icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
13. dec 2012

@tinkatinulka no daj uz hlasenie, ja cakam......

vafinka
13. dec 2012

cakaaaaaaam

tinkatinulka
autor
13. dec 2012

@vafinka ved ja som sa dneska zase nedovolala a teraz som len prišla od zákazníčky..tfuj tfuj unavena a vymrznuta..zatra sedim na telesone cely den doma

vafinka
13. dec 2012

@tinkatinulka a volala si aj do tn?

tinkatinulka
autor
13. dec 2012

@vafinka ee tam este nie tam až ked budem mať odporucanie od mojej doktorky a to bude v utorok.Sak neboj januar je nas v Tn nemocnici 🙂

vafinka
13. dec 2012

@tinkatinulka no to ja dufam,ja ani necitim ze by mi mala dojst marha v pondelok. tak svinucha zas bude maskat, a ja nebudem mat kam ist na odbery krvy cez vianoce. ochhh jooooj, tak sa mi to zas cele posunie

tinkatinulka
autor
13. dec 2012

@vafinka no ale sak v nemocnici robia stale nie? sak tam zavolaj ako robia cez sviatky a pripadze až o mesiac..

tinkatinulka
autor
13. dec 2012

@vafinka moja dalsia bude až v novom roku..

vafinka
13. dec 2012

@tinkatinulka no veru, mas pravdu, zbytocne asi stresujem, ved si musim pozistovat

tinkatinulka
autor
13. dec 2012

@vafinka neboj nic .. ja som dneska mala taky krasny sen s takym super pocitom, normalne som ako duracel zajacik nastartovana..a myslím že toto je správna cesta..by som sa ho rada spýtala aj na ten inofolic

vafinka
13. dec 2012

@tinkatinulka vies co, ja som sa ho na to ani nepytala, viac ma zaujimal jeho nazor ma ,,môj stav,, ako toto riesit, radsej si nic nejdem davat, aby mi to nahodou vysledky neovplyvnili,

vafinka
13. dec 2012

a cosa ti snivalo?

tinkatinulka
autor
13. dec 2012

@vafinka neviem co sa mi snivalo ale po straaaasne dlhej dobe som sa zobudila s úsmevom na tváry a to tu už nebolo niekolko mesiacov, inak ked tak čítam čo píšu baby v RF diskusii tak tahaju tehu šnúru celkom pekne 😅

tinkatinulka
autor
13. dec 2012

@vafinka Pridáme sa ? 😝

vafinka
13. dec 2012

@tinkatinulka neboj pridame sa raz aj my, nemaj boja, vies co sme si povedali, no nie? ze tento rok bude nas 😀 😀 😀

vafinka
13. dec 2012

keby si vedela, ako som hladnaáááááááááá a cica ze nezer

vafinka
13. dec 2012

@tinkatinulka ved rozmyslam, co v tom brne robia, ked su vsetky tehu, ked tam pridem ja , hned skazim statistiku 😀

tinkatinulka
autor
13. dec 2012

@vafinka ja som si teraz dala jogurt asi po roku..kaslat na tu moju alergiu ale bol suuuper..babička z lidla no super, asi si to moje telo pýtalo

tinkatinulka
autor
13. dec 2012

@vafinka ale ale..no poznam ajtake co mali negatívne IVF, ale percento uspesnosti je priam úžasnéééé ved oni su tak aj úúžasnííí a fešáci 🙂

vafinka
13. dec 2012

@tinkatinulka tak to este mna nestretli, asi su fakt tí naaaaj odbornici

tinkatinulka
autor
13. dec 2012

@vafinka ja verím ž epridáme, ja hodne verím že ked mi spravia v tn tu laparku a aj driling vajecnikov tak potom bude aj stimulka uspesnejsia a budem mať krásne velke zrele vajka

vafinka
13. dec 2012

@tinkatinulka no veru tak, uvidis, ze nam to helfne a v marci budu 2 // a na vianoce rodime ako jablone 😀

tinkatinulka
autor
13. dec 2012

@vafinka no su ale zazraky asi tiež nevedia..proste ked je nejaka asi maxi zavada v tele a neda sa operovat ani liecit tak nic nenarobia aaaaale my sme mladé a zdravéééé tak neboj 🙂

tinkatinulka
autor
13. dec 2012

@vafinka no to som ani neratala..juj tak tieto vianoce beriem ako posledný bez babatka, hmmm tak užime poriadne aj silvestra lebo buduci už budeme plienkovat a kojiť 🙂

vafinka
13. dec 2012

@tinkatinulka jasan, nase heslo zdravia a mladosti 😀 😀 😀 😀

vafinka
13. dec 2012

@tinkatinulka a spominat, ako sa nam krasne spalo po nociach, ked si budeme viediet tie kruhy pod ocami

tinkatinulka
autor
13. dec 2012

@vafinka juj už sa teším na vianoce 2013 😵

vafinka
13. dec 2012

@tinkatinulka no veru, to bude, krasne trio pod stromcekom

tinkatinulka
autor
13. dec 2012

@vafinka no u nas ešte svokra a dvaja psy a oni teeeeda sa nevedia dočkať babatka, hlavne teda naša mala hafina..ked som bola po ivfku tak mi stale na bruchu ležala 😵

vafinka
13. dec 2012

@tinkatinulka lebo to tusila, a citila, a teraz to bude ok, bodaj by sme uz ivf nikdy nepotrebovali, moc si to prajem, to by bol moj jediny darcek pod stromcek, co by som si priala, my sme vdaka bohu ze sami