Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka nic si z toho nerob, ja bucim pravidelne 😒
@vafinka lenže ja si už pripadam ako psychopat..chcem tak vela, chcem zistit čo mi je ale vždy zistím zas len niečo nové a nik mi všetky moje výsledky nevie dat dokopy a povedat že patrím asi na smetisko a nie do porodnice
@tinkatinulka och ty pukana jedna, ja ti dam ze na smetisko, mam ta capnut?? ved nebyvas az tak daleko odo mna, iba par km odo mna, staci sa len lepsie 😖 natiahnut, takto si nesmies hovorit, lebo sa ti to nikdy nepodari, aj mne je vselijako, bucim a hodne sa tym uzieram, ja si pripadam ako prazdna skatula,bez nicoho. ja mam za sebou 2ivfka a zakazdym 0vysledok, a ja to nezahadzujem, len som na tom tak, ze mi je vsetko jedno a psychika vies kde. a co mam povedat ja????? hm??? vycapem ta ako zito!!!!!! ziadna psychopatka, si iba zienka, co sa trapi, a to mimi mat budeme, vies co sme si povedali
@vafinka Vies co keby teba nebolo tak neviem..vsetky baby až na asi 3 su už tehotne a to aj prirodzene co som v kontakte a ja o 5 dní 30tka a nic ani nechcem lebo to čo som chcela neni..neviem ako na to nemysliet..radia mi že nemysli kasli na to ale ja to neviem..ani na dovolenke som sa nevedela uvolnit..
@tinkatinulka ved som tu nato, aby sme sa tu navzajom podrzali, mne je jedno kto je tehotny a kto nie, ved budeme krasne maminky s vraskami 😀 , ja budem mat za mesiac a cosi 29, a tu som ,neriesim mimi, ale to, kam pojdem, ake kvetinky si kupim, a hladam si pracu, a ked si najdem, tak si kupim cosi pekne, aspon lak na nechty 😀 , neboj namsa to podari, ze???
ja tomu moc verim a aj to citim, ze raz to mimco mat budem, ja si pockam, a viem ze bude a hotovo!!!!!
@tinkatinulka a keby nieco, teraz neni in, rodit akor ako v 30, tak bud trendy 😀
@vafinka kde si bola kupit oprimizmus?? zlata si 🙂 sak som zvedana čo ty zajtra, ja budem volat na tu endokrynologiu do ziliny a objednam sa ak sa bude dat aj prednostne..sak nech už viem..inak kukam každý den obalku z Prahy a ona nechodii
@tinkatinulka keby som ja vedela, to ide vzducho, neber si to tak, ja sa snazim najst aj cosi pozitivne, aj tu trosku. ved aj ja, ci nepojdem odtial s velkym bakom a ci nezhutam kilo cokolady, ja sa pripravujem aj na to najhorsie, a mastila si dnes??????
@vafinka nienie..doktor povedal že si moje telo musi zvykat na tie lieky,je to riadny humus a ma asi 100 ved.ucinkov..ten tlak by som si ešte zvýšila a to nemožem pre srdiečko ale dietu mi nasadil..žiadna sol,vegeta,kava,alkohol,živ.tuky a mineralky..toto zatial vynechat a uvidime čo potom..
@tinkatinulka aspon, ze sa mas na co vyhovorit 😀 , tak to beriem, inak davaj si bryndzu, je hodne zdrava, a mam taku dobru knizku doma, vies o bilinkach a je tam toho hodne, a aj to, co si mozes so zeleniny pripravit, ake vitaminove bomby a co je dobre pit, ked mas dajake starosti. och, celu som ju precitala, co je u mna zazrak, hodne ma zaujala, tak sa uz tesim na jar, este 4 mesiace riadnej kosy a potom uz bude lepsie a hurrra na kvetinky
@vafinka bryndzu?ejha tak toto je zakazane..to nevieš..
