Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka moja rakva ma klincov viac nez dost, asi za 3, nezvladam to a ten pohlad na tie deti, potom este 2 dni potom revem ako krava, ale co mam robit?
@vafinka mne jedna kocka, co taktiež mala ten isty problem ako my povedala: neber to tak že je to nespravodlivost, ber to ako fakt a ver ze to tvoje babatko bude a bude to najkrajsie stvorenie pre teba..odvtedy sa snažím brat ako ze tie deticky su mi cudzie, nepustat k srdcu a potom ma to menej boli..asi to neni najspravnejsie ale ked sa od niekoho odosobnim tak to ide lahsie.teraz ma najviac stve to že sa nedokazem na pracu sustredik ako volakedy..ide mi to pomaly..ale Vafi pozitívum dňa ráno som sa odvážila:-2,5 kg hujuuuuuu Dukanova dieta zaberá už iba 22,5 kg 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka to sa neda, to je rodina, ale v tomto pripade je to nespravodlive, niekto len tak da nohy od seba a je v tom ani nevie ako,sice ma ko.....a je.....o za muza. ale asi to ma takto byt, no neviem. my sa trapime den za dnom, prezili sme toho moc minuly rok, niekedy by som sa najradsej spakovala a niekam odisla. a nevratila sa. juj, za chvilku z teba bude cicka micka 😀
@vafinka no tome ver, vcera drahy konstotval že je zvedavy dokedy to vydržím..ale toto ma nastartovala este viac, buduci tyzden idem na kontrolu ku gynde a ak vsetko oki tak vypise papiere do TN na laparku a zacinam cvicit, nechcem teraz este lebo ak nahodou daco neni oki aby som nepototo..hlavne ked som tak dlho krvacala a aj obcaj picha podbrusko.Pondelok som u nej ako na koni len jej robim aj interier tak musim jej aj daco doniesť 🙂 kukala sm teraz na nete tu akcie For fertility co bude v juni v Brne, budu tam aj z Reprofitu..normalne zvazujem ze by som tam sla.
@tinkatinulka ved jasne, ak budes tam mat stastie na Mudr. Lintnera, tak uvidis, ja som bola s nim len chvilku ale ma tiez podla mna v hlave. on hlavne operuje a plus ostatny. on je aj riaditelom nemocnice sa mi zda. myslim si ze je tiez riadna gubula. nemaj strachu. ak ti nic nanajdu, tak si 2,5 dna v meocke a ides domkov. 😀
@vafinka no uvudim co mi povie moja doktorka..lebo ona mi hovorila ze prva laparka je len diagnostická a ked nieco nahodou najdu tak sa to nerobi hned.ja mam zrasty po tej cyste to viem urcite to mi aj v RF hovorili lebo mam poprekrucane vsetko dole..a aj tui moju opacne otocenu maternicu by mohli dat naporiadok..sak uvidime.
@tinkatinulka mne povedal, teda tam primar a aj lintner, ze ked mi cosi najdu ze mi to hned odstrania, a tak sme boli aj dohodnuty. ze aby ma zbytocne nettrapili. oni sa s tym neserkaju, ak ti cosi najdu, tak tam budes o 1 den dlhsie, hm? nemaj boja, treba sa s nimi aj v tn dohodnut. 😀
@tinkatinulka mne tam urobili hysterku+laparku, a prefuky, pozreli koplet brusnu dutinu a vse bolo ok 😀
@vafinka tebe robili zase hyster???sak to ti robili aj v heliose nie? tak super ze sa to da vsetko spojit.kascak ta teda neoperoval?
@vafinka a to s tebou preberali pre odpu uz v nemocke?
@tinkatinulka Moje zlatko ☹ ja som tiež nemohla spať no mňa zasa potrápila ta malá bodka. 🙂 🙂 🙂 Aj u nás je už ako pred dažďom ja už mám tiež posiate mamina mi posiala tak dnes môže popršať.🙂
@olivia31 no u nas to bolo rano celkom fajn a teraz len dusno a dusno akoby burka chcela prist..juj sak ma aj hlavaq bolííí...neboj budecka bude o tyzden až riadna žubrienka so srdiečkom 🙂
@tinkatinulka ano ja som mala vsetko, mna kascak neoperoval ale tak mlada doktorka, pred zakrokom teda den pred tym, si zavolal kazdu pacietnku lintner a vsetko s nou prebral, a teda aj so mnou, povedal mi co a ako, co ma caka, co mi idu robit a tak, tak som vedela co ma caka 😀
@tinkatinulka tinus, tu uz lialo, hrmelo, vsetko, od rana uz tak riadne 2 krat, a vcul sa chysta na treti krat 😀
@vafinka lebo len rozmyslam ci mam ist rovno do nemocky vybavovat termin operacie alebo ist najskor za kascakom..lebo urcite tu laparku chcem a a j hyster. tak niet na co cakat asi..ja budem zase mesiac neschopna potom.sa poznam mne sa zle hoja rany 😠
@vafinka posli to aj sem sak nech riadne zaleje tu nasu zahradku..kurnik mame tam posiate snad vsetko co sa da.este musim dneska zasadit cuketu a ozdobne tekvice do kvetinaca
a este aby som dodala, ze ked videl papiere z mt, teda kascak, krutil ocami, a sa za hlavu chytal, ze to uz dlho nevidel, preto som mala vsetko, v jednom, lebo pri hysterke, by mi odstranili napr. polyp a tak, chceli vidiet vsetko v akom som stave.
@tinkatinulka asi chod najprv za nim, a dohodni sa s nim, povie ti svoj nazor co sa da a co nie, co ti sam navrhne. uvidis. a neposlem ti lejaku, no co by si ty este nechcela 😀 , este raz nech mi to tu ocvrkne a potom ti poslem, dobre? staci na vecer??
@vafinka hej hej na vecer..inak ked prsi tak aj v dome si konecne.. 😝
@tinkatinulka no ved to ano, konecne, ale zas vcul sijem, a musim si ist daco navarit, aspon polievku, lebo som taka hladna ako vlcisko. az mi je zle, snazila som sa oblbnut kapucinkom, ale nevydalo. akurat som sa dobre vycikala z neho 😠 , nuz co, zaludok vola. 😀
@tinkatinulka mojko, idem , potom sa zas na vecer prihlasim , dobre? ak este chces daco vediet o tn, tak sa pytaj, ja ti este popisem, ze co je si tam najasam lepsie vziat na hospitalizaciu, a tak, zatial paaaa 😀
@olusam držím palce na zajtra, nech sa poriadne prilepí a nepustí....ten môj sa prilepil už na hadičku, museli ho vypláchnuť na druhýkrát 😀 😀 😀 to bolo znamenie, že je to dobré lepidielko 😉 😉
@olusam
budeme na teba moooc myslieť zajtra 🙂)
@kostickabonnie dakujem 🙂 ....nerozumiem co si napisala,davala si si to lepidlo???
@tinkatinulka dakujem,mam to o 11h.....bojim i tesim 🙂
@tinkatinulka zlatko moje tu som, no ako vidim, ostaneme tu v tejto skupine asi iba my dve 😀 😀 😀 😀
@vafinka no sak maminy nas obcas uuuurvcite kuknu kedze budu doma vegetovat nie ? 😝 😝 😝 a musia posielat tehu vlnuuuuuuu..juj uz sa tesim ked bude casu na chatuuu, vyupratujem a potom aj opeceme tu klobasocku 😉 😉 😉

@vafinka tak to ti moc nezavidim..pre mna by to bol teraz klinec na rakvu..u nas nastastie svagrovci nebudu krstit, tak nech su len pekne tam v ba