icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
14. mar 2013

@tinkatinulka Ahoj no to som sa potešila supiš pupiš tak to je super, že ťa doktorka potešila.

olivia31
14. mar 2013

@vafinka Tak ti držím palce aby si si našla prácu no možno ťa zoberú ....idem si dať dofúkať fit loptu za par minút som späť 😉

tinkatinulka
autor
14. mar 2013

@olivia31 super ze nas ten sneh stale obchadza my sme asi v zacarovanej doline lebo po celom slovensku snezi

olivia31
14. mar 2013

@tinkatinulka Teraz som došla bola som autom u kolegyni u tej jednej jedinej normálnej 😀 a u nás teda riadne padá som išla opatrne . 😝

olivia31
15. mar 2013

Ahojte dievčatá to čo sa deje tu sa nič nedeje ?! 😒 😀

vafinka
15. mar 2013

@olivia31 ahoj mojo, no tu je veru dnes ako po vymretiii 😀 ,neviem kde je tinka, ale ani ducha po nej

mili78
15. mar 2013

@vafinka ...no puzzle ma rozme 1m x 1,50m 🙂 ale uz sme v koncoch, nic nevieme najst 🙂

vafinka
15. mar 2013

@mili78 to poznam, a co je najhorsie ze su tie dieliky moc male

olivia31
15. mar 2013

@vafinka Ahoj som tu bola som na nákup a ešte som robkala večeru ...no čo máš nového ja som dnes bola poslední deň v práci ešte v pondelok si pôjdem niečo dorobiť a veget a relax doma pre úspešné ivf to je pre mňa teraz na prvom mieste .

vafinka
15. mar 2013

@olivia31 ahoj, no cakam do stredy, ci sa ujo ozve a da mi sancu robit. uvidi sa. jasne, daj labky hore a relax ako sa patri. a co si robila dobre???

tinkatinulka
autor
16. mar 2013

kočky krásny víkend.

vafinka
16. mar 2013

@olivia31
@mili78 tu dnes zdochla cela zooo????? kedtu neni nik????

olivia31
16. mar 2013

@vafinka Ahoj behám ako divá a upratujem ....teraz som si dala pauzu a relaxujem pri knihe . 😉

vafinka
16. mar 2013

@olivia31 ahoj mojo, no uz som aj ja doupratovala. a asi pojdem cosi potvorit. ja som akasi ko. a to citas tu fajnu knizku, co si si kupila???? tu sexualnuuuu 😀

olivia31
16. mar 2013

@vafinka Áno presne tú sexualnuuuuuuuu a vieš si predstaviť čo sa so mnou deje 😀 ......no a čo ideš robkať idem aj ja niečo si vystrihnúť a budem si to pomaličky šiť keď budem teraz doma.

vafinka
16. mar 2013

@olivia31 mojko, tak ti posielam moje foto, co som potvorila dneska, 😀 aj ma zdrbci, ak je opticka chyba 😀

olivia31
16. mar 2013

@vafinka Jej sú milé si šikuľka.Supiš pupiš bude s teba niečo

vafinka
16. mar 2013

@olivia31 och, kroch, dakovala za pochvaluuu a co porabas?

olivia31
16. mar 2013

@vafinka Vegetím a čítam knihu a venovala som sa manželovi 😀 tie lieky sú teda riadne som ako tiger 😀

vafinka
16. mar 2013

@olivia31 co???? ty divoska jedna 😀

olivia31
17. mar 2013

@vafinka Ahoj dobré ránko prejem doružova vyspinkaná 🙂 ? U nás krásny deň slniečko no nádhera tak ako aj včera. 😀

vafinka
17. mar 2013

@olivia31 aj tebe, vyspinkana konecne dobre, a co ides dnes porabat? 😀

olivia31
17. mar 2013

@vafinka No dnes pôjdeme poriadiť auto lebo to je katastrofa ako to tam vyzerá a potom niečo po žehlím a potom veget 😉

olivia31
17. mar 2013

@vafinka Pozerám fashion box módnu prehliadku 😀

vafinka
17. mar 2013

@olivia31 sa mas, ja este varim a potom hadam von na prechadzku, sice je tam ako na sibiri, kosa ako vies kde, ale treba sa ist vyvetrat. ochhh. uz nech je jar, tato kosa je nanic

olivia31
17. mar 2013

@vafinka No to máš pravdu je riadna kosa aj slniečko bolo no zatiahlo sa ....už som dočítala tú knihu mala 654 str. a nemohla som sa od nej odtrhnúť je skvelá ešte lepšia ako jednotka už sa teším na tretiu časť musím počkať do júna musia ju preložiť z angličtiny moja angličtina je slabá aby som mohla čítať takúto knihu. 😀

olivia31
17. mar 2013

@vafinka Ako bolo na prechádzke ?

vafinka
17. mar 2013

@olivia31 ahoj, no tak to by som ja ani asi nedocitala. co ma viac ako 300stran, ma smolu ale moze byt fakti super. vonku bolo paradne, uch ale bolo super, slniecko, hned mi je lepsie 😀

olivia31
17. mar 2013

@vafinka Tak tú to áno prečítala to mi ver je neskutočná no musíš prečítať najskôr jednotku a tá ma tiež toľko strán

vafinka
17. mar 2013

@olivia31 a o com to je?