icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
19. dec 2012

viem, ze chces moc mimi, ale ono to pride, neboj, urob si vysetrenia, odychni si po nich a potom chod, nechod do toho vsetkeho, moc sa unavis

tinkatinulka
autor
19. dec 2012

@vafinka juj vody veeela

vafinka
19. dec 2012

@tinkatinulka pi ako duha, ale doslovne

tinkatinulka
autor
19. dec 2012

@vafinka sak ano mami..neboj pijdemdost len moje telo neposlucha..inak dnes som bola na endokrynologii sa objednat a odisla som bez termínu..iba telefonicky...bla bla..kkokso som bola nasrata lebo som hodinu kruzila kym som zaparkovala a nasla parkovaci automat a aj tak nic ☹

vafinka
19. dec 2012

@tinkatinulka ja viem, ze sa moc staram, ja iba mam starost 😀 , ja ti dam, ze mami! si koledujes, co?? ja tomu nechapem, preco iba telefonicky? nema to jedno? ci sa kukne do diara hned alebo pri telefone? neni padla na hlavu?asi vianocny stres, nemysli jej, devucha 😠

vafinka
20. dec 2012

@tinkatinulka co robkas? ani nepises, ani nist

tinkatinulka
autor
20. dec 2012

@vafinka Ahoj tak konečne som doma, prave som došla zo ZA.Bola som opat u doktora na internom, zvysil mi dávky liekov na tlak a kontrola hned 3tieho januara lebo sa mu to nezda.Ale jeden malý úspech som dosiahla, po 8 dnoch liečky diety a pitneho rezimu mám -3kg.Huráááááá takaaa som rada len aby to aj pokračovalo takto, ževraj som aj dosť opuchnuta ale že sa pekne všetko vráti do normálu len sa nemam stresovať a rozčulovať.Poobede som išla na son obliciek co ma poslal a tam že objednavaju a až na jan. ma objednal sak to už vydrzim.Potom na endokrynologiu a ta truba sestricka že ma nezobere lebo už maju dost pacientov..sak som s nou už vcera bola a to mi nevedela povedat.No a konecne som aj daky darceky poriesila dneska ale este zajtra musim drahemu daco zbodnut a finito sak som ako ovesany strom dosla dom este aj po ceste som si u kamosky vyzdvyhla novy digestro a huraaa volno.Tak asi tak moj zhon. A ty ako?

vafinka
20. dec 2012

@tinkatinulka no ja som si myslela, ze ma tu uz nikto nema rad 🙂 , ked mi nikto nepise, ja som dnes vypekala ako besna a marha furt nikde, strasne ale fakt strasne moc ma bolia vajca a aj obcas brusko, och, co to len ta moja marhana vyvadza.
dnes si teda mala fakti perno, no super, ze si schudla, juuuuj. no len sa liec a fakt klidek, my zajtra ideme na nakupy, tak som zvedava, ze comi kupi ten moj jezisko 😀

tinkatinulka
autor
20. dec 2012

@vafinka no ved aj my si ideme naavzajom daco pokupit este a hotovo, doobeda dopecemaa budem prat a koneeec možu byt vianove.Jaa ta mam radaaaaaaaaaaaaaa aaaaa ešte radšej ked budeš mať II na teste pod stromček 🙂

vafinka
20. dec 2012

@tinkatinulka ech ty, nerob mi nadeje 😒 , ja potom nemam rada sklamania, tak ked ja tak potom aj ty musis na silvestra 🙂 a spolocne pupkane do noveho roku 😀 , bodaj by, hadam tu moju modlidbicku jezisko vyslisal, zeby?? drzim palcoky, aby to tak bolo. a co by si chcela, aky darcek??

tinkatinulka
autor
21. dec 2012

@vafinka tento rok by ma potesila daka dobra kniha..kucharske zahranicne zbieram, moje hobby je proste varenie a pecenie 🙂 takze hadam daco najdeme.no a netestovala si?cicušky nebolja?ja budem mat podla doktorky cez vik ovulku takže ale drahy nic nevie ani mu nepoviem nech sa pomojkame 😀 sak mu setrim náboje

vafinka
21. dec 2012

@tinkatinulka ahojcek, netestovala som a ani radsej nechcem, ak bude meskat dlhsie, tak si radsej zbehnem ku gyndosovi, ved som tam nebola viac ako 3tyzdne, aby na mna nezabudol 😀 , ved som tam ako na klaviri. no didinky ma nebolia vobec a to je divne, vzdy mi ich ide utrhnut, iba ma bolia furt vajca a brusko, a to iba obcas, neviem co sa deje. dufam, ze nemam cystu. ako je mojim dobrym zvykom. ja mam tiez dajake knizky vyhliadnute, o vareni a peceni zboznujem aj ja, ale mam jednu o hradoch a stoji okolo 20ečiek 😒 , to je dost,
och ty jedna betarka, tak ty mas taky bojovy plan na vikend, nech to vyjde, a potom rodime v septembri 😀 , no ja za 2 hodky uz pojdem do mesta, od rana som prezliekla periny, vytiahla stromcek, nakrmila psy, perem, a aj som sa stihla najest, no super zena 😀

tinkatinulka
autor
21. dec 2012

@vafinka no sa citim akoby sme boli z toho serialu zufale manželky hehe..ake sme šikovnééé..práčka pere a ten zvuk budem počúvať celý den aj zajtra..vsetky zaclony zavesy a ten koniec sveta nikde 🙂

tinkatinulka
autor
21. dec 2012

@vafinka ahoj kocka tak kde si???my už sme doma z mesta, bolo suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuperrr užili sme si trhy a atmosku svetliekujuceho centra juj normal som potrebovala vypadnut takto aj napapat sme sa boli v restike no super.drahy mi kupil tu lknihu co som chcela a stihli sme aj jeho darcek objednat, bude ale až o tyzden ale nevadi som spokojna že je.idem vegetit a este vecer krem do rozkov spravit.

