Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
.
@kimmm1 na desiaty deň
Nie su tu nahodou tie babenky ktore boli na odber 25.4 a na vklad 30.4. V Splne.? 😉
@dafnedafne a ku svojmu gyn si kedy isla? moja mi kazala ze na 5 den po vklade mam prist...
@kimmm1 no - ja teraz nechodim ku gynekologovi svojmu, len do Splnu, a najblizsie tam idem v piatok na krv...
ja si idem zajtra po svoje 5 dnove embryjko tak mi drzte palce 🙂
ahojte, neviete nahodou ako dlho treba cakat za vysledkami spermiogramu? volala som tam a som sa zabudla spytat povedali mi ze ich posielaju postou len ma tlaci cas tak chceme cim skor ....
Neviete či mi treba do Centra Spln v KE výmenný lístok alebo odporúčanie od gynekológa? Ideme tam s manželom prvýkrát, všetku dokumentáciu ostatnú mám.
ďakujem!
Vie niekto kolko je v splne čerstvych tehuliek, myslim za posledné cca 3 mesiace?
Tak ja neviem otom že by nerobili tam to niekedy trva kym sa dovolaš
Ahojte ja som tam volala minulý týžden a ma objednali hned na 6.5 čo som myslela že budeme dlhšie cakať🙂 .... Ideme tam prvý krát tak uvidíme či sa to podarí🙂
Ahojte som 8tt som po ET,dostala som nadchu je mi zle myslute že by som mala volať docentke bojim s ao drobca a dopondelka je ste daleko
@anina303 ahoj ja by som volala dr.,lebo moja koleginka tak potratila bola po ET....
Ďakujem volám dufam že ju nevyrušim pri obede

v Splne na desiaty den...