je luto,že sa ani jedno neuchytilo.Sledovala som Ťa a verila,že to dobre dopadne