Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@kostickabonnie ved prave že toto som už aj začala riešiť ale bala som sa aby sa niečo nepokazilo..ale myslim že už vyskúšam všetko čo nebude tak drastické ako IVF cyklus
@olusam
@olivia31
@kostickabonnie
@tinkatinulka babyyy kde ze ste????
co tu zas zdechol pes???
Uz som doficala,polievala som si moju zahradku 🙂 to to,co mamusa,ako sa mava? 🙂
Ahojte kočky,idem ja lahnut dala som patalen na tie bolesti a dufam ze zaspím paní mrcha dorazila velkolepo ako vždy,od zajtra inofolic on a alchemilka s mou zamavaju.
@tinkatinulka 🙂 🙂 🙂 🙂 , nooooo teda, zas si ma predbehla s mrchanou, ale uz sa pomalicky na teba dotahujem 😀 , tak pekne do hajan a sladke snicky
@tinkatinulka potrebuje to len cas 🙂 Inak aj ja beriem inofolic,chvalia si ho tu,tak dufam,ze nas motivuje do zivota 😉
@olusam ja ho beriem od nov.,ale po opu som vysadila.ale u mňa ux zmeny na pco su ale dlhšie musím
@vafinka no, ja som si musela vyskladat záhradnú kuchynku....to bol boj, zistila som, že v 50-tke sa tam ani neotočím, taká je maličká...moja pôvodná predstava mať po oboch stranách linku, sa rozpadla...mám k dispozícii 4x1,8 m 😠 Ale uz som si to nakreslila a dufam, že budem spokojná 😉
@tinkatinulka Tinka nebud smutna, nabuduce to vyjde. Asi sa babo chcelo narodit v roku 2014. Verim ze sa vsetky dockame. Oli nas za sebou potiahne, uvidis 🙂
@vafinka
@olusam
@lenocka004
@tinkatinulka
@kostickabonnie Ahojte dievčatá prajem dobré ránko Vafi mám sa fajn no stále prevažuje u mňa strach už by som chcela aby nám potvrdili srdiečko a bola by som pokojná no to je ešte ďaleko 😒 .....včera som si bola kúpiť nohavice lebo som od minulého roka pribrala 6 kg .....inak dievčatá včera bola u mňa kámoška a skúšala som si tie nohavice, že čo na to povie a ona sa kuká a len pozerá a vraví ,, počúvaj a čo ten zadok .....a to brucho to máš nejaké iné väčšie ty nie si tehotná a ja oči skoro von z jamky som to len zahrala, že som tak pribrala do brucha .....až mi zle prišlo fuj ona to na mne zbadala .....no nechcem to ešte hovoriť sa bojím. 😒 musím niečo volnejšie na vrch nosiť ......nechápem to ako to už vidno to brucho je už iné .....mne to aj sestra povedala v sobotu že mám také iné brucho aj ona si to všimla . 😝 a to je ešte skoro.
@olivia31 supis moja len nech rastie, ja som po ET ani nikam nechodila lebo som bola "ako tehotna" a ludia to radi komentuju.s úsmevom.a naco si ty kupujes nove gate????sak tehotenske kukaj take s volným bruškom 🙂
@tinkatinulka Však to to sú také elastické a na páse je gumička a kúpila som si o číslo väčšie a je tam ešte vôľa aby sa tam aj bruško zmestilo keď ešte podrastie. Vieš no nechcem byť iba dnu zavretá .
@olivia31 bed to sa ani nedá, ale u mojho draheho v praci toto nase trapenie riesili tak nechutne že som tam ani nepachla, bolo mi stale zle z tých pohladov..ale ani dlho tam nepojdem budu na mna cumiet ako na netvora
@tinkatinulka prečo on im niečo povedal ? Nechápem 😠 čo ich do toho .
@olivia31 no ved on im nic nepovedal ..ale to je na dlho ze kde sa to vydolovali..kedže doniesol papier o potvrdeni len k najvyšiemu 😖
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky, dobre ranko, ako?? ja uz mam prveho nervaka za sebou, v noci mi nas psisko vyhrabal paradnu jamu v roli, skoro ma o zem hodilo., vrrrrrrrrrrrrrr
@kostickabonnie no parada, a co teraz z bruskom? este sa tam otocis??
@tinkatinulka No tak to ten musel ...blb to bol určite inak by to odkiaľ vedeli nič si s toho nerob ľudia vedia byť zlý a hnusní ser na nich .
@tinkatinulka tinka aj my sme toto mali v praci, nik to nevedel a ani tusa nemali a raz jedneho dna prisiel mm kolega a krical na mna tak, ze to asi vsetci poculi, ze ho ma v poriadku, nechci, skoro som odpadla 😠
@olivia31 no najradsej by som obe kamsi poslala do prdele. nechci ake mam nervy na nu, jednu aj druhu, vcera na mna jedna pol hodiny hladela bielkom a tapkala mi do nohy labkou aby som ju hladkala, neuveritelna vydrz. krpec krpaty, na toto ju je, ale nic ine nie, zmrd jeden, no co ako chceli tak budu mat, odteraz prisny rezim ale taky, ze si ani neprdnu 😠
obaja sme to zo zaciatku kde jak prezivali ze toto nas postihlo, a ked kdejaky blb pride s tymto. bola by si vrazdila v tom momente
@vafinka presne ako si napisala sa citim ja, že kedy ma už konečne oplodnia a prečo to tak dlho trva a podobne a mne sa nestiha sanka zatvarat.co ich do toho doprdele.ja mam pocit žew toto pochopi len ten co si tým prešiel..naštastie aj v sukromí mame ludi co to chapu a zbytocne sa nevypytuju trapne veci, ako prečo som pribrala a podobne..a just nebudem doma sediet ako buchta na pare pre takých ...

@tinkatinulka 😢 😢 😢 a neskusis aj nejakeho psychotronika alebo liecitela? Ja som vtedy subezne bola parkrat u jedneho a ten nam na dialku "vycistil" dom a nejake kliatby v rodine ....nejak som tomu neverila, preto som uz na tretie sedenie nesla, ale v tom case som uz pichala injekcie...dodnes neviem, či to nejako pomohlo alebo .... 😒 ale vidis vysledok...budem nadalej drzat palce 😉