Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@mima000 áno prvé dieťa... Riešime to v reprofite od 2016... Som veľmi spokojná s doktorkou.. Tak asi centrum meniť nebudeme... Teda nikdy nehovor nikdy. Moje vajíčka nemám... Čiže len darované... A to je asi všade rovnaké... Možno cenovo trochu rozdiel... Skúsim poslať maily do iných kliník kvôli cene... A teda to, že moje telo neprijalo ani embryjka s darovanymi vajíčkami riešim na imunológii... Ale nezabrali štyri liečby... Tak neviem 🙈🙈🙈 možno nejaká kombinácia...
@ericia laparoskopický sliznicu pozerali 🤔
@michellevendero robili mi len hysteroskopiu a scratch biopsiu v Brne... Sliznicu asi nie... A v tom môže byť problém?
@ericia ahoj, ach🤔 to je naozaj srdcervuci boj o vytúžené dieťatko.. 😰 je mi ľúto, čím prechádzas, neviem si predstaviť, že by sa to stalo mne, si neskutočne silná bojovníčka a práve preto ti z celého srdca želám, aby tvoje prosby boli vyslisane❤️ Je mi z toho všetkého do plaču, nevzdaj to, ono to musí predsa vyjsť !! 🍀
Obdivujem ta, toľko energie, času, peňazí, nervov, zdravia použitých na splnenie si svojho sna.. Kiež by som ti mohla niako pomôcť..
@ericia ak je kvalita vajíčok OK aj geneticky a nechytá sa, dobre by bolo laparkou kuknúť vnútro maternice.
Mali ste prosím vás niektorá problémy po umelom oplodnení a následne po kyretazi?
@ericia veľmi ti to prajem, až mi srdce drása. Si bojovníčka. Ja mám ísť s nástupom menštruácie pichať Gonal a prvé IVF... No, meska mi menzes, tak čakám.. Mna dosť vzalo, keď som sa dozvedela o jednej 40tnicke,tak ako ja vek, že nechcene otehotnela, premýšľala nad interupciou..nakoniec ju priateľ prehovoril a do 8meho mesiaca fajčila. Otrasné!!!!!!! Ešte, keď si potiahla z cigarety a spýtala sa ma"pocula som, že ste boli v Brne", tak to bola teda sila! V sobotu sa jej predčasne narodila dcéra, necelé 2,5kg. Ja by som také ženy prefackala. Prepáč, že sa tu vypisujem, ale odkedy riešim otehotnenie, tak psychika v riti, som z toho unavená a preto vás tu všetky obdivujem!
@daniela2707 poznám osobne jednu, kt. po predchádzajúcich 2tehotestvach pred 20 r. opat otehotnela a kt. počas tehotenstva každý deň vyfajcila krabičku cigariet a vypila liter vína, a keď bola 1x na sonografii tak sa ani na monitor nepozrela, len si povedala, ze nie je zvedavá na toho votrelca. Nikto okrem známej jej nerozumel, bolo to mimo SK. Narodila sa jej zdravá dcérka chvala bohu. Tak a kde je ta spravodlivost? Neviem, ale už si myslím že asi človek ktorému sa nedarí a je to dobrý človek, pyká za svoje minulé životy ci ja uz neviem.. 😪 prajem vám každej zo srdca vytúžené, zdravé mimi❤️🤗🍀🌹
@daniela2707 no je to nespravodlivé ja ťahám na 40r, 4x IVF z toho 6 vkladov a nič. nepijem, nefajčím, behám, zdravo sa stravujem a čo ja viem čo ešte....
asi musím začať piť a fajčiť 😀

@mima000 všetko v refporite... Chodíme tam od mája 2016... A urobene mám úplne všetko... Takže neviem čo mám ešte robiť... Dávame si rok určite prestávku... Potrebujem si trochu od toho všetkého oddýchnuť a aj našetriť niečo... Určite chceme aj genetiku embryí dat urobiť už.. Tak to budeme potrebovať okolo 7000 eur... Doteraz nás to stalo 15000 plus tri posledne Kety... Ale neľutujem ani cent. Môžem si povedať, že sme urobili všetko... Ak sa rozhodneme nepokracovat...