Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 ahoj takže cica mica sa hlasi 🙂?
@tinkatinulka Presne tak varila som polievočku paradajkovú ......čo ta štrúdľa ?
@olivia31 už papam..bola som na nakup a zehlila som, perem..a idem aj do roboty daco porobit
@tinkatinulka
@olivia31 vy dve moje, o com tocite? raz o strudli, a potom , diky uz je to zaplatene, 🙂 , ja viem, ze som zvedava, ale co mi uslo? inak, ja si tiez myslim, ze za kopcom u teba a aj u mna, su dajake divne vlny, ked sa nam sniva prakticky to iste. inak som dnes kukala stranku heliosu, aj som mala im chut napisat cosi chutne 😀
@vafinka obchodujeme s "matrosom" typu vlny a látky 🙂
@tinkatinulka no diky amna ste kde nechali?
@tinkatinulka No ja som tiež dojedla polievočku a idem žehliť . Inak u nás napadlo kopec snehu skoro som sa nedostala domou .Bŕŕŕ
@tinkatinulka Prezradíme jej vôbec nie čo ? 😀
@olivia31
@tinkatinulka no baby, ste ale kakane, no teda???, takto ma vysachovat 😉
@vafinka
@tinkatinulka Inak dievčatá kedy si dáme to stretnutie čo sme sa dohodli už dávno pradávno ....inak som rozmýšľala , že ak máte skypko tak môžme sa aj takto stretnúť dáme konferenční hovor . ?
caute babuleeee 🙂 nieco nove na palube? 🙂 ja nic, stale cakam na vysledky z imuno, tento tyzden to uz bude mesiac, tak hadam kazdu chvilu uz budu...a dnes mam posledny den Duphaston, takze budem cakat na MS a potom prvy den MS mi idu zase prepichovat cystu 😢 😝
https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/9imn/be-... baby, co vam ten kocik pripomina? mne asi tri znacky dokopy 😢
@olivia31
@tinkatinulka
@mili78 ahojte zienky, dobre ranko prajem 😀 , konecneeee slniecko 😀
@vafinka to je iny mutant..ten kocik
@vafinka ahooj..mna to tak nastartovalo ze som cele prizemie vycistila, prachuuu bolo a podlahy..dalo by sa z nich jest

@tinkatinulka
@vafinka Ahojte už som doma inak ja som sa v noci zobudila na bolesti brucha a potom som nemohla zaspať 😒