icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

liu
10. nov 2014

@jaja9891 Ahoj, my sme v štádiu čakania, nakoľko manžel momentálne berie lieky a následne bude mať kontrolné odbery. Do Splnu sa tým pádom dostaneme asi až niekedy budúci rok. Čakáme ešte na kompletné výsledky z genetiky. Na Hematológiu som bola vyslaná na podnet rodinnej anamnézy a na genetiku nás tiež vyslali, ale to som bola v tom, že to musí každý absolvovať pred IVF. Inak neabsolvovala som žiadnu imunológiu a ani vytery na mykoplazmy,ureaplazmy a chlamydie...Je potrebné absolvovať aj tieto vyšetrenia pred IVF?

pata89
10. nov 2014

@jaja9891 ahoj, my uz mame genetiku za sebou a odtial nas poslali este na hematologiu, ale doktorka zo Splnu povedala, ze ona nepotrebuje vysledky z hematologii, ze jej stacia z genetiky, takze uz iba cakame tento tyzden na vysledky z vyterov ureaplazmy a to by malo byt vsetko. Potom sa uz do toho mozme pustit 🙂

jaja9891
10. nov 2014

@liu nie nemusis to absolvovat,ja mam vo stvrtok uz OPU a nic z toho som neabsolvovala,takze to asi nie je potrebne 🙂
@pata89 no pekne,uz sa vam to krati,drzim palce,ja mam cochvila OPU tak som zvedava co bude

liu
10. nov 2014

@jaja9891 tak držím palce, potom nám napíš ako to celé prebiehalo, nech vieme čo nás čaká?

jaja9891
10. nov 2014

@liu jsne,dakujem 🙂 zatial sa to da zvladat,tak uvidime co bude dalej 🙂

pata89
10. nov 2014

@jaja9891 aj ja drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo, potom nas informuj, aby sme sa nato pripravili 🙂

sasena21
12. nov 2014

Ahojte zienky. my ideme s manzelom do spln v piatok. tie vysetrenie od svojho doktora ste zobrali prefotene aby si ich mohli nechat, alebo si ich len pozreli? dakujem.

liu
13. nov 2014

@sasena21 ahoj,ja som nemala výsledky od svojho lekára,ale ak som doniesla výsledky z iných vyšetrení tak si ich prekopirovali

moncuricka
18. nov 2014

fúú, dnes som začala so stimulovaním, ale to bol asi stres... mi bolo zle... sa musím do zajtra viac uvolniť 🙂

kalista32
19. nov 2014

@liu AHOJ moja chcem sa spýtať čo sa týka gen. testov platí sa za to ? ja som už bola 2 krát na IVF u MUDr. neviem či by som ešte postúpila všetko 3 krát bez gen. testov a bez tých výterov tebou menovanými 😒 .

kalista32
19. nov 2014

@jaja9891 ahojko moja no ja čo sa týka splnu zatiaľ nezvažujem žiadne kroky nakoľko mi IVF v júni nevyšlo ale tiež mi nerobila gen. vyšetrenia akurát odbery krvi neviem či ešte skúsim 3 pokus IVF niekedy mám pocit ,že Dr. akoby jej išlo o počet záujemcov a neposkytne možnosť urobiť kompletné vyšetrenia ,ktoré by poskytli viac informácií o dôvode neúspechu z IVF .

jaja9891
19. nov 2014

@kalista32 tak urcite pred tretim ivf by uz som na testoch trvala... no nemyslim si,ze doc ide len o zaujemcov,ale iste vysetrenia po neuspechu su na mieste... aj vcera som tam sedela po obede a boli zeny co otehu,co nie a co im hcg stupalo pomaly...ma aj uspechy aj neuspechy ako kazde car... mala som len jedno embryjko na vlozenie takze jedno ivf vycerpane a cakam na vysledok...

