Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
ahojte tak sa pripájam aj ja už máme chválené IVF už iba čakat na mrchu 😀
@jaja9891 ahoj no ha som na gyndu sla hbed na druhy dc a vecer som si zacala pichat gonal 150 a to som pichala v piatok vecer mala som pichat okolo 20,30ale som bola v praci do 21.00 takze moj cas bol o 22.00 potom na 5den som si pichala cetrotide a o dva dni som sla do splnu ze kolko mam folikulov a potom mi predpisala dalsi gonal to som si pichala dalsie 2dni a potom este raz rano
@jaja9891 jeden den bola uplna pauza a vecer som si pichla celu davku vecer presne o 22.00 ovitreel a na dalsi den som sla na odber vajicok idem spocitat kolko ma to vyslo komplet cele 375e len injekcie+lieky a zakrok 500(oplodnenie300.predlzena kultivacia 100.zmrazenie embria 100.)a teraz dalsie lieky estrimax.utrogestan a ja si este picham fraxiparin na riedenie krvi zato mam u teba kavu 😉 😉😃😃😃😃
ahojte, chcem sa opytat ako dlho trvala vasa prva nasvsteva spln? Vo stvrtok tam s ideme s manzelom po prvy krat.
my sme objednani na 11:00...takze to nie je cas kedy ma zoberu, ale len kedy sa mam dostavit na vysetrenie....a vysledky zo spermiogramu kedy dostaneme?
diky za info....trosku som v strese z toho a zaroven sa aj tesim, ze sa mozno konecne pohneme 🙂
uz to budu skoro 2roky co sa snazime o babo, presla som uz hormonalnou liecbou clostilbegyt, duphaston, skusala som uz prirodnu liecbu-pit rozne caje atd. a zatial nesuspesne :(....tak dufam, ze v centre nam pomozu.
@bubca7 nijako...doteraz mi nezavolali spat a to som tan trikrat volala ci name prist alebo nie....mam cakat,ze doc mi zavola...no uz je tri poobede a od rana si nenasla cas...takze nic z toho,len som nasrata...stacilo povedat,ze ci mame prist alebo nie...ja nie som z ke.... a ty ako?
tak dnes som zase uháňala poisťovňu, tam mi povedali, že posielali papier do centra na dodatočné informácie, aby mi mohla byť žiadosť schválená. Od 12.8. som podala žiadosť, teraz taká odpoveď???!!!!!! Šak docentka tam nieje prvý deň, zajtra verím, že sa mi tam podarí dovolať, že čo mi povie druhá strana, dievčence, ste zažili niečo také?
@moncuricka mne volali domov ohladom poistovni ze mam schvalenu asi ma toho vela kedze dnes nastupila po dovolenke☺

@jaja9891 a kedy ju mas dostat?stihas po 16.9😉