icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

bubca7
26. aug 2014

@sanny228 ahoj a ako si sa citila na druhy den v pohode a ked si sla na krv to mas hned vysledky a ako sa citis celkovo 🙂

sanny228
26. aug 2014

@bubca7 myslíš po vklade ? 🙂 na druhý den v pohode....sem tam ma začalo pobolievať podbruško čo mam vlastne doteraz 😀 no na druhý den po vklade som doma vo vani odpadla....takze davaj si pozor na teplé sprchy....ja som sa tak sprchovala horuco tam bolo a zrazu ma už len manžel kriesil...našťastie som si nebuchla hlavu ani nič také ale dosť sme sa zľakli....volali sme aj doktorke do centra tak povedala že to je z tých liekov a hormonov a ta horuca sprcha urobila šarapatu že na to si treba dávať pozor....takže potom som si ešte den poležala v posteli a len tak oddychovala a potom som začala fungovať normálne 🙂 na 7 den po ET mi to nedalo a som si spravila testík a bol tam taky slabý dušik....tak sme čakali čo bude a na 9 den po ET som mala prisť do splnu na krv ráno....tak som si ráno pred tým spravila test a tam bola už silnejšia čiarka tak sme tam šli s takou malou dušikou.... 🙂 ráno zobrala len sestrička krv pri doktorke som ani nebola.....a poobede okolo jednej volala sestrička že blahozeláme krv je pozitívna hcg som mala 130 🙂 to bolo v piatok a v pondelok som mala prist na kontrolny odber zas a už bolo 530 hcg 🙂

bubca7
26. aug 2014

@sanny228 no tak to je super gratulujem no aj mna trosku pobolieva ale skor lava strana ked ja neviem polezat tak trosku pratam ale samozrejme ze pomalicky len utieram prach ale vonku nechodim vobec 😉 manzel chudak chodi do obchodu este ze je taky zlaty zakazal mi aj do obchodu chodit 3.9 mam ist na krv tak som zvedava tak drzim palceky zatial pekny den 😉

sanny228
26. aug 2014

@bubca7 tak to poznám 🙂 aj môj bol na mna taký že sa o mna staral 😀 ešte že mu to ostalo doteraz 😀 dufam že mu to vydrží už na stálo 🙂 tak držím palce nech je aj krv pekne pozitívna 🙂

bubca7
26. aug 2014

@sanny228 no tak to je mile len nech im to ostane 😉 dakujem pekne dufam ze vsetko bude ok

jaja9891
26. aug 2014

@bubca7 ahoooj,myslela som na teba,ako?vidim,ze uz mas bublinku v sebe,drzim silnooo palce,ja idem zajtra na ultrazvuk,bude tam dufam doc.,kazala mi este pred dovolenkou prist a som zvedava ako dopadnem...uff.... ako sa citis,teraz beries nejake lieky este?a mate aj mrazacikov?a ked ides 3 na krv,budu tam?nemaju dovolenku?ja by som mala dostat ms 17-18.9.... to uz by som mohla zacat ivf,ci nie?od ktoreho dna cyklu si pichala?dufam,ze polyp zmyzol,nech mozeme zacat.... drz sa 😉

bubca7
26. aug 2014

@jaja9891 ano a dufam ze sa mu bude umna pacit ja mam ist 3.9 ale na gyndu nue do splnu lebo maju dovolenku potom pisni ako si.dopadla ale toporcerova nastupuje az 16.9 do splnu

bubca7
27. aug 2014

@sanny228 ahoj nemala si pocit ze ta stale boli brucho neviem ci si to vsugerujem normalne mam depku aky bude vysledok s krvi dufam ze dobry 😉

sanny228
27. aug 2014

@bubca7 no tak to ano aj mna pobolievalo podbrusko dost 🙂 ale to je normalne 🙂 prave sme sa vratili zo splnu tak sme sa dozvedeli ze cakame dvojicky 🙂 takze sa tesime a predychavame to 😀

bubca7
27. aug 2014

@sanny228 supeeer gratulujem tak ale treba sa setrit ☺☺☺☺☺

jaja9891
27. aug 2014

@bubca7 ahojky,tak kontrola dopadla fajn,polyp je prec,tak okolo 18.9. mozeme zacat so stimulkou 🙂 juuj tesim sa 🙂 aj sa bojim,inak bolia ma mandle,myslis,ze mozem este vybrat antibiotika??? uz ziadne ine vysetrenia vraj netreba... tak dufam,ze nebude problem aj inde...ale uz myslim pozitivne 🙂 a ty ako?drz sa

jaja9891
27. aug 2014

@sanny228 ahoooj,z celeho srdiecka blahozelam 🙂 inak nestretli sme sa tam dnes?bola si s manzelom okolo 10 tam?krasa,dvojicky,aj ja chcem dvojky,dali ste si dve vlozit???vauuu,sila,takze na 1 x? 🙂 juuj,uz sa neviem dockat,kedy pridem na rad aj ja... polyp zmyzol,tak mozeme stimulovat po dovolenke v Splne 🙂 inak robila ti doc. aj vytery,hematologiu a pod.?