kalista32
19. nov 2014

@jaja9891 no moja ja len preto mám ten pocit lebo prvé IVF som absolvovala na rastislavke a tam mi urobila viac tých vyšetrení ako odber na cyt.,chlam. a ešte ....proste kompletka všetkých možných vyš. okrem gen. testov takže si to porovnávam a le ja voči nej necítim hnev ,že sa nám to nepodarilo ja som do toho išla s pokorou počítala som aj s touto variantou 😒 len teraz ke´d čítam čo nového v splne a že robí gen. testy prečo nám to neodporúčala a hneť sme vhupli na kratky protokol IVF nepomohlo nám ani embrio glue ☹ ach jaj ja keď sa odhodlám na 3 pokus IVF chcela by som dar. sper. ale Dr. s toho nieje nadšená aj keď vie ,že naši plavci sú ☹ ☹ 😠 😒 . prajem ti veľa šťastia nech všetko dopadne tak ako si želáš 🙂 🙂 😉

jaja9891
19. nov 2014

@kalista32 no ak ti uz niektore vysetrenia robila tak ich nemusi opakovat a na genetike sa zvacsa na nic nepride a ak aj hej,tak DNA sa neda ovplyvnit... mozno by pomohla predimplantacna geneticka diagnostika a na darcovske doplaca poistovna?

jaja9891
19. nov 2014

@kalista32 a dakujem,tiez drzim palce nech sa uz najde riesenie...

kalista32
19. nov 2014

@jaja9891 vďaka a možno by som oprobovala aj IUI s darcovstvom 😒 nieje také finančné nákladné a zaťaž na telíčka naše zmordované aj tak teraz riešim moju pečeň lebo nemám dobré peč. testy tak skúšam čajík .a síce po pravde sa už baj bojím 😒 ďalšieho sklamania neviem čo to môže narobiť s mojou psychikou ja som po druhom nezdare ani neplakala 😢 a čo by so mnou urobil 3 neúspech 😒 neviem ja zvažujem už aj pestúnsku opateru mám takú túžbu zobrať si drobné dievčatko 🙂 🙂 🙂

jaja9891
19. nov 2014

@kalista32 verim ti,ja zazivam tiez vseliake pocity,je to tazke a tuzba je velka,vkladam nadeje do ivf a dufam,co bude potom zatial neriesim a aj pestunstvo je pekne,ale clovek musi na take rozhodnutie dozriet... prajem ti velmi,nech najdes svoje stastie.

1vierocka
19. nov 2014

ahojte baby,
kolko vas vyslo IVF, dakujem

liu
23. nov 2014

@kalista32 ahoj,za genetické testy sme nič neplatili.Urcite by som tiež absolvovala všetky potrebné vyšetrenia už pred 3.IVF.Držím palce aby to do tretice vyšlo.

kalista32
24. nov 2014

@liu ďakujem 🙂 🙂 😉

kalista32
24. nov 2014

Baby čo nového v Splne ???!

dafnedafne
26. nov 2014

Ahojte, ja som zacala chodit do Splnu len od pondelka, prestahovala som sa do KE, predtym som chodila do BA do Gynfivu. A su tu vsetci velmi mili, musim povedat, ze mam zatial len tu najlepsiu skusenost, aj naprik tomu, ze tu kdekto odporucal radsej Bratislavu alebo Martin. Ja som zo zaciatku este chcela cestovat do BA kvoli tomu, ale na psychiku to nie je vobec prijemne, nocne vlaky, odbery rano, a potom utekat zas dalsim vlakom domov... Takto je to hned za rohom 🙂 Verim ze sa nam to podari - vcera som bola na druhom IUI 😉

kalista32
28. nov 2014

@dafnedafne ahojko moja držím ti palce 🙂 a obdivujem tvoj optimizmus 😒 nech ti vydrží 🙂 😉

zcusska
1. dec 2014

Jaaj zienky musim sa vam zdoverit, schvalili nam ziadost. A nas sen sa moze zacat 🙂 velni sa tesim

kalista32
2. dec 2014

@zcusska držím palce veľa šťastia ten pocit po schválení žiadosti 🙂 🙂 😉

katy2
2. dec 2014

Dievcata, ktore ste poznali - zomrel Dr. Hredzak, vo stvrtok ma pohreb 😔 😔 😔

franina
2. dec 2014

@katy2 😔

mirka7582
4. dec 2014

@katy2 čože ???? Preboha čo sa mu stalo :(

zcusska
4. dec 2014

tak a ideme si pichat do brucha to bude .... ale tesime sa 🙂

@kalista32 dakujem 🙂

kalista32
9. dec 2014

@zcusska no moja to si nevieš predstaviť akú som mala ja fóbiu z injekcii ☹ 😖 prvé IVF ma pichala moja polovička druhý pokus som si pichala už aj sama 🙂 zamerala som sa na výsledok a šlo to. človek si vtedy uvedomí koľko a čo je schopný prekonať a prejsť si všetkým možným kvôli vytúženému cieľu 🙂 😉 drž sa papa.