Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka Alew alchemilka ti cisti maternicu..to už mam odskusane ze je dobra..no ja budem mat v piatok vysledky prolaktínu a buduci tyzden diabetologia...som zvedava že co zistili..
@tinkatinulka no tak dobre, to mozes a nic viac, dobre?? tak to som aj ja zvedava na ten prolaktin, a aj na diabetologa, a ze co ti presne povedia, kde je asi problem, ochh , nech je to uz za nami, ze??
@vafinka Juj ani nevieš aka som zvedava ze co dojde..a kramy si to zase rozmysleli..kurnik šopa aj s nimi.Ja už nechapem a a ko som ich ráno chválila ked som zbadala trochu krvy. 😠 Inak som zistila že pri PCO moc nefunguju ovulacne testy, lebo može ukazovat aj cely cyklus pozitíívne..sak zas daka nova sprava, ja som síce asi 3x skusala a celkom to aj sedelo podla bolesti a výtoku ale ževraj je BTeplota najspolahlivejsia.Vcera som podstivo slaoala po spravach a dnes namazem kolo a idem na to.To patranie ma uz nebavi, vyupratovala som take kuty kde som sa od stahovania nedostala..tak neviem.
@tinkatinulka no neboj, oni sa rozbehnu, aj mne niekedy trva tak 3-4 dni, kym sa mi rozbehnu, bo tiez sa na ne caka ako na vysost, och. ale aj tak, ked mas pco, a pravidelny cyklus, tak to je ok, aspon to, no ja sa akurat chystam na mrciho, ale moc sa mi dnes nechce, som ko, ochhhh. neboj on sa najde, uvidis.
@vafinka no ja som dneska nejak ubehana a tak uz na stroj nejdem,ale skocim na draheho a to budem mat za 15 min odrobe 😝
@tinkatinulka fu, tak ja potom makam 2krat denne 🙂 , no a co dnes, uz dosla?? u mna sa ovu asi rozbieha, no slava, ze milost pani sa aj uracila dovalit, hmmmmmm
@vafinka no nedošla a už som z toh dajak nervozna..stale obcas spinim, test biely ako ten sneh vonku..
@tinkatinulka no ved uvidis, a skusala si aj dalsie testiky?
@vafinka sak pisem že biele..kazdy druhy den ..ale už končím..mam dost tohto všetkého a este aj som spadla na lade a narazila pravu ruku.. 😖
@tinkatinulka ale no, och, aj ja som sa dnes natiahla, a ako pekne, no mozno si ste tehu, ci ako? akosa citis??
@vafinka citim sa totalne netehotne..a tie testy to len potvrdzuju, ani dusik na teste takže to je jasne.Len ma skusaju kolko vydrzim..sak dnes meškajú iba dva dni..
@tinkatinulka no treba pockat aspon 2 dni a potom skus zas, ja som sice nikdy tehu nebola ale ja by som tak urobila, no neviem, asi by ma trafilo na tvojom mieste, juuuj, bodaj by tito vyslo, to by bol darcek pod stromcek 🙂
@vafinka no pockaj ja este..skor to ale vidim že pojdem dat pichnut injekciu na vyvolanie..doktorka ma ale upozornila ze to moze aj 6-8 tyzdnov trvat kym dostanem..ale ja uz tyzden spinim a nist
@vafinka Ale nezufaj..ovulka bude a basta len pekne obstastnuj manželíka a možno sa aj zadarí 🙂
@tinkatinulka no ak by sa zadarilo, tak aj odpadnem, hmmmmmmmm , no to tak vie byvat, ze po potratoch cyklus hapruje, dokial sa zas nastartujes tak ako to ma byt, ako aj po cystach, mne to trvalo hooodne dlho. viac ako rok som sa s nimi trapila. vrrrr. ved radsej chod, nech ta pozrie, ci aj nemas cystu, mne to takto zacinalo ako tebe, len spinla som a spinila. a nakoniec kramy aj 3tyzdne, netrap sa zbytocne dlho
@vafinka ved uvidim aky to bude mat priebeh ci vydrzim do tej preventívky, bolesti a ani teplotu nemam..len bude sranda ze ked budem mat zrovna v termíne preventívky mrchu ze kolko budem cakat na dalsi termin.Chcem co najskor poriesit tu laparku ak mi to odporuci, len keby sa nam aj ten SPG zlepsil by bolo fajn ale drahy nechce papat naporiadok vitamin,hlavne ked vieme že mu zaberaju.
@vafinka inak prave som dala 15 min na stroji..tfuj..normal spotena 😝
@tinkatinulka aj aj sa chystam , ale dnes mam trest, bo som si dala hranolky s parkom po dlhej dobe, no neodolala som
no za par dni ju mas, ved sa to moze dovtedy zmenit. a co vsetko davas drahemu?
@vafinka papa zinok,selen,Ecko a koenzým Q10..teda mal by brat
@tinkatinulka aj ja som to mojmu davala, a vsledok odost lepsi, naozaj to bolo vidno, ze tocosi robilo 🙂
@vafinka no to co nam radik Krajkovic nic a taketo abycajne vitami mu zabrali..len ho musim kontrolovat ako male decko sak on aj je potrebuje to mat nachystane asi v takej skatulke ako maju dochodcovia..
@tinkatinulka nam len radil kupte tribulus a co ja viem , ale vsetko stalo hodne, a ja som potom po nete sliedila a vyslo nas to lacnejsie takto , a s dobrym vysledkom, a to meno nespominaj
@vafinka no mi sme nakili vsetko co kazal..stalo to asi 100 €, hnusne to smrdelo a este aj výsledky boli horsie..takže neviem komu to zabralo..ja som tiez tu na nete studovala ze co a ako..
@tinkatinulka no veru, len aby zarobili, ked si sadnes k netu, tolko veci sa dozvies, ze az, aj ja som takto studovala. a ked si tak vezmem, ze som vcul vymudrena. a ked si stimulovala, tak si brala dajake vitaminy?? bo ja hej, a neviem ci to uskodilo, a ked som to vravela pani kooordinanatorke, tak ze v poho
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá aj nám odporučil dokt. vitamíny v hodnote 60 eur pre manžela ale nemá až tak zlí spermiogram tak váham či vôbec to kupovať či to vlastne ma nejaký účinok ☹ ☹
@vafinka no ked som mala stimulku tak moje bežne,Ccko,Ecko,Kys.listovu, a este take daky komplet pre tehotne a magnezko..a v RF povedali ze oki
@olivia31 no na zlepsenie SPG moc tribulus a ine humusy nepomaha
@olivia31 a este sme skusali MACU ale ziadne vysledky sme nezbadali
@tinkatinulka No presne to som potrebovala lebo to nám tiež medzi tými vitamínmi napísal tak tie peniažky radšej investujem inak pôjdeme na masáž a ja ešte na kozmetiku a basta. A čo tá maca počula som o tom čo je to vlastne za zázrak??

@tinkatinulka ja ti dam aj caju, kasli na to, nic si nedavaj!!!! a nedopuj sa furt niecim, nechaj telo si odychnut, hm?? tak to je super, ze ti marhana dosla ako hodiny, je to znak, ze fungujes ako mas, teda v dobrom. a moja ovulka? asi nic, dnes mam 16dc a ja furt nist necitim, hmmm. no utorok sa blizi, tak som zvedava......