sanny228
27. aug 2014

@bubca7 dakujeem 🙂 tak to teda áno 🙂

@jaja9891 áno môže byť 🙂 boli sme tam tak okolo 10tej 🙂 ale neviem teraz ktorá si bola ty 🙂 tak áno vyšlo to hned na prvý krát 🙂 naše prvé ivf a dufam že teda aj posledné 🙂 davali sme si vložiť dve 🙂 odporúčila nám to aj embrilogička nakoľko nám len dve ostali a boli naozaj silné tak vravela že sa ich aj bojí zmraziť...že by sme vložili len jedno a jedno by sa zmrazilo a keby to náhodou nevyšlo a chceli by sme to zmrazené tak po rozmrazení sa môže stať že by sa prestalo vyvýjať a tak by sme onho prišli....tak sme sa rozhodli že dáme obe naraz a uvidíme čo sa bude diať.....a nakonec sa chytili obe 🙂 vedeli sme že šanca tam je ale ked som čitala tu že veľa báb si davali vložiť dve a chytilo sa jedno tak som tomu veľmi neverila že by mohli sa obe chytiť a vidíš ako to dopadlo 😀 tak teraz mi nerobila nič...len mi predpísala dalšie lieky a ultrazvuk z ktorého sme dostali aj fotečku 🙂 a 16.9 máme prisť na další ultrazvuk kde by už mali byť vidno aj srdiečka 🙂 tak to držím palce aby to tak dopadlo aj u vás a vyšlo to hned na prvý vklad 🙂

moncuricka
27. aug 2014

@sanny228
jej, gratulujem, dvojičky, paráda, držkajte sa 🙂

bubca7
28. aug 2014

@jaja9891 ahoj no tak to je dobra sprava skus sa vyhyvat teraz antibiotikam ked sa da tazko povedat 😉 vytery mi nerobila ale na hematologiu ja uz chodim od kedy sa snazim otehotniet takze ja si picham fraxiparin 0.3 zatial a beriem a prednison 3mesiac 😉

bubca7
28. aug 2014

@jaja9891 jeeej ja som trubka odpisala som ti a to nebolo adresovane mne no co uz prefarbena blondina 😉

jaja9891
28. aug 2014

@sanny228 dakujem...dufam,ze aj nam sa podari na prvykrat... no ja som bola ta mladsia,s dlhsimi svetlymi vlasmi,v ryfliach a kozenke 😀 no pekne to mate...teraz uz nech je vsetko bez problemov 😉 my ak sa nic nestane tak okolo 18.9. zaciname....

jaja9891
28. aug 2014

@bubca7 ahooj,no chcela by som sa vyhnut antibiotikam...tak skusim nieco slabsie a uvidime co bude,ak ochoriem,tak to radsej presuniem o mesiac... a ty sa ako citis?

bubca7
28. aug 2014

@jaja9891 snazim sa setrit len mam pocit ze zachvilu sa ani smiat nebudem moct manzel namna furt krici ze nech nezatazujem brucho sem tam citim brucho ale inac v pohode 😉

jaja9891
28. aug 2014

@bubca7 no ale to je super,ze sa usmievas,bublinka to citi 🙂 kedy budes testovat?

bubca7
28. aug 2014

@jaja9891 asi nebudem maaam strach ze budem sklamana necham to na 3.9 ked pojdem na krv ale ked sa to podari tak budem boricat jak maleee decko sice to aj tak ci budem alebo nie testom aj tak nedoverujem a nieje na to este skoro pouzit ten test akurat mam pred menstruaciou tak dufam ze ta mrcha nedorazi 😉

bubca7
29. aug 2014

@sanny228 ahoj len sa chcem opytat test si si robila az po 7dni ked embrijko do teba vkladali a nespinila si vobec 😉 lebo ja mam taky cas dostat menstruaciu normalne mam depku

katy2
29. aug 2014

@bubca7 gratulujem k bublinke 🙂 a strasne drzim palce 😵 😵 😵
test, ak ho chces robit, tak najskor 8 den po vklade - den vkladu sa nerata.... skor je to zbytocne

bubca7
29. aug 2014

@sanny228 to som zase ja otrava este ma napadlo par dni po vklade ja som teraz sice len 5den ale mala si niejake priznaky neviem ci to tak ma byt ale sem tam citim v podbrusku ale nie stale a ako sa citis zatial pekny den 😉

bubca7
29. aug 2014

@katy2 dakujem pekne myslela som ze to bude skoro akoze nemam v plane ho robit len keby manzel veeelmi naliehal ale som mu povedala 😆ze ho moze ocurat saaam 😉

bubca7
29. aug 2014

Ale ked tak ma napadlo ze ked problem nebol vo mne a spermijky kumne nedosli tak by sa to malo uchytit nieee no dufam ze to dopadne len dobre 😉

katy2
29. aug 2014

@bubca7 musis mysliet pozitivne 😵

bubca7
29. aug 2014

@katy2 snazim sa ale pri mojej smole sa clovek zmieri zo vsetkym tym zlym ale ja mu verim ze to spolu dokazeme a ze sa mu bude umna pacit 😉 😉😉😉

jaja9891
29. aug 2014

@bubca7 neboj ms uz nedorazi dost dlhoooo 😉

bubca7
29. aug 2014

@jaja9891 myslis bodaj by si mala pravdu👌👍👍👍👍