@tinkatinulka preco zakazane, bryndza znizuje cholesterol, a ma len a len blahodarne ucinky a vobec sa z nej nepribera 🙂 ,ale staci kazdy den po lyzici, a budes fitttt fi rit
@vafinka obsahuje vela sili a može viesť k potratu lebo ma v sebe prirodzene plesne a to nie je dobre pre ženu co je tehotna alebo chce byť..inak ja som to tiež nevedela
@tinkatinulka to vazne, a to potom asi aj vsetky plesnove syry, ze??? hmmmm, to ja mam zas rada a hlavne bryndzove halusky. ochhh. no co, uz, tak ja budem slintat
@vafinka ano vsetky syry co zreju a maju plesne
@tinkatinulka och, to bude trpiacka, ale nech, tak si poslintam a bude fajn, juuuj, len sa nebavme o jedle, dnes som tomu moc nedala, tak by som vcul jedla ako diva
@vafinka sak aj ja a este ked su vsade kolaciky a sladkosti od mikulasa 🙂))
@tinkatinulka zeee, ani nevrav, tak sa snazim odolat, ale niekedy fakt neodolam a spucujem tycinku ako lusk. ochh ale ja mam taku chut na pizu, ako hrommmmmmmmmm, tak som ju dlho nemala ale original z pizerky, a kilo syra na nej a kukurice a sampionov, a aby stipala ,ch.....
@vafinka Takže dneska už mam cesto na kosicky v chlade a idem sa venovat praci, mam toho až nad hlavu a ešte aj kopy pradla na pranie na zehlenie..juj a vonku ten snezisko nepodarený.Tak ako dneska?Dnes mam inak aj draheho na služobke v Tn tak ste sa možno stretli 🙂
@vafinka cakaam ta tu ako na horúcu čokoládu 🙂
@tinkatinulka uz som tu, prave som prisla, som vymrznuta, unavena ako pes, a mam fakt dost
@vafinka aaa???? ako si pochodila?
@tinkatinulka no mojko, ak som tvojho muzika stretla a bol to fesak, tak ano, bo ja iba na takych fesakov ragujem 😅 😅 , no pochodila som tak, ze on sam uznal ze su asi samani v mt, ked z hysteroskopie urcil diagnozu, ze vajickovody mam upchate, tak mal fakt dost, teda krutil hlavou, no vzali mi krv na prolaktin a kade co ine a este v 3dc cyklu idem na zas odbery a je toho mnoho co mi budu brat a to-fsh, lh, e2, prl. tsh, testosteron, dheas,shbg, fai,. a potom mam prist a dohodneme sa na laparke, jeho zaver bol-ze ak je problem v hormonoch tak to poriesime a zaroven aj laparku, bo to musi byt, inak nevie ze na com sme, sam mi povedal, ze mozno mi bude stacit iba iui, monzo nist a mozno ivf, ze este nevie urcit, ale bol prekvapeny ze co som si pozazivala pri ivfkach, ze nikdy nist nebolo. a tak, som totalne ko. dnes, tak sa sice moc netesim na gyndosku ale ked bojujem tak do konca 🙄 🙄 🙄
@tinkatinulka a aby si si nemyslela, ze ja sice nie som taky hrdina, ale hrdielko mi zas postiskalo, takze .............. a co ty? ako si pochodila??
@vafinka no supis..a ohladom tej laparky ti aj dal termin ze kedy?
@vafinka zatim nijak dneska bol zas den blbec v praci a tak obvolavam doktorov až zajtra 🙂
@tinkatinulka nedal presny. ale ja som sa ho pytala, a povedal, ze hned ked budem chciet tak po mrche mozeme ist na to
@tinkatinulka no a uz mi nepises???
@vafinka Prepac..ale dneska ma svokra meniny a dali sme si po vinku..a išla som teraz von s hafinou a vykysla som sa zase na lace tak ma drahy ofukoval..auuu.Inak si ma naštartovala s tou laparkou.A aký bol doktor?bola si u tho primara???teda aky si mala z tade pocit.Lebo ak to bol pohodak tak na buduci tyzden utorok na tej preventívke rovno požidam doktorku o odporucanie.

@vafinka ja mam dnes den blbec a tiež už mam pocit že všetko a všetci su proti nam..bola som so segrou na detskom s malým a tam mi tak prišlo luto toto všetko že som sa skoro rozplaka.. 😖