Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@bubca7 tak tebe volali, ja keby som im nevolala, tak neviem, nič, zajtra volám do SPLNU, mám dostať ms v piatok, tak chcem začať už stimulovať 🙂
@moncuricka ale tiez som cakala asi mesiac kym konecne zavolali tiez som stale pozerala na dni ze kedy sa konecne ozvu 😉
@bubca7 aj ja som sa nastavila na mesiac, len ten už prešiel, už nech volajú 🙂
@moncuricka neboj trpezlivost ruze prinasa zajtra budu volat ciiii tak drzim palce nech sa veci pohnu dopredu a nech sa tesime vsetky s tehulkovania 🍼🍼🍼🍼😇😇😇
@bubca7 tak veru, nech volajú 🙂, ináč ako ide tehuľkovanie?
@moncuricka no somyslela ze v pohode len dajak 2dni som zacala spinit takze dufaaam ze vsetko bude v poriadku nemam s toho niejaky dobry pocit 😒
@bubca7 tak verím, že si lekára o tom informovala a dúfam, že je všetko v poriadku 🙂
@moncuricka no smolka nikto mi v splne nedvihal telefon no nic idem oddychovat a rano do splnu na ultrazvuk dufam ze vsetko bude v poriadku zacinam mat pocit ze nemoze ist vsetko lahko furt sa musia vyskytnut niejake komplikacie az mam depku co bude zajtra na ultrazvuku 😔
@bubca7 dúfam,že špinenie prestalo,že sa cítiš ok - ked máš problém len v dovolaní, to je nič . ja som sa tam dovolala, mi tvrdili, že ešte to nemajú schválené, že musíme čakať, v poisťovni zase dačo druhé povedali, komu veriť- to je jedno- aj tak musím čakať, byť trpezlivá
@moncuricka tak to mas pravdu nic ti ine nezostava fakt len cakat ☹ no len trosicku uz tak dufam ze vsetko bude ok 😉 😉
@bubca7 tak určite, držím palce 🙂
a dievčence, ešte otázočka, keď vám predpísali lieky, ste ich v lekárni dostali hned, či trebalo objednávať?
@moncuricka ona ti hned povie ze lieky vybrat hned vedla splnu musia mat medzi sebou dohodu lebo nikde ich nezozenies ja som chodila po lieky a aj chodim hned vedla splnu 🙂
@bubca7 ale hned na počkanie, že netreba ich objednávať? no som zvedavá, či zoženiem 11 rokov starý dokument a poisťovňa stihne aj dnes schváliť žiadosť, už som to dostala, tak to musím stihnúť 🙂 ďakujem
PS: ako dopadol ultrazvuk?
@moncuricka ziadne objednavanie vsak docentka ti vypise recept nie ci ultrazvuk v pohode len nedobre ze som spinila tak mi predpisala ascorutin.duphason ale vecer ma pobolievalo brucho ale potom prestalo ale stale som sa chodila kontrolovat ci nespinim vcera mi aj pichla injekciu do zadku koli tomu ze som spinila dufam ze vsetko bude ok 👍
@moncuricka caves zase som zacala spinit co mama robit ale len jedna bodka taky hnedy povlak a to beriem uz aj askorutin.duphason zeby sa embryjko zahniezdovalo alebo ako mam tomu rozumiet uz som zufala ☹
Kocky prosim vas ked ste sli prvykrat na umele platili ste nieco??? A kde ste ziskali ziadost?? Dakujem vam
@bubca7 joj moja, tak verím, že je všetko v poriadku, skús možno viac C-vitamínu, nejaké ovocie jesť, alebo papriku, aj tá má dosť c-čka a hlavne klud, nohy hore, žiadna námaha
@moncuricka caves vcera som sa zlakla rano som zase spinila tak mi to nedalo a utekala som na prijem na gyndu do novej nemocnice a doktor mi povedal ze on vobec nevidi krv ale ze mam sa setrit a mam sa vypisat tak som hned volala kolegyni a musela prist miesto mna do prace a pytala som sa dokyho preco potom sem tam spinim a povedal ze sa mozno embryjko zahniezduje ale ze moze byt aj ked sa hlavne namaham moze sa pomalicky aj odialovat akoze potrat takze viac mi netrebalo takze este tyzden porobim a idem na marodku
A este som mu povedala ake lieky vsetky beriem tak mi povedal ze uz mi viacej dat nemoze ale este ked si picham fraxiparin tak to moze byt aj s toho picha si tu niektora Fraxiparin a sem tam spini dakujem pekny den
No koceny dnes som bola na ultrazvuk tak ze srdiecko bolo pocut ale rano som trosku spinila tak ma nechali v nemocnici pre istotu tak dufam ze to zvladneme a ze bude len lepsie 😉
@bubca7 tak sa len drž, nech všetko dobre dopadne, ja sa až čudujem, že po toľkej námahe si sa nedala hneď vypísať 🙂
@moncuricka nic mi nebolo az teraz to zacalo ake co uz tak uz som vypisana alebo lepsie povedane teraz 😒 lepsie povedane priputana na lozku ☹

@jaja9891 volala mi o stvrt na sest teraz vecer...tak sa to odklada o mesiac...buduci tyzden mam ist na ultrazvuk a potom zacneme....snad uz budeme fit...asi si opeknela tehulka 😀