vafinka
21. dec 2012

@tinkatinulka ahoooj, no tu som, ja som bola tiez v meste a aj jezisko mi daco kupil, zajtra tiez ideme do ziliny, veru, aj ja zrovna este peciem, krem uz mam, tak len naplnit a jeto. zufalky a sikulenky, to je vonco, a hlasim, marhana nikde

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka a testik kupeny?naco do za?

mili78
22. dec 2012

ahojte babenky, pridávam sa medzi zufale snazilky...tak u mna sa vianocny zazrak nekona...dnes 12-ty den po ET prisla mrcha 😢 😢 druhy pokus vycerpany

vafinka
22. dec 2012

@tinkatinulka ahoj, no testik som uz aj mala v ruke, ale ja mam skor pocit, ze marha dojde, tak som ho vratila spat, a nejdem si robit ziadne nadeje. no boli sme si pokupit jeziskov, ja som si v pb, len dajaku kozmetiku vybrala a v gate som si kupila peknu mikinku a vo vianocnych vypredajoch si potom kupim vestu, a kupila som si erotikus tricenka a nezbedne gaturky, ale ked si ich obleciem, tak sa zas neubranim muzikovi. ach jaj, co ma to len caka 😀 , my chodime preto na nakupy do ziliny, bo v meste nekupis nic, a ak kupis, tak to je len nahoda. a to raz za rok, ze na nieco natrafis,. tak radsej ideme do maxu, ci carofouru a po meste.

vafinka
22. dec 2012

@mili78 zlatko moje, nebud smutna, moc ma to mrzi, uvidis nabuduce t ito vyjde. hm? hlavicku hore a nezufaj, a tu medzi nami prides na usmev na tvari a rozveselyme ta hlupostami 😀

vafinka
22. dec 2012

@mili78 aj ja mam dva pokusy uz vycerpane .ale neberiem to vobec tragicky, ja verim mojmu drobcovi, ze on raz pride, a rorobi ma moc stastnou, a pre tento pocit ja budem cakat 😀

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@mili78 nezufajjj..ono to príde a samo ked bude ten spravny cas, to si s vafi hovoríme každý deň a snažíme sa rozveseliť navzájom..vianoce prinášajú aj radosti aj starosti a uži si tie pozitívne chvílky a rok 2013 je náš..naše heslo znie: sme zdravé a mladé a tak budeme mat babatka 🙂

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka no ja som prave že v ZA skoro nic nekupila akurat segre v mirage v coine krasnu keramiku do domacnosti, maju tam super veci a este krsniatku knižky. dneska perem ako sialena mam pocit že sa tie veci niekdy same kopia a kopia ale stiham aj žehlit.zakusky dokoncene a už sa neviem dočkať ked poukladam pradlo do skine a kuknem daku rozpravku aj ked mam este nieco do prace robit, ale to je malina

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka no ja som vcera nahodila erotikus pradelko a tutu mutu bolo ani neviem ako cely vecer 😝 sak plodne dni a ani sme si to neuvedomili..a drahy rano že ..už si dostala odomna darcek tak na silvestra sa to potvrdi nie..začal rátat dni a ja že cooo..nechapala som že o čo ide ale bolo by to super ale taketop očakávania už beriem po tom všetkom s rezervou ..este kupelny pobyt v nem.TN a potom možno

mili78
22. dec 2012

@vafinka ... tak mna to prejde, ale ved to urcite sama poznas, ze dnesny den je pre mna najhorsi ☹ budu to smutne vianoce, tak ale musim sa s tym zmierit, ak sa nechcem zbláznit ☹

@tinkatinulka ... dakujem za povzbudenie...no vy dve ste mozno zdrave aj mladé, ja zial ani jedno...cas hra proti mne 😢

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@mili78 to zdrave a mlade bolo s nadsazkou..takto nas obe pokrstil jeden nemenovaný doktor v slovenskom CAR.
Inak obe mame kopec diagnoz a aj nasi manželia.Preto hladame cestu ako mať babatko IVFka sme podstupili a stale nic ☹

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@mili78 Hladame asi tu spavnu kumbináciu toho ako sa dopracovat do ciela.Mne pri každom dalšom vyšetrení najdu dalsiu diagnozu ale už sa ani nečudujem.Asi nie som dieta stasteny.Máme 6 týždňov po potrate a stale nevieme čo sa vlastne stalo a prečo.

mili78
22. dec 2012

@tinkatinulka ...tak neviem ako Vafinka, ale ty mas v porovnani so mnou 4 roky k dobru...to aj mne v CARe tvrdia, ze nech sa nevzdavam, ze som este "mlada"...ale to asi kazdemu tvrdia...zial moje vajka su uz takej kvality akoby mi bolo 80 :(((
ale nato, aby som sla do ivf s darcovskymi nikdy nenaškrabem ☹

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@mili78 A Dheu si niekdy brala???

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@mili78 Vafi je o rok mladsia ako ja

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@mili78 Ja mam PCO takže tiež nam tukaju hodinky kým sa da..