Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@janina1007 ahoj, my sme pri prvej návšteve platili len za spermiogram - 10 Eur
@janina1007 Ja som este nebola ☹ este troska setrime a chystame sa az v januari ked sa dovtedy nestane zazrak 🙂
@liu ani sama neviem presne preco, lebo tam volal manzel, lepsie budem vediet ak si osobne pojdeme po vysledky. Vraj to nie je nic zavazne, ze to ma v krvi teraz skoro kazda zena, lebo vraj, ze zijeme v takej populacii - stres, ... inak mame vsetko v poriadku akurat cakame este na vysledkt chromozomov.
Baby chcem sa spytat po vysledky zo spermiogramie na odporucanie gynekologa si nemusime ist osobne? Bol v spne zabudol sa opytat
@mentolka12 ahoj, my ked sme boli, tak sme si hned vysledky zobrali na pockanie. Viem, ze nedavaju vzdy na pockanie, ale my sme ich poprosili tak nam dali.
ahojte, ja tam mam kartu, dr. je mila, mala som stale pocit, ze aj vie co robi. stimulovala mi ovu, navrhla isneminaciu, 2 x neuspesne s tym, ze ona to jedine vidi na ivf. zbytocne som brala to svinstvo :( kamoska robi v labaku a pytala sa, ake mam vysl. na protilatky proti ovariam a testes, vravim co to je? ona zdesene, preco nam to nerobili, sla som ku gynekologovi, ten sa tiez cudoval a spatne som si vybavila aj zacudovanie endokrinologa, ze kym toto nemame, nevieme ci bude inseminacia uspesna.... neviem no. ale kus sklamanie, a ked som im volala, ci to mame, tak ze oni to nerobia.... ako mozeme ist na zakrok, akykolvek, ak dopredu nevieme, ci sa to vobec uhniezdi a ujme? cakam na vysledky teraz a asi pojdem inam, teda urcite, len neviem kam, bud Helios Martin alebo neviem :(
Ahojte zienky, chcem sa opytat, ci ste rozmyslali aj nad nejakym inym centrom alebo ste si hned vybrali Spln. Vraj tam predtym robil iny doktor. Pytam sa preto, lebo nie kazdy ma pozitivnu skusenost so Splnom a radsej chodia az do Martina.
@pata89 Ahoj, z mojej osobnej skusenosti ti mozem terajsi SPLN len odporucit.
V roku 2009 som zacinala v inom Kosickom centre,z ktoreho som odsila s placom ani som sa k nicomu nedostala. Isla som do SPLNu, kde este ordinoval vtedy Mudr.Hredzak. Tam som absolvovala 1 cyklus IF niekolko kryoebryotransferov a 2 x IUI ale bez uspechu. POtom som si sklamana znicena a smutna dala na chvilku pokoj. Po vyse roku som stretla svoju znamu ktora mala rovnaky osud ako ja a ta mi oznamila ze jej tehotna a ze jej pomohla pi.Dr. Toporcerova a ze to mam skusit znova. Presne takto pred rokom som zacinala svoj druhy pokus IVF. Mozem len odporucit pani doktorku je to zlata zena, mily pristup, ovela viac povie, ma viac empatie, doteraz si pamatam ako mi povedala:" pani D... mozte sa nadychnut, srdiecko bije... bola to po 6 rokoch trapenia ta najkrajsia sprava...som jej vdacna za syna ktory tu pri mne teraz kopka nozickami ...
cely cyklus bol iny ako pred tym,... tak do toho a drzim vsetkym snazilkam v SPLNE palce...
Dakujem ti pekne za odporucanie, urcite do toho pojdeme a dufam, ze sa dockame nasho vytuzeneho dietatka 🙂
@liu Ahoj absolvovala som len zakladne vysetrenia v centre asistovanej reprodukcie, hormonalny profil, rozbor krvi na kadeco mozne (protilatky, choroby, endokrinologia) a manzel spermiogram. to bolo este v roku 2009, potom uz boli len hormonalne profily stale. Bola som ja z vlastnej iniciativy na hematologii , no to bolo zbytocne vysledky boli ok. Moj problem bol zvyseny prolaktin liecba endokrinologom, brala som tabletky od toho roku 2009, absolovala som laparku - bez nalazenu (podozrenie na endometriozu), manzel horsi spermiogram... presny dovod preco sme nemohli otehotniet 6 rokov neviem, nakolko aj ten prolaktin sa upravil a ta hodnota odla endokrinologicky nebola vysoka (videla tehotenstvo aj s vyssim prolaktinom).
Ak chcete nieco vediet pytajte sa ... rada Vam pomozem pretoze viem ake je to trapenie a nadej ked do toho idete 🙂... ale da sa to len treba verit a dufat aj ked ja som po psychickej stranke v ten druhy pokus bola na tom uplne na nic a vyslo ...v den odberu krvi som to povazovala za uplne beznadejne nakolko som mala pocit upne na menzes a ked mi zavolali ze som tehotna nechcela som im verit a rozplakala som sa ...
@liu ahoj, dnes sme si boli na genetike po vysledky. Vsetko dobre dopadlo, akurat musim ist na hematologiu kvoli zrazanlivosti krvi, aby sme predisli pripadnym komplikaciam. Minule mi manzel nevedel vysvetlit, ked tam volal, ze preco musim ist aj na hematologiu 😀 no na hematologii ma objednali az na 4.11. a mesiac sa caka na vysledky, pre mna to je dost dlha doba, kedze uz mame skoro vsetko potrebne, preto sa to pokusime trosku poponahlat, aby ma zobrali na vysetrenie skor. Dufam, ze nam to vyjde. A vy mate nieco nove? 🙂
tak to je sila 😒 😀 😀 😀
@zuzanapo no bezne sa pred prvym ivf,ak je znama pricina z operacii ci spg nerobia dalsie vysetrenia,aj mna to stve,lebo mi ich nerobili a idem na prve ivf,no kam som sa snazila dostat ci vybavit vysetrenia,tak ma poslali kade lahsie,ze ked som nepotretila,alebo nemozem otehu po ivf,tak drahe vysetrenia ako genetika,hemato,ci reprodukcna imunologia nerobia :(
@jaja9891 No ale napriklad, ked som volala do MT, tak tak aspon protilatky robia automaticky.... Nechcem mat pocit, ze ja mam vediet viac ako lekar.... a ked sa nad tym, ze nam to nerobili, cudovali dvaja nezavisli lekari, ku kt. chodim.... no neviem. v Splne je prekrasny pristup, mila pani doktorka, ale naozaj, okrem zistenia hladiny hormonov a spermiogramu mi ziadne ine vysetrenia nerobili.... Popravde netusim, ake vselijake sa robia a s cim ake suvisi, nie som internetovy lekar, ale idem inam 🙂 Drzte sa

@patricia24 tiež držím palce, aby boli len samé pozitívne správy 🙂