icon

Vyšlo vám IVF na prvýkrát?

kejty283
29. jún 2024

Ahojte chcem sa opýtať vyšlo Vám IVF na prvý krát a dostali ste sa do úspešného konca?

anika02
13. júl 2024

@martaatram ďakujem 😉

lilly2015
16. sep 2024

@zdenkak87 dobrý deň koľko vás vyšlo ivf?

zdenkak87
16. sep 2024

@lilly2015 fuha neviem ci si to dobre pamatam este. Prve IVF sme doplacali tusim 950€ na klinike v 2021 (tam sme nemali nic na mrazenie) plus lieky, tie uz presne neviem (mozno okolo 400€?). Druhe sme doplacali 1430€ v 2023, tam uz kusok sli hore ceny, aj sme mrazili 1embryo. A plus lieky tak nejak podobne. Mali sme ICSI, MACS a PK v oboch IVF.

lilly2015
16. sep 2024

@zdenkak87 ďakujem za odpoveď

monita25
31. okt 2024

@martaatram
@martaatram ahoj jaman zasebou us 6ste neúspešne 🥺 ale teras som sa dočítala že tebe na 11sti jak jetomozne jak sito zvládla prosím porad mi lebo ja sa ani nechystám mam ešte 3 zmrazenie embrijka poslali ma teras na genetyku neviem čoma čaká ešte ale strašne sa bojím ze prídem aj otie 3 čo ak aj tieto nevijdu dakujem

martaatram
31. okt 2024

@monita25 poslali ta na genetiku paru?alebo embryja?embryia asi nie ak mas zmrazene .. no musis najst silu vyplakat sa a ist dalej mozne medzi 3 ma je to prave a ak nie bohuzial ak pojdete do dalsieho ivf mat porobene vsetky vysetrenia a HLAVNE bez genetiky embryia by som uz do vkladu nesla. To co platis za vklad 450€ ci kolko ako kde das za otestovanie a vies na com ste… hematologiu , reproimunologiu ,genetiku paru ,endokrynologiu mas spravenu?samozrejme aj to nieje zaruka ale je dobre to mat spravene … ked sme sli do prveho ivf nemala som skoro nic z toho co som napislaa …vsak vedia piradia mi…. Az potov v skupine Ivf tu na konikovi som sa docitala co vsetko by som mala mat vysrtrene …. Stalo nas to vela behaciek po dokotooch , sklamania ..penazi … ale nevzdali sme to aj ked neboli vsetky dni take

martaatram
31. okt 2024

@monita25 10 vkladov sme mali v orvom centre.. v druhom prvy vklad 11 ty vysiel s genetikou

monita25
31. okt 2024

@martaatram ano poslali nás oboch na genetiku, ale čo si písala o tie visetrenie akurát mala som imunológiu a hematologiu tie boli ok ale spočiatku hematologiu som mala zavažne problemi skrvou ale potom sa mi krv úplne zmenila na normu , do akého centra si chilila ? A koľko rokov? Ďakujem za radu ale som nugdy nepočula o genetike embria ale uš teras viem jasa poradim z doktorom keď nám ani tie tri nevijdu

martaatram
31. okt 2024

@monita25 no tak tie zavazne problemy s krvou neviem ci sa len tak mozu vytratit… ja som mala tiez s krvou a doteraz a aj cez tehotenstvo som na to brala lieky a myslim ze aj to bol dovod preco sa to podarilo… daj sa tu do skupiny ivf rady a skusenosti vela sa tam dozvies … v centre by ti mali vsetko vysvetlit … chodili sme najprv helios martin potom reprofit martin

monita25
31. okt 2024

@martaatram dakujem krasne moja ❤ ešte jednu otázočku mam koľko sa čaká na výsledky z genetiky?

martaatram
31. okt 2024

@monita25 3 tyzdne embryia paru si uz nepamatam .. dokopy kym som otehotnela 9 rokov

monita25
31. okt 2024

@martaatram totiž zo srdca gratulujem uš si aj porodila ci len čakáš kedy príde malinke na svet .... my sa snažíme 16 rokou 10 roki snahi prirodzenie tos om aj bola ale mimomaternicove tehotenstvo a tie 6 cez umele

martaatram
31. okt 2024

@monita25 uz ma 9 mesiacov a za tych 6 rokov si sa nedozvedela ani o genetike embryia? Co v centre vravia? Kde chodite ? 16 rokov je dost problem urcite niekde bude

monita25
31. okt 2024

@martaatram to som rada atesim sa stebou viem aki pocit maš keď malinke držíš vo svojom náručí 🥰🥰 ... niee vôbec som nevedela o genetike embria chodime do Košíc Ginker ... a keby že jedna známa mi píše o genetyke embria tak ani otom neviem jasom včera volala Doktorke a tami povedala ze jeto možné ale keby od mrazili tak tie embria uš by neboli v poriadku , toma štve žesom postúpila 3ivf a nikto ani doktorka mi o genetike embria ne informovala , a ani o genetyke páru a preto som ju aj vimenila 6 rokou som unej chodila žiadna ľudskosť vnej nebolo akurát keď nám nevyšlo na ďalší vklad nás poslala 🥺 dúfam ze doktor bude ludckeši než ona manžel stále hovoril aby sme sa preloží ale jabos váhala a teras ne banujem lebo veľa vecí a všelijaké visetrenia som sa dozvedela na konikovy

martaatram
31. okt 2024

@monita25 no drzim palce niekedy zmena domtora alebo centra spravi len dobre

monita25
31. okt 2024

@martaatram dakujem ale.teras som sa posunula keď som čítala tie príspevky a najme otebe prajem vám obom veľa zdravíčka a máš ešte z mrazené embria?

