icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

bubca7
3. sep 2014

@moncuricka jaaaj bodaj by to bola pravda uz som bola na krv a mam volat vysledky okolo 12.00 aj to nieje iste lebo krv posielaju do presova ked sa dari tak sa dari a ty si cakatelka naco na schvalenie od poistovni alebo na vklad?????

moncuricka
3. sep 2014

@bubca7 zatial na schválenie od poisťovne, majú čas, už som tam dva krát volala a stále nič. 12-teho bude mesiac a potom ma čaká všetko to ostatné 🙂

bubca7
3. sep 2014

@moncuricka ja som cakala mesiac na schvalenie a aky mate vy problem???

moncuricka
3. sep 2014

@bubca7 nepriechodné vajcovody , tak inú možnosť už nemám

bubca7
3. sep 2014

@moncuricka a ako dlho sa snazite o babo☺

moncuricka
3. sep 2014

@bubca7 dva roky už, bola som na kontrolnej laparke a tá moje podozrenie potvrdila, jedno dieťa už mám s predchádzajúceho vzťahu a tam som veľmi rýchlo otehotnela a toto mi bolo čudné, že nejde, spg je OK

bubca7
3. sep 2014

@moncuricka tak drzim palce nech to vyjde naaam vsetkym co sa snazime a musime prejst tym vsetkym 😉

moncuricka
3. sep 2014

@bubca7 tak veru, tthuj thuj thuj, nech máme dve čiarky 🙂

bubca7
3. sep 2014

Ci pana toto cakanie ma asi zabije 😯😇

moncuricka
3. sep 2014

@bubca7 si viem predstaviť 🙂

bubca7
3. sep 2014

Koceny kolko ma byt HCGaby ste bola tehotna 😉

moncuricka
3. sep 2014

@bubca7 tak to záleží podla toho, kolký deň tehotnosti to je, tak ako?

bubca7
3. sep 2014

@moncuricka nooooo sme tehotnyyyy vklad bol 25.8 a na 9 den maame 75hcg tak dufam ze sa to bude dalej vsetko ok 😉

moncuricka
3. sep 2014

@bubca7 jejjejejejejejeejejejj, gratulujem, nie som doktor, len viem, že má HCG rásť, teším sa spolu s tebou 🙂 teda s vami 🙂 😉

bubca7
3. sep 2014

@moncuricka dakujem ja si to zatial ani este neuvedomujem asi este tomu neverim este ale kupila som si pre istotu 2 baby-testy nevyznam sa do toho HCGci to staci v pondelok idem do splnu ale asi len na krv lebo docentka ma dovolenku tak som zvedava☺

moncuricka
3. sep 2014

@bubca7 niekde som našla , že na dvanásty deň mala hodnotu 120 a to už jej odpísal, že je predpoklad na dvojičky, tak neviem 🙂 dôležité je, že stúpa a to je hlavné, ostatné potom ukáže ultrazvuk

bubca7
3. sep 2014

@moncuricka ja som tiez citala tu na modrom koniku ze kolko je v 4tt idem pozriet a ked tak to supnem tu 😉

bubca7
3. sep 2014

skúsila som si to kuknúť na nete, keďže osobnú skúsenosť nemám, je to naozaj ťažké niečo o tom vyzistiť, ale na nemeckej stránke bola táto tabuľka hodnôt, aké by mali byť v príslušnom termíne:
3. týždeň 5 - 50 U/l
4. týždeň 50 - 500 U/l
5. týždeň 100 - 5000 U/l
6. týždeň 500 - 10000 U/l
7. týždeň 1000 - 50000 U/l
8. týždeň 10000 - 100000 U/l
10. týždeň 15000 - 200000 U/l
14. týždeň 10000 - 100000 U/l

moncuricka
3. sep 2014

@bubca7 takže je všetko v najlepšom poriadku 🙂 teším sa s tebou ešte raz, už aj ja chcem mať takéto starosti 🙂

bubca7
3. sep 2014

@moncuricka neboj ako ti hned pride ziadost od poistovne pojde to velmi rychlo ani sa nenazdas ja som mala v plane az na druhy rok a hla stihla som to este tento a to bolo len tak tak drzim palce a hlavne fakt treba mysliet pozitivne ja som sa snazila ale ten test ma dajak rozladil 😉

moncuricka
3. sep 2014

@bubca7 všetko dobre dopadlo 🙂 u mňa to všetko by malo začať okolo 20-teho 🙂

bubca7
3. sep 2014

@jaja9891 caves tak ti prenechavam a drzim dalsie miesto pomne takze sup sup do toho nech sme vysmiate ako slniecko😃😃😃😃😄😄😄😄😄

bubca7
3. sep 2014

@moncuricka 👍👍👍👍👍tak to je potom dobre drziiiim palceky nech sa tesime vsetky len s dobrych spraaav😄😄😄😄

bubca7
3. sep 2014

Maaam este otazocku mozem si dat gelove nechty????maaam ich len mam uz aj niejake zlomene enbryologicka mi vravela ze nemam vonat ziadne laky tak teraz neviem ci mozem alebo ich dat dole 😒 ked tak aspon ich dat dolu cize zbrusit

moncuricka
3. sep 2014

@bubca7 ja by som chemikálie teraz nevolila žiadne, dokonca ani len farbenie vlasov, aspoň nie teraz na začiatku.... čítala som nejaký článok o chemikáliach a tehotenstve, tak radšej nie, nechcem strašiť 🙂 rozhodnutie je ale na tebe

bubca7
3. sep 2014

@moncuricka ok dam si poradit 😉😉😉takze nic dufam ze aspon spilnikujem ich☺

moncuricka
3. sep 2014

@bubca7 tak bol to nákladný ale zároveň krásny proces, tak si ho treba strážiť 🙂

bubca7
3. sep 2014

@moncuricka samoška ze vahas☺☺☺

jaja9891
3. sep 2014

@bubca7 jeeeej blahozelam...juuj super,dakujem za prenechanie stafety 😀 nech uz je vsetko v najlepsom poriadku....az som dychat prestala,ked mi nacitavalo tvoj koment... nemam pc,len na mobile,tak tu chodim malo 😉 a gelove nechty si nedavaj,neodporucaju ich v tehu...a co ti este emvryoligicka poradila? Preco laky?ved c dnesnej dobe sa velmi neda chemii vyhnut....si sa riadila este nejakymi radami?

bubca7
3. sep 2014

@jaja9891 to mi povedala este predtym embryologicka ze mam sa vyhybat chemikaliam aby som to nedychala tak len preto nnnnnnooooonnnooo nevyhovaraj sa ja som cely cas iba na telefone bleeeee😀😀😀😀😀😄😄