Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka to sa iba tebe zda..ja som tiež myslela že nič a schudla som..rifle volne 😉 ale ja este 20 kg musim dat dole
@vafinka hej ale z takych aj chrbat dobre boli..ale drahy sa nestazuje 🙂
@tinkatinulka nezda, ja to vidim, ze silniem. nemam tolko doma pohybu. tak to tak vyzera ☹
@vafinka takže obvod bokou 96 😒 obvod pása 84 a obvod hrude 89 a výška 164 cm a váha 56 takže žiadny chudes áno mám chudé nohy no aj ruky ale kufor je teda poriadny
@tinkatinulka
@tinkatinulka ja mat o cosi vacsie didiky, tak kozy ven 😀 , tak by som sa s nimi chvastala ze azzzzzzzz
@tinkatinulka no až keď dostanem menzes aspoň mi nič nepovedala tak si myslím že tak
@vafinka no mne idu von a to drahy už už kuka že čo tooo
@tinkatinulka bud rada, malo kto ma pekne didiky, a plnych tvrov, to je tvoja prednost 😀
@olivia31 ale cica to čo za reči..šak si krásna kočica nič nerieš..zachvílku budeš mat obvod pasu 100 😀
@tinkatinulka 100a veru viac, 😀 😀 😀 😀 a tinka ty taktiez 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka ze? olivka je ako manekynka pekna baba. neviem co stresuje 😀
@vafinka ja aj ked mam menej kil tak ich mam velke a som maniak na podprdy, ale konecne je doba ked aj kosik D alebo DD je v peknom dizajne, hlavne Lindex a MarkSpencer maju krasne ale aj drahe, ale ked maju daky vypredaj tak hned som tam 😉
@vafinka tak tak a ty druha taka, juuuj baby moje šak hlavu hore..
@tinkatinulka No ja som spokojná a manžel tiež ja som dlhé roky mala 50 kg takže ja som nesmierne šťastná , že som konečne pribrala 🙂
@tinkatinulka
@vafinka dostalasom kŕč do nohy a to ešte ani nič nevyvádzame 😀 len budeme .
@olivia31 uha uživate posledné týždne neviazanej vášne????
@tinkatinulka ja tiež nakupujem nohavičky v MarkSpencere sú perfektné
@tinkatinulka ešte len budeme dnes večer 😀 však máme sviatok a musím sa poďakovať za kvietky 😀 😀 😀
@vafinka a v Europe neni???ja chodim do ZA ale boli sme aj v TN.mam aj ich kartu zákazníka 🙂
@tinkatinulka kde v europe? a v ziline je kde?
@tinkatinulka
@vafinka ja chodím do BB do Európy .....inak baby v stredu idem znova na to cvičenie tak pôjdem shopovať a idem si kúpiť druhú časť knihy šesťdesiat odtieňov sivej už sa neviem dočkať 😀

@tinkatinulka to je nic, to je akurat do ruky 😀 , to mne by si moje didiky musela hladat 😀