Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
Ahojte zienky chcem sa vas spytat ako to prebieha v splne ak sa tam ide prvykrat na kompletne vysetrenie?
@jaanulienka dakujeme pekne, ako pisala liu, aby sme uz na Vianoce boli v ocakavani 🙂 to by bolo krasne 😉
@patricia24 ked sme boli my, tak mojmu urobili spermiogram, mne ult a hormonalny profil. Ak prisli vysledky, tak nam zavolali a zvolili sme dalsi postup 🙂
@pata89 a kolko ste zato vsetko platili?
@patricia24 platili sme iba za spermiogram 10 €
@pata89 a aku mas poistovnu?lebo ja mam union chceme sa tam s mm objednat bud o tyzden alebo o dva lebo som im uz pisala
@patricia24 ja mam doveru, za vysetrenie by sa nemalo platit iba za sperm.
@patricia24 ahoj, za prvotné vyšetrenie sme neplatili taktiež, len za spermiogram
@patricia24 ak Ti už nejaké vyšetrenia robil Tvoj gynekológ,tak si vezmi výsledky so sebou. Ja som nemala so sebou žiadne, nakoľko som pred tým nič špeciálne neabsolvovala
@liu zatial mi ziadne vysetrenia nerobil
@liu a mozem vediet ake vysetrenia ti robili?a potom vysledky ti dali alebo si ich nechali oni?
@patricia24 robili mi len ult a hormonálny profil a manželovi spermiogram.Výsledky nám dali,len z hormón. profilu zatiaľ nemám nakoľko kvôli výsledkom som volala a doposiaľ sme tam ešte neboli.
@liu Ďakujem ti velmi pekne.a pristup je aky?dufam ze ta otazkami neotravujem
@patricia24 ja som im tiez nedoniesla ziadne papiere, podla mna pristup je v pohode, zatial som tam nemala ziadny problem a sestricka a doktorka su velmi mile 🙂. Takze nemusis mat obavy 🙂
@pata89 Ďakujem velmi pekne.
a este ak nieje to take intimne priblizne ake otazky sa pytali?
@patricia24 oni ti daju vyplnit dotaznik a tam su otazky ako napr. Ci si bola operovana, ake choroby si prekonala a potom si doktorka ten dotaznik precita a mozno sa este nieco spyta. To zalezi od okolnosti ci si prekonala nejaku chorobu a tak a potom ti urobi ult a zoberu ti krv na hormonalny profil.
@pata89 dakujem velmi pekne.a hormonalny profil urobi aj ked nebudem mat ms?lebo vsade citam ze vtedy sa robi
@patricia24 mne robili hormonalny profil, ked som nemala ms. To by nemal byt problem 🙂
@pata89 aha okik teda a velmi pekne dakujem.potom napisem ako to dopadlo.
@patricia24 ahoj,taktiež mi robili hormonálny profil práve v čase,keď som nemala ms
@liu dakujem za odpoved.akurat dnes teraz som zacala spinit takze ms sa rozbieha tak v pondelok tam zavolam a objednam sa.
@patricia24 tak držím palce aby všetko dobre dopadlo 🙂
@liu dakujem velmi pekne
@kubkova ahoj tiez tam ideme 11.11. tak citam co ma caka... platila si nieco hned pri vstupe?
@patricia24 ahoj, tak to ti drzim palce, aby vsetko dopadlo tak, ako si prajete 🙂
Ahojte zenicky... chcem sa opytat ci a kolko budem platit hned prvykrat v splne? mna tam poslala moja lekarka,nakolko sa 2 roky snazime a stale nic, okrem toho mam PCO. Uzivala som Duphaston asi 4 mesiace ( kedy som mala cyklus 30dnovy a menzes 2 - 4 dni). Teraz mi to meska cca 25 dni... tak som bola pred tyzdnom u lekarky a mam zvacseny vajecnik ale nic viac mi k tomu nepovedala...odporucila mi ist do splnu... medzitym bol manzel na spermiogram a vysledok este nevieme... do splnu som objednana 11.11. ale idem sama manzel nemoze kvoli praci... otazka znie ci nieco a kolko budem platit,prip. budu uz nieco robit aj so mnou ci ako to prebieha... dakujem a vsetky odpovede a zelam pekny dnik 🙂

@pata89 snažím sa myslieť pozitívne a pravdou je že tajne dúfam, že sa stane zázrak a podarí sa prirodzene 🙂 ale aj keby to bolo cez IVF, tak by to bolo super. Možno na tieto Vianoce už by sme mohli byť obe v očakávaní 🙂....krásna predstava 🙂 🙂 🙂