Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
Mozem otazocku? Tie doplatky za ivf sa platia postupne,alebo nejak naraz? Mam uz nieco nasetrene ale neviem ci to bude na zaciatok stacit.Chceli by sme ist na prvu navstevu cca v oktobri...
@kubkova ahoj najprv som sla do splnu na 2-3den ked som mala me struaciu,nato som dostala lieky cize hormony aby sa mi spravili folikuly za to som dala cca 250e ,potom som sla na vyber folikolov tam som platila 10e anesteziologovi dalsie lieky za 30e a po 6dnoch som sla na vklad a vten den som naraz platila 500e.
300e za oplodnenie,100e predlzena kultivacia,100e za zmrazenie a verim ze vsetko dobre dopadne potom dalsie lieky ale tam myslim ze bude aj niejaka injekcia co si budem pichat takze asi tolko☺☺😉
Koceny a po tom zákroku kedy ste nastúpili do prace či ste sa hodili na pn????som doma tyzden a už mi stoho hrabe☺
@kubkova v pohode aj ja som bola pijavica ked sa neinformujes tak nevies☺ano poistovna hradi časť inač by ta to vyslo okolo3000e mna to vyslo zhruba okolo 1000e ale to nieje vsetko podari sa tak dalsie lieky ako utrogestan a ja si este picham fraxiparin poistovna to preplaca do urciteho veku myslim ze po novom je do 40r
Asi mi to neda zajtra spravim baby-test zajtra bude 8den povklade 😉 tak dufam ze to vyjde na prvy krat 😉
@jaja9891 no ja som tiez volala hned prvy dc a to bol stvrtok takze do pondelka by som to nestihla v pondelok by bol 5den tak som tam sla hned na druhy den masaker a ako ti to vychadza a ked pride skor doktorka tam este nebude????ja som tak pochopila ze s dovokenky nastupuje 16teho a ja mam ist do splnu 8.9 tak neviem kto tam bude???
No ale 3.9 idem na gyndu na krv a az potom do splnu citim sa v pohode sem tam citim ale zo spodu taky tlak ale inac v pohode 😉
@bubca7 bude tam sestricka,ta nastupuje 8.9. a doc. ako pises 16.9.,takze ja mam volat 1 dc alebo rovno 2 dc prist... no vychadzalo mi to tak tesne,ms by mala dojst 17.9. normalne,ale kedze sa mi ovu asi posunula,tak by mala ms dojst 13.9. al. 14.9. co uz nestihnem zacat stimulku,kedze doc. pride az toho 16.9. :( velkaaa skoda,ale co uz,asi to tak ma byt,asi to osud tak zariadil :( budem musiet este cakat na dalsi cyklus v oktobri/novembri bohuzial... tak nech sa bublinka uz poriadne zazerie a nepusti sa ta najblizsich 9 mesiacov 🙂 uz aj ja chcem 🙂
Ahojte koceny tak vcera vecer som robila baby-test este ani ten mi nebol sudeny normalne mi nevysla ani jedna ciarka chapete ze vobec nic asi to ma byt prekvapko normalne som myslela ze ma porazi ale dnes urcite ziaden nekupujem pockam do zajtra na krv uz mám depku s toho ze to nevyjde 😒
@bubca7 držím palce, ja už tam vidím dve čiarky 🙂
@moncuricka no tak to gratulujem po akom case si robila test ja 7den
@bubca7 myslela som na tom tvojom, ja som zatial len čakatel 🙂

@bubca7 musi ti to vyjst lebo po tebe v splne nasledujem ja 😉