Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@bubca7 no ja som tam bola len raz na konzultacii,po operacii a liecbe ma tam poslala moja gyn.,no docentka mi kazala najprv prist na vysetrenia a ze sa potom uvidi co dalej,tak neviem... vobec neviem co bude a ako bude... dnes idem volat,ms dosla vecer,tak som zvedava,lebo dost silnu mam,neviem ako to tam zvladnem,bojim sa,ze to cele zaspinim,ked pojdem na UTZ
@bubca7 no pred rokom ma operovali kvoli cystam,ukazalo sa,ze ide o endometriozu,to som mala 24 a bola som pol roka po svadbe,o babo sme sa ani nezacali snazit ☹ hned vysiel verdikt,ze prirodzene neotehotniem,mala som 11 mesiacov umelo vyvolany prechod,strasne nieco,podla docentky zbytocne tak dlho,ale ukecali ma v nemocnici,kde ma operovali,no co clovek neskusi,len aby bolo co najlepsie,nie?v nemocnici,kde ma operovali mi odporucali rovno IVF po liecbe,ze to je najlepsie,najvyssia sanca,lebo mam vela zrastov,ale docentka ma upokojila,podporila,nech to skusime prirodzene,ze este mam na IVF chvilu cas a mozno sa zadari,no mam si prist spravit vysetrenia,kedze moji doterajsi gyn. ma odpisali a nemaju zaujem,tak som odkazana na pomoc CAR... zajtra idem na krv,vraj na UTZ nie,tak som zvedava co sa dozviem,spytam sa aj na to,ze som mala pozit. tehu test a nic,lebo na HP mam ist len pred ovu,nie po... tak neviem... spermiogram mame dobre,tak aspon nieco...a ty?
baby je tu niektorá čo začína teraz v júny stimulovať ? 🙂
@jaja9891 no ja som pred 5rokmi bola operovana na myom ,potom som bola 2krat na inseminacii nic nevyslo r
Tak sme to nechaly na nahodu,a stale nic dala som sa na vysetrenie stitnej azy,hematologie,gynda,na gynde mi povedal ze mi nemoze uz pomoct ked chodim na asistovanu reprodkciu len umele oplodnenie tak som zacala od znova a skoncila som v splne nakoniec nieje problem vo mne ale v manzelovi hlavne ze sa robila inseminacia a vsetko bolo v poriadku a teraz opacne tak si vyber podla mna je vs😉etko biznis tak a teraz cakam na papier s poistovne ja som prvy krat bola tiez na krv a pozerala ma zospodu
@bubca7 odporucil mi ju lekar,ktory ma operoval,ked som tam bola,boli mile obe,nemozem nic zle povedat,tak idem skoro rano a len na tu krv,k doc. asi nie,az s vysledkami si myslim... no neviem,uvidim,zajtra budem mudrejsia,ty si s nou spokojna,ked si chodila k nej aj vtedy a ak ma tolko ludi,tak musi byt dobra,nie?
Kocky ako prebieha prve stretnutie v SPLNe? To mama prist aj s manzelom? A to len kecame ,alebo sa hned nieco vysetruje? Povie mi aj predbeznu sumu s ktorou mozem pocitat? Dakujem 🙂
@kubkova poviem ti ako to bolo u nás 🙂 prišli sme tam ja som vypísala taký dotazník a manžel šiel zatiaľ na spermiogram...potom sme čakali na výsledky....ked boli výsledky tak ja som šla k doktorke...povedala som jej čim sme zatiaľ prešli dala som jej spravy z vyšetrení čo sme mali už spravene...ona ma potom pozrela....zobrala výter aj krv mi brali....kedze my sme mali veľmi zly spg tam nam rovno odporučili IVF čo sme už aj tak čakali že bude...tak som rovno aj podpísala žiadosť do poistovne....ešte nam dala papier ze si mame vybaviť aj genetiku a ked bude všetko tak začneme s IVF...
aj my sa chystáme do splnu ale až v auguste jedno ivf mám za sebou a teším sa na druhe
@jaja9891 ahoj tak v piatok som bola v splne a od piatku si picham gonal 150+ od stredy cetrotide 15.8 mam ist na kontrolu a potom sa uvidi kolko folikulov budem mat a potom ideme odobrat folikuly tak som zvedava zatial za lieky som platila 250ecka ale urcite to nieje vsetko a ty si ako na tom zatial pekny den 😉 😉 😉 akurát mi povedala ze nepotrebujem silne hormony 🙂
Ahojte zienky,mam otazocku,komunikujete s doc. aj cez email napr.?ak sa chcete nieco sptyta,ci cakate az na kontrolu?ja som sa je pri podpisovani ziadosti o IVF zabudla spytat,ci je dolezita informacia,ze sa mi stavalo,ze mi tehu testy duchovali,len ms vzdy nakoniec nacas dosla... a okrem operacie a potvrdenej endometriozy mi nerobila ziadne vysetrenie,teda este sono a krv na 4 DC.... mam sa na to spytat???

@bubca7 fuuuha,tak som dufala,ze sa tomu vyhnem,ale mozno si vezmem tampon,nech to nie je take hrozne 🙂 budem sa citit strasne spinavo,och 🙂 ale co neurobime pre dobro veci,nie? 🙂 ja som mala dnes dostat,zatial nic,mam volat hned,ked dostanem...a kolkokrat si bola na hormonalnom profile?teda kolko cyklov?a ktore dni cyklu?dakujem