Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 super ze nas ten sneh stale obchadza my sme asi v zacarovanej doline lebo po celom slovensku snezi
@tinkatinulka Teraz som došla bola som autom u kolegyni u tej jednej jedinej normálnej 😀 a u nás teda riadne padá som išla opatrne . 😝
Ahojte dievčatá to čo sa deje tu sa nič nedeje ?! 😒 😀
kočky krásny víkend.
@vafinka No to máš pravdu je riadna kosa aj slniečko bolo no zatiahlo sa ....už som dočítala tú knihu mala 654 str. a nemohla som sa od nej odtrhnúť je skvelá ešte lepšia ako jednotka už sa teším na tretiu časť musím počkať do júna musia ju preložiť z angličtiny moja angličtina je slabá aby som mohla čítať takúto knihu. 😀

@tinkatinulka Ahoj no to som sa potešila supiš pupiš tak to je super, že ťa doktorka potešila.