martaatram
31. okt 2024

@monita25 dakujeme
No z druheho ivf sme mali 9 embryi a kedze sa prve podarilo mame este 8

monita25
31. okt 2024

@martaatram nemáš začo 🥰 z prvého ivf ti ani jedno nevyšlo? Koľko si mala z prvého? A potom zdruheho koľko embrijka ?

monita25
Autor odpoveď zmazal
monita25
Autor odpoveď zmazal
monita25
31. okt 2024

@martaatram aha us chápem z druhého máš ivf ešte 8 krasnich a všetky prešli ces genetiku ? Us nemusíš podstúpiť 3 ivf

martaatram
31. okt 2024

@monita25 v prvom centre sme mali 10 embryi bez genetiky to som mala v 5 tt potrat a biochemicke tehotenstva …
V druhom ivf v inom centre sme mali 9 embryi 3 sme dali otestovat geneticky vratili sa nam vsetky 3 v poriadku a z prveho vkladu mame maleho
No nemusim podstupit lebo mame este 8 zmrazenych a do 3 ivf by som uz nesla

monita25
1. nov 2024

@martaatram tal oni berú všetky embria na getetiku ale nevsetky sú vppriadku? Alebo jak ? Koľko máš rokou ? Keby aj tubola nejaké iné centrum tak bysom vimenila, ale tu máme najbližšie v Košiciach a o inom centre neviem akurát Nitra ato mam ztrašne daleko

martaatram
1. nov 2024

@monita25 tak vela zien cestuje aj do brna 🤷‍♀️a tiez to nieje blizko… daju na genetiku kolko ty chces … genetika je prave o tom ze sa tam zisti ci je embryio v poriadku z 10 sa ti moze vratit 5 ze je ok a 5moze mat nejaku vadu🤷‍♀️mam 36
Ja byt tebou nastudujem si ake moznosti su pri ivf . Ake vysetrenia by si mala absolvovat … ked uz mas embryia zmrazene na genetiku ist nemozu. V tvojom pripade by som si dala este raz vysetrit tu krv . Ja mam syndrom lepivych dosticiek a zlu zrazanlivost krvi… v prvom centre mi vyzdy vysadili tabletky ktore uz musim brat do konca zivota a nasadili mi len fraxiparin… v druhom centre mi bolo povedane ze musim brat aj tie lieky a plus fraxiparin pichal som si cele tehotenstvo a mozno aj to bol uspech ze sa maly udrzal ktovie… Tiez sme az na 6 vklad zacali patrat preco vklady nevychadzaju a zistila som ake vysetrenia mi treba dovtedy som verila centru ze vie co robi pretoze som o ivf nic nevedela ,lenze u nich to bolo samozrejme ze treba ist z vkladu do vkladu… samozrejme biznis …

monita25
1. nov 2024

@martaatram dakujem za odpoveď,,,, práve to ma najviac šte že prečo pred odberom vajíčka mi nič také ne navrhli, keďže vedeli že mám veľa zasebou neúspech, len v Januvari mi brali vajíčka 22 a oplodnini len 7 stich jedno som donosila 17tt umrelo 😥 ďalší neúspešní teras sme vkladali 2 embia to vyzerá na biochemické, veď ani o genetike v paru nám nic nepovedali akurát teras nás objednali, ja mam 33 rokou manžel 32 tak aj gvoli tumu sa bojíme že telo starne co ak uš nebude fungovať ako byť niečo mladšia. Ato prvé ift mali sme len 1 embrio žiaľ biochemické z druhého 3 embia 2dve spontánny potrat a ten 3 sme sa chystali na vklad žiaľ keď ho rozmrazyli odumrelo, tak sme museli ísť na 3 ivf 🥺😏 no neviem ešte dám vedieť aké budem mat hodnotí z hcg a aké budem mať výsledky z genetiky. Uvidíme čo ďalej ale manžel je natom horšie než ja 😔 už viac doto nechce no neviem čo sa má ja spravím nato všetko treba dvoch 😒

martaatram
1. nov 2024

@monita25 to ma mrzi:( ale v 17 tt? Vysledky boli ake ? Preco zomrelo? Praveze v takom pripade by u vas bola vhodna genetika .. neviem ja by som menila centrum

monita25
1. nov 2024

@martaatram príčinu úmrtia babetka mi nikto nevedel povedať 😒

martaatram
1. nov 2024

@monita25 no drzim ti palce ale zacala by som sa urcite vypytovat hladat pricinu… a ktovie mas este 3 mrazacikov mozno medzi nimi je ten bojovnik🍀

monita25
1. nov 2024

@martaatram dakujem ale nedufam uš nad tie 3 keby že som vedela o genetike embria tak by som sa tešila stich troch 🥺u vidíme... riešila som príčinu aj centre keď sa dopytovala Dr mi len povedala ze nikto nevie príčinu nájsť 🤷‍♀️ už mi asik ostáva ďalší ivf prema už 4 snáď ten 4 bude us lepší neš tie predošlé.. neviem ci aj pri 4 ivf prvý vklad je zdarma?

martaatram
1. nov 2024

@monita25 ak pondes do 4 riadne sa informuj hlavne o tej genetike .. neviem ako v tvojom centre ja som som mala vklad prvy v cene