icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
19. mar 2013

@tinkatinulka
@vafinka Ahojte už som doma inak ja som sa v noci zobudila na bolesti brucha a potom som nemohla zaspať 😒

tinkatinulka
autor
19. mar 2013

@olivia31 ahoj takže cica mica sa hlasi 🙂?

olivia31
19. mar 2013

@tinkatinulka Presne tak varila som polievočku paradajkovú ......čo ta štrúdľa ?

tinkatinulka
autor
19. mar 2013

@olivia31 už papam..bola som na nakup a zehlila som, perem..a idem aj do roboty daco porobit

vafinka
19. mar 2013

@tinkatinulka
@olivia31 vy dve moje, o com tocite? raz o strudli, a potom , diky uz je to zaplatene, 🙂 , ja viem, ze som zvedava, ale co mi uslo? inak, ja si tiez myslim, ze za kopcom u teba a aj u mna, su dajake divne vlny, ked sa nam sniva prakticky to iste. inak som dnes kukala stranku heliosu, aj som mala im chut napisat cosi chutne 😀

tinkatinulka
autor
19. mar 2013

@vafinka obchodujeme s "matrosom" typu vlny a látky 🙂

vafinka
19. mar 2013

@tinkatinulka no diky amna ste kde nechali?

olivia31
19. mar 2013

@tinkatinulka No ja som tiež dojedla polievočku a idem žehliť . Inak u nás napadlo kopec snehu skoro som sa nedostala domou .Bŕŕŕ

olivia31
19. mar 2013

@tinkatinulka Prezradíme jej vôbec nie čo ? 😀

vafinka
19. mar 2013

@olivia31
@tinkatinulka no baby, ste ale kakane, no teda???, takto ma vysachovat 😉

olivia31
19. mar 2013

@vafinka Fakt a poslala si im tú veď vieš nechcem písať podrobnosti? 😉

vafinka
19. mar 2013

@olivia31 vies co, ved este nie, rozmyslam, ci to ma vobec zmysel, ale som ti vravela, ze pockam na teba. 😀 , mozno to ma zmysel, mne sa nepacia niektore praktiky, ale to som ja. 😒

olivia31
19. mar 2013

@vafinka
@tinkatinulka Inak dievčatá kedy si dáme to stretnutie čo sme sa dohodli už dávno pradávno ....inak som rozmýšľala , že ak máte skypko tak môžme sa aj takto stretnúť dáme konferenční hovor . ?

mili78
19. mar 2013

caute babuleeee 🙂 nieco nove na palube? 🙂 ja nic, stale cakam na vysledky z imuno, tento tyzden to uz bude mesiac, tak hadam kazdu chvilu uz budu...a dnes mam posledny den Duphaston, takze budem cakat na MS a potom prvy den MS mi idu zase prepichovat cystu 😢 😝

vafinka
19. mar 2013

@olivia31 no ja mam skypky, na fb nefungujem, som proti tomu 😀 , mne sa da skypku iba pisat, pretoze nasa kamera so sluchadlom zahadne nefunguje, nevieme precoooooooooo 😀 , kvalita z polska 😀

vafinka
19. mar 2013

@mili78 tybrdoo, to je mi lutooo, uz zasa?

olivia31
19. mar 2013

@vafinka Jaj ty tekvica tak to môžme aj tu však načo potom skypko keď ťa nepočuť a nevidieť 😖 asi tak moja trubka 😀

olivia31
19. mar 2013

@mili78 Moja zlatá ty si chodiaca choroba sama a kedy už budeš fit veď už na teba čakáme že sa k nám pridáš a ty stále niečo iné ....inak je mi to ľúto budem držať palce. A to ti ako budú robiť?

vafinka
19. mar 2013

@olivia31 truduuu, duuuuu, no co, ved nas koro trafilo, ked sme na to dosliiii, a to sme si kupili taku lepsiu aj s podvsvietenim, 😀

vafinka
19. mar 2013

@mili78 mili, inak ja som mala cystu kazdy mesiac takto pred 3 rokmi, tak viem, co prezivas, trvalo to rok, kym mi to preslo

olivia31
19. mar 2013

@mili78 Inak aj mne pred mesiacom našiel malú cystu doktor však povedal , že pri ďalšej menštruácii praskné ?! No dúfam, že to tak bude.

vafinka
19. mar 2013

https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/9imn/be-... baby, co vam ten kocik pripomina? mne asi tri znacky dokopy 😢

olivia31
19. mar 2013

@vafinka ja neviem ja sa do kočíkov až tak nerozumiem 🙂

vafinka
19. mar 2013

@olivia31 no jasne, ja ked som ho zbadala, tak to je take ze 3 v1, 🙂

olivia31
19. mar 2013

@vafinka Aha no ja sa do toho fakt nerozumiem ja budem mať problém aj pri kupovaní.

vafinka
19. mar 2013

@olivia31 neboj, ja a tinka odbornicky do kocikov, 😀

zuzu1108
19. mar 2013

@mili78 ahoj 🙂 . Mozem sa ta opytat, ze ked doberies Duphaston za kolko asi dostanes ms? Aj ja ho beriem teraz, ale len na mesiac mi ho dal 2x1. A citis sa uplne ok ked ho beries?

vafinka
20. mar 2013

@olivia31
@tinkatinulka
@mili78 ahojte zienky, dobre ranko prajem 😀 , konecneeee slniecko 😀

tinkatinulka
autor
20. mar 2013

@vafinka to je iny mutant..ten kocik

tinkatinulka
autor
20. mar 2013

@vafinka ahooj..mna to tak nastartovalo ze som cele prizemie vycistila, prachuuu bolo a podlahy..dalo by sa z nich jest