icon

Úspešné tehotenstvo po mimotelovom oplodnení

lellla
27. aug 2017

Ahojte zienky je tu niektora ktora je tehu teraz po uspesnom ivf?? Ak ano ako to prezivate cele to tehotenstvo a radost z babatka a tak?? Podelte sa somnou o vase starosti ale aj radosti 🙂

Strana
z2
misiatkooo
29. aug 2017

@lellla ved aj nas uz bol dole hlavickou ale vraj teraz sa este mozu stale vrtiet 😊 ja som to nechcela podcenit tak som radsej isla a aspon ma to ukludnilo.ano je to krasne divadielko sledovat co tam dokazuje 😊 toto mi bude chybat uz som si na tie pohyby zvykla neviem si predstavit ze to zrazu prestane. A kde budes rodit?

misiatkooo
29. aug 2017

asi rozklada stan 😂

lellla
autor
29. aug 2017

@misiatkooo tak presne takto to vyzera aj u nas a ten hrbolec sa presuva hore dole doprava do lava😂 veru to si neviem ani ja predstavit.je oravda ze na jednej strane kedze vyvadza dost a je v bruchu viac a nie v krizoch tak ma to uz bolieva castejsie a castejsie ale je to tak jedinecny pocit a zazitok ze vzdy vyhrniem tricko a sledujem uplne z nadsenim ako keby ma kopol prvy krat..neopisatelne zazitky su to a mi to este o to viac prezivame ze sme si ich takto vybojovali...vcesi mi to hovoria ze je na nas velmi vidiet ako sa z krpca tesime a rodina co vie ako to vsetko bolo tak tvrdia ze uplne inak to prezivame ako ti co sa im podarilo prirodzene...a veru maju oravdu my si uzivame kazdu chvilocku😍urcite aj vi doma ze

misiatkooo
29. aug 2017

@lellla presne tak ako hovoris aj my to tak mame kedze to bolo vytuzene a vybojovane babo 😍😍😍😍 ja som sa na zaciatku tak bala ze mi nebude dopriate byt mamou a o to viac to teraz prezivam a je to krasne 😊mojej znamej sa to podarilo az po 10 rokoch a to uz muselo byt narocne cim si vsetkym musela prejst ale uz maju 2 deticky a tiez je vidiet ze ten clovek to uplne inak berie a inak si to vazi 😊

lellla
autor
29. aug 2017

@misiatkooo presne tak ...nikto kto to nezazil.nevie ake to je a najhorsie to cakanie co a ako ...pre mna bolo najhorsie ked mi povedali ze z 10 vajok oplodbili 3 a len dve prezili...ja som bola velmy nervozna ze ak to nevinde ani z jednym tak by to bolo velmi zle ...a potom ked sa to podarilo tak som sa bala cokolvek spravit hrozne take strachy..teraz uz taky straxh nemam ale neskutocne sa tesim a preto sa tesim aj na porod lebo bude sice boliet ale bude to to najkrajsie pretoze sa uz uvdiime s tym.nasim vysnivanym a vybojovanym drobcom...🙂 a bolesti sa nebojim lebo ked mi tahali vodu z brucha a dva krat to bola neskutocna bokest teda to ti poviem

gabika116
29. aug 2017

@lellla ja som pri pichani hormonov pribrala asi tri kila a bola som taka ako keby naliata ale pocas tehotenstva sa mi zda ze som sa dost odvodnila a preto som zatial moc nepribrala. Mna pichava v boku ako keby bezim maraton raz v jednom raz v druhom ale co to sposobuje netusim

lellla
autor
29. aug 2017

@gabika116 tak to si.kohla byt jlufne zavodnena to.byvava normalne pocas tych hormonov ze sa zsvodnis🙂 no to sa ti urcite maternica roztahuje a uz sa chudera nema ani kam..mna tiez pichava v boku na striedacku ale vsak u dr bolo vsetko v poriafku tak u, neriesim take malickosti aj ked niekedy tak.pichne ze az ma.ohne:joy:

gabika116
29. aug 2017

@lellla hej veru niekedy si pripadam ako invalid 😅

lellla
autor
29. aug 2017

@gabika116 veru a hlavne ked stretnem nejaku tehotnu ktorej nic neni skace beha lieta. Usmieva sa ako keby sa jej to tehotenstvo netykalo 😂

Strana
z2