Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@zuzu1108 No tak to ja netuším , že kedy to dá mne ja sa jej na to opýtam ...neboj sa však je to len o dierku nižšie a čo už nespravíme preto naše vytúžené bábo ono sa to bude dať vydržať neboj sa aj horšie som už mala vyšetrenie 😀 😀 😀 ...len pekne cvič .....a ako ti to ide ja mám s toho aj dosť strach či to dobre cvičím 😒
kocky moje, ja sa uz idem lucit a idem kukat bednu s muzikom 😀 😀 😀 😀 tak zajtra paaaaaaaa
@olivia31 no presne , co som si neni ista je ze ci cvicim ten cvik kedy vytacas nohy na stranu a pozeras sa na ne pnad plece 😒 . Ostatne snad este ako tok zvaladam 🙂 . No ved to ze ta dierka 😀 . Mi hovorila, ze potom vysetreni nemozes sediet a v ten den po nom sa uz len lezi. Ty chodis do akeho mesta. A pojdes na KEt ci na novo na ivf? My mame dvoch mrazacikov 🙂 . Ja som nebola este na ziadnom vklade. Tak sa aj takto chcem na to lepsie pripravovat 🙂 .
@zuzu1108 Ahoj ja začínam už vo štvrtok s proverou. Chodím do Heliosu v Martine. Včera som cvičila a pridala som si ešte aj brušáky lebo my tá pani Mgr. povedala, že nemám žiadne brušné svaly a teraz ma bolí celé telo som jak do lámaná. A to chodím aj dosť často na bežky a mám pocit ako by som sa vôbec nehýbala no je to s mojím cvičením teda katastrofa. Som ako stará babka nevládzem nič. 😉 ☹
@olivia31 ahojky 🙂 . Tak mas dlhy protokol, aj ja som zacinala s Proverou, Dioherelin, Merional. Aale ze babka 🙂 . Ja musim k nej skocit tento tyzden, aby mi tiez pridala cviky. Inak ani ja nemam vobec pevne brucho, len by mi to pomohlo cvicit n neho 🙂 . A pytala si sa jej kedy ti bude robit aj tu aktivaciu cez konecnik? Ja idem dalsi pondelok na to 😉 .
@zuzu1108 Nie idem tam až v stredu bola som tento týždeň dvakrát a teraz uvidím čo mi povie a spýtam sa jej na tú aktivaciu že kedy asi my to bude robiť 😝 Áno mam dlhy protokl ..provera, decapeptil a puregon . Aj si za to platíš? , lebo ja chodím do nemocnice na rehabilitáciu a tam je to zadarmo hradí mi to poisťovňa .
@olivia31 ahoj mojusko, tu sooooooooooom, srnka prijem 😀 😀 😀 😀 😀 😀, no konecne som az teraz prisla domov, boli sme na navsteve, joj, kym bude dlazka polozena si este pockame, najprv treba dat omietky porobit, teda to si sami . tak ma boli gebula, ale moj svagor dal myslienku mesiaca-keby si sa viac modlila, nemusela si ist ani to vsetko absolvovat....... no uznaj, 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@vafinka No to je tak keď niekto rieši niečo o čom nemá ani oáru tak tresne aj potom takúto blbosť...ja by som už aj materskú škôlku mala keby som mala mať všetky deti vymodlené 😀 😀 😀 ........ja som myslela, že už máte stierky urobené. Ja som tiež včera večer bola híííííriť po dlhom dlhom čase , ale prišla som na to, že už som stará na niečo také som celý deň unavená . 😉
@vafinka Tak to ako keby sme sa dohodli ....balík som neposlala lebo keď som došla na poštu tak už bola zavretá ☹ skoro ma šľak trafil .....cez týždeň je len do 16.00 a to nestíham tak som že to v sobotu pošlem a oni zatvárajú o 9.45 pochopíš a ja na hotovo, že je do 10.00 a nič dvere zavreté ......len si nemysli , že ti to nechcem poslať mám to zabalené aj špagát som kúpila lebo doma sme nemali a nič s toho ak stihnem tak v stredu to pošlem budem autom lebo pôjdem na to cvičenie do BB tak to cestou hodím na poštu. 😉

@olivia31 ale mojusko neboj, koncom roka budes vymetat obchody a budes chodit ovesana a ja s tebou taky tak a aj tinuska 😀 😀 😀 😀 😀 a potom sa uz budeme len radit o kociky 😀 😀 😀