Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka nemala som na vyber..ostala sama vo velkom dome a my sme mysleli ze bude vdacka ze sme sem sli..bola to troska ked sme sa nastahovali a teraz jej narastli rohy a už vyskakuje..ona je naucena cely život žiť svojim sposobom ale ja si na jej maniere nemienim zvykat..asi tak..obcas je fajn ale obcas by som ju....juj ani už neviem ako to bolo dva roky spat ked sme ešte byvali v byte sami dvaja..hned by som tam sla..mam pocit ze tu mam viac životneho priestoru ako predtym a esteže často cestujem tak aspon vyventilujem hlavu..sak aj preto som happy ze ideme na vikend k nasim..
@tinkatinulka tinus, ja ta poslem na tyzden k tej mojej, a budes si pripadat, ze ty si retard, ze nic nevies. a to doslova. moja je taka, ze iba ONA vie vsetko naj, a ty nic, no vsetko mam zle, iba ONA trpi v zivote, ja ked som po tychto vsetkych strapaciach, to je nic a to je ho.....no, pretoze iba ONA trpi...... co ti poviem? ja len tolko, ze ju mam vies kde, som rada ze ju nevidim a nepocujem, poviem ti, neznasam ju. a davam jej to aj patricne najavo a hlavne to, ze nech sa nam nemontuje do zivota ako uz mala tendencie. ja ta chapem, a na tvojom mieste by som uz asi bola hore brkom alebo na psychyatriii.
@vafinka no ja som kludas a tak mna nieco nenastve ale co je vela to je vela...vrrr a to aj viem kusat..sak aj ja si poviem svoje a potom to aj nu zamrzi že ja nie som jej soplave decko ale dospela osoba
@tinkatinulka och, ved ja viem, ze si, no neviem, ci vies kusat 😀 😀 😀 😀 😀 , este si ma nepresvedcila o tom a uz si volala o tie vysledky?
@vafinka este ze ta mam idem volat
@tinkatinulka ved ja to furt vravim, ze co by ste tu bezo mna robili??? no neviem 😀
@vafinka a odkedy slapem na orbitracu tak som ako drak rozbehnutaaa, vcera zo mna tiekol pot huuuha
@vafinka inak samozrejme zase setricka nebere..a dufam že tam dnes už ani neni..parada som presvihla tu polhodku co bere telefon..juj koza som..no nic ked nie dnes tak pondelok volaaam..sak moj doktor už bude chviet vysledky..
@tinkatinulka ahm, aj ja by som rada uz riadne makosila ale sa mi neda, musim opatrne a po troskach, vcul sa ti divam, ked som si isla natriet rany heparoidom, tak sa divam, ze ta v pupku sa mi mierne roztvorila, sakris. a to tvoj gyndos ci v brne?
@vafinka cica volal som a zobrala priamo doktorkas..uuuuhaaaa mam TSH 1,24 juhuuuuuu parada
pisala som doktorovi a cakam co mi odpose že ako s liekmi
@tinkatinulka ty koky, co sa stalo, ze to tam aj dvihli? no ja som nasla na nete konecne obrazok skrine aku by som asi aj chcela. idem si dat a jkonece obed, od rana som nejedla, ako ma ta kofa najedovala 😠
@tinkatinulka ty zajo jeden, ved si oki, ja ti to vravim, ziadne lieky nepotrebujes, si cica zdrava 😀
@vafinka no ved ale ked je to v norme iba sliekmi..uvidim co nato doktor povedal mi že ideal pre mna bude od 1-2 a to mam tak uvidim..juj ale ma to potesilo moooooooc
@olivia31 tak ako dneska???
@tinkatinulka oj, aj mna, neboj, uz bude iba dobre, teraz som tu kdesi zacitala ako jednej kocke pomohlo ze na vajka, bo tiez mavala mizerne pocty vajok, a ze mala -D3, melatonin a dheu. to je kombinacia, co? a ze zabralo po 3 mesiacoch, sla na ivf a hla aky vysledok mala
@vafinka no ale vies aka je ta DHEa svinststvo???ja ju mam doma le neodvazila som sa brat, beriem D3 aj melatonin ale len sporadicky..asi zacnem intenzivne..na tu DREu sa opatam doktora ked mi odpise.
@tinkatinulka no opytaj, ze aj ta kocka chodila do brna, ja viem ze je to humac ako svet. vrrrrrr.
@vafinka už som mu ohladom toho pisala..uvidime co odpovie
@tinkatinulka ja ked som to zbadala, ze tak, hmm, to je iny drink, ale vysledok bol. ci je to nahoda ci nie, mozno to ma cosi do seba. co ja viem
@vafinka ako vo fore o tom lieku sa hodne napisalo ale či usoech zaruci nik nevie..mne doktor povedal že on nevie o lieku ktorý by s istou pomohol na kvalitu vajicok..tak uvidim, nechcem moc experimentovat, teraz sa citim celkom fit takže mam pocit že o mesiac ked zacnem pichat to bude este lepsie a hlavne u mna ten tlak a cukor ukocirovat
@tinkatinulka
@vafinka všetko v poriadku a môžme frčať na hormónoch ...ozvem sa keď prídem domov ideme sa napapkať bola som čo to aj pokúpiť aj sedačku sme boli kuknúť no nič moc nemajú
@olivia31
@tinkatinulka no ved jasne, to je ojedinele, mozno ze keby si toho das haba dej tak si ublizis, a to uz fatk ides frcat na buduci mesiac?
@vafinka
@tinkatinulka Tak už som doma dievčatá všetko je v poriadku a môžem od štvrtka začať bože to ale beží ten čas....dnes tam bolo strašne veľa ľudí .....no bola som aj po obchodoch kúpila som si svetrík a látku na sako a nejaké drobnosti. Vafi no to to čo majú stále proti t oj u bazáriku zajtra idem na poštu poslať ti ten balík tak ho očakávaj. Dnes som bola znova na tom cvičení to je ale fuška dožubala ma lebo som jeden cvik zle cvičila no kto si to má všetko pamätať ☹

@tinkatinulka ja ti verim, no ty zla nevesta jedna akasi, co si jej povedala? daj nech sa pobavim, ja isto naserem svokru tento vikend, tesim sa, donesiem jej vsetky veci co mala u nas, no bohu zial, to mna mrzi ale naozaj, potrebujeme mat miesto najprv na svoje veci.
inac somsa ta uz aj chcela spytat, ze ako to s nou zvladaj pod jednou strechou 😒