Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
Ahojte dievčatá, chcem sa opytat, ci ste k žiadosti do poisťovne, preložili aj nález od andrológa, lebo ja s tym mám trošku problém, keďže mi ho doktor nechce dať. Ďakujem 🙂
@mirkakn1 ahoj ano aj od androloga trebalo vysledky a doktor ti ich musi dat vysledky su vase nie jeho on ich ma aby mal prehlad ked k nemu zas pridete ale vysledky patria vam aby ste s nimi mohli postupit pripadne dalsie vysetrenia alebo vo vasom pripade umele oplodnenie vklude sa mu povyhrazaj ze na neho napises staznost do lekarskej komory kebo nema pravo zadrziavat vase vysledky ked ich potrebujes na ine ucely alebo pozri cennik ci to tam nema zahrnute ze vydava vysledky za poplatok popripade zajdi do ZP ze ako sa to riesi ked nechce androlog dat vam tie vysledky ze ci ich od neho budu ziadat oni alebo ako mas postupovat no naozaj nema pravo zadrziavat vase vysledky lebo vsetky vysledky o vasom zdravotnom stave by mal mat aj vas obvodny lekar a ako ich dostane ak niesu z jednej nemocnice? mas naozaj zvlastneho androloga ... ☹
inak to druhe babetko je o niecom inom dcerku ma manzel sice osvojenu alebo biologicky nieje manzelova ale mam ju s byvalym partnerom preto chceme este jedno ktore by aj pokrvne bola nasa spolocna 🙂
Ahojte, kto bol neska v splne?
@glopsa ja som bola rano 🙂
Dievcata prosim poradte mi . Pycham si decapeptyl a gonal som uz pred koncom ale dnes sa mi vysmia z ruky injekcia decapeptylu a vyliala na zem . Co mam robit ? Mam si kupit dalsie balenie alebo volat doktorke ? Kedze mi chyba 1 injekcia teraz
ahojte zienky mam otazocku ci sa niektorej uz stalo alebo ci pocula uz o pripade ked poistovna odmietla preplatit IVF vcera som sa rozpravala s jednou znamou co tiez chceli ist na ivf a dostala odpoved od poistovne ze ma ziadost zamietnutu a nechape preco ona je sice uplne v poriadku ale manzel ma uplne mizive mnozstvo spermii a aj to vraj su deformovane oni sa pokusaju o babetko 10 rokov tento rok bude mat ta znama 30 a jej manzel mal 32 rokov napisali jej len ze nesplna nejake podmienky ale tiez sa tomu nerozumie tak nerozumela co jej tam dalej pisali pojde s tym za svojou doktorkou len je z toho velmi nestastna a ja by som chcela vediet ci ste o tom uz poculi a co take asi nesplnala dakujem za kazde info 🙂
No tak to som zvedavá aj ja
tak ahojte babenky uz som zistila dovod doktorka dala do ziadosti vysledky z vysetrenia tej mojej znamej ale zabudla tam dat muzove vysledky a kedze je ona v poriadku a chyba je v manzelovi tak jej to zamietli teraz bohuzial koli tejto chybe musi cakat dalsi mesiac na odpoved ale verim ze uz to bude ok 🙂
@seginiatko vŕtaš do oboch košických centier. Neobracaj sa ani na Helios, skús nejaké renomované
centrum v USA alebo Austrálii
ahojte dievčatá podľa vás robia v splne kvalitne spermiogram?
nie len sa pýtam 🙂
Ahojte , poradte mi prosim . V pondelok som bola na vybere vajicok , mala som dlhy protokol a urobilo sa mi strasne vela az 24. Ked som sa zobudila po zakroku bolo vsetko dobre ale doma ma zacali boliet vajecniky a kazdy den sa to stupnovalo az krcami do brucha zlym dychanim a chodila som v predklone . Vo stvrtok som mala ist na vklad ale prelozili mi to na dalsi cyklus a dali mi infuzie mam ten hyperstimulacny syndrom noci nespavam ale tym pitim sa to pomaly vyplavuje . Neviete nahodou, ze ked som to dostala po vybere mozem ho znovu dostat po vklade ? Bojim sa toho je to strasna bolest a ako dlho to moze trvat kym to cele prejde ?
@mini888 ahoj, prave kvoli tomu aby sa to nezhorsilo po vklade, tak ti embryotransfer presunuli na dalsi cyklus, dovtedy by sa mali vajecniky upokojit, potom uz riziko hyperstimulacneho syndromu nehrozi, po vela tekutin, jedz vela bielkovin (jogurty, syry, hydina atd), psychicky sa snaz byt v pohode, ked dorazi menzes priznaky by mali pominut, mysli pozitivne, bude to dobre 😖
@bobulka109 dakujem pekne . Snad sa to uz nevrati a rychlo to prejde , uz len to vydrzat .
Ahojte, je tu niekto taky, komu manzelovi zistili teratozoospermiu (defekty na spermiach v dost velkej miere) a schvalili mu IVF? Velmi sa v tom nevyznam, ale tato diagnoza nie je medzi diagnózami pre schvalenie IVF, tak preto ta otazka. Vysledky sme dostali este len minuly tyzden a tak googlim vsetko mozne. Pokusame sa skoro 2 roky, no neuspesne a teraz uz aj vieme dovod... Budem vdacna za kazdu radu.
Ahojte, prosim Vas vyslo niekomu v SPLNE IUI s endometrioznou cystou?
Dievčatá, v pondelok prvá konzultácia, držte palce... potom dám vedieť ako sme dopadli...
Ahojte, ja som dnes volala so splnu a pani docentka bude až v stredu. Tak neviem, kto bude v pondelok vyšetrovať.
ja neviem mňa objednali na pondelok nikto nicnespominal

@gaboamata tak ty uz mas aspon jedno dieta 🙂 my sme zatial len dvaja ☹ keby som aj ja uz mala aspon to jedno tak druhe by som asi nechala na osud 🙂