icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

jaja9891
30. aug 2014

@bubca7 musi ti to vyjst lebo po tebe v splne nasledujem ja 😉

kubkova
30. aug 2014

Mozem otazocku? Tie doplatky za ivf sa platia postupne,alebo nejak naraz? Mam uz nieco nasetrene ale neviem ci to bude na zaciatok stacit.Chceli by sme ist na prvu navstevu cca v oktobri...

sanny228
30. aug 2014

@bubca7 jo ja som robila test na 7 den po vklade a mala som uz ducha 🙂 a co sa tyka tych priznakov tak som zaiadne nemala len to podbrusko tiez tak pobolievalo 🙂 ale to je vraj normalne 🙂

bubca7
31. aug 2014

@kubkova ahoj najprv som sla do splnu na 2-3den ked som mala me struaciu,nato som dostala lieky cize hormony aby sa mi spravili folikuly za to som dala cca 250e ,potom som sla na vyber folikolov tam som platila 10e anesteziologovi dalsie lieky za 30e a po 6dnoch som sla na vklad a vten den som naraz platila 500e.
300e za oplodnenie,100e predlzena kultivacia,100e za zmrazenie a verim ze vsetko dobre dopadne potom dalsie lieky ale tam myslim ze bude aj niejaka injekcia co si budem pichat takze asi tolko☺☺😉

kubkova
31. aug 2014

@bubca7 Dakujem 🙂 a spermiogram alebo nejake vysetrenie manzela sa nerobi?

bubca7
31. aug 2014

@kubkova robi samozrejme ale my sme maly zly spermiogram s toho potom vyslo ze nic nam ine nepomoze ako umele oplodnenie 🙂

kubkova
31. aug 2014

@bubca7 no my mame tiez dost zly spermiogram ☹ ,ja som len chcela vediet ci manzela vysetia aj priamo tam alebo stacia vysledky od inych doktorov? Nam vraj tiez nic ine neostava,len umele... ☹

bubca7
31. aug 2014

@kubkova nas objednala na spermiogram takze to budes musiet ist ku toporcerovej alebo zober vsetky papiere ktore mas a ona sa podla toho rozhodne ale ty si uz objednana alebo sa len chystas s manzelom 😉

kubkova
31. aug 2014

@bubca7 no este sa len chystame,troska este setrime,ale dufam ze to stihneme este tento rok... To tam mam ist na zaciatku cyklu? Alebo sa ma objednat?

bubca7
1. sep 2014

@kubkova no ja som volala a povedala som ze potrebujem ist na kontrolu ze som naposledy bola na rastislavke a sme sa rozhodli ist na umele potom na objednala na normalnu kontrolu a bolo.potom som tam musela prist na2-3 ciklu a mame to zasebou 😉

bubca7
1. sep 2014

Koceny a po tom zákroku kedy ste nastúpili do prace či ste sa hodili na pn????som doma tyzden a už mi stoho hrabe☺

kubkova
1. sep 2014

@bubca7 Tak dufam,ze to mate uspesne za sebou 😉 a chcem sa este opytat (uz som otravna,viem 😀 ) pises ,ze oplodnenie 300€ ,ja som myslela, ze to poistovna plati,ci?

bubca7
1. sep 2014

@kubkova v pohode aj ja som bola pijavica ked sa neinformujes tak nevies☺ano poistovna hradi časť inač by ta to vyslo okolo3000e mna to vyslo zhruba okolo 1000e ale to nieje vsetko podari sa tak dalsie lieky ako utrogestan a ja si este picham fraxiparin poistovna to preplaca do urciteho veku myslim ze po novom je do 40r

bubca7
1. sep 2014

Asi mi to neda zajtra spravim baby-test zajtra bude 8den povklade 😉 tak dufam ze to vyjde na prvy krat 😉

kubkova
1. sep 2014

@bubca7 Dakujem velmi pekne 🙂 ,mas za sebou prvy pokus?Nevies aku maju uspesnost?My sa uz snazime asi 7 rokov a uz som z toho dost na nervy ☹ .. mam uz 30r. a uz ma nebavi cakat na ,,zazrak,, ...

bubca7
1. sep 2014

@kubkova co sme boli na pokec tak embryologicka vravela ze august mali velmi uspesny ale nam povedala ze takých 50%ziadna slava co

bubca7
1. sep 2014

@kubkova no my 6rokov a to nam zbytocne ubehlo mininalne 3roky a to uz mam 36r

kubkova
1. sep 2014

@bubca7 no cakala som viac % uspesnost 😒 ,ja len dufam,ze budeme v tych uspesnych 50% 🙂 Prajem ti vela stastia 😉 ,keby nieco este ta mozem pootravovat? 😝

bubca7
1. sep 2014

@kubkova ked budem vediet tak rada pomozem tiez niesom v tom zbehla tiez sa pytam a som otravna ale co uz ked kocena chce tak odpise nieeee😉😉😉😉

jaja9891
1. sep 2014

@bubca7 ahoj,ako sa citis?? 🙂 mne sa akosi skracuje cyklus,som 12 dc a uz vcera a dnes som mala pozitivny ovu test,co inokedy mam ovu az 16 dc,takze dufam,ze ms nedojde skor ako zacne doc. pracovat...

bubca7
1. sep 2014

@jaja9891 no ja som tiez volala hned prvy dc a to bol stvrtok takze do pondelka by som to nestihla v pondelok by bol 5den tak som tam sla hned na druhy den masaker a ako ti to vychadza a ked pride skor doktorka tam este nebude????ja som tak pochopila ze s dovokenky nastupuje 16teho a ja mam ist do splnu 8.9 tak neviem kto tam bude???

bubca7
1. sep 2014

No ale 3.9 idem na gyndu na krv a az potom do splnu citim sa v pohode sem tam citim ale zo spodu taky tlak ale inac v pohode 😉

jaja9891
1. sep 2014

@bubca7 bude tam sestricka,ta nastupuje 8.9. a doc. ako pises 16.9.,takze ja mam volat 1 dc alebo rovno 2 dc prist... no vychadzalo mi to tak tesne,ms by mala dojst 17.9. normalne,ale kedze sa mi ovu asi posunula,tak by mala ms dojst 13.9. al. 14.9. co uz nestihnem zacat stimulku,kedze doc. pride az toho 16.9. :( velkaaa skoda,ale co uz,asi to tak ma byt,asi to osud tak zariadil :( budem musiet este cakat na dalsi cyklus v oktobri/novembri bohuzial... tak nech sa bublinka uz poriadne zazerie a nepusti sa ta najblizsich 9 mesiacov 🙂 uz aj ja chcem 🙂

bubca7
1. sep 2014

@jaja9891 no tak drzim palce aby si to stihla a ked tak nevadi trpezlivost ruze prinasa ciiii😉😜

bubca7
2. sep 2014

Ahojte koceny tak vcera vecer som robila baby-test este ani ten mi nebol sudeny normalne mi nevysla ani jedna ciarka chapete ze vobec nic asi to ma byt prekvapko normalne som myslela ze ma porazi ale dnes urcite ziaden nekupujem pockam do zajtra na krv uz mám depku s toho ze to nevyjde 😒

moncuricka
2. sep 2014

@bubca7 držím palce, ja už tam vidím dve čiarky 🙂

bubca7
2. sep 2014

@moncuricka no tak to gratulujem po akom case si robila test ja 7den

katy2
2. sep 2014

@bubca7 drzim palce 🙂

bubca7
2. sep 2014

@katy2 dakujem budem to potrebovat to bude zajtra den dufam ze den D 😉