icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka ty trdlo sak sa budes trapit ze co a a ko..sak aj horšie bolo a ked bude pozitívny tak manželíkovi šupneš pod stromček..na tom ako to je teraz v tomto cykle ty už nič nezmeníš tak šup rano ocikaj papierik a uvidíš.Ja mam tiež svoje zásady že pred termínom MS netestujem ale ked ty už mešká niekolko dni tak ked bude negatívny daš si pol flašky vínka a bude ako nebolo 😀

vafinka
22. dec 2012

@tinkatinulka vcera som mala aj deci červeneho, no papierik ani doma nemam. a zajtra to ist zhanat, juuj , to nie, my s muzikom sme uz zazili vela takych situacii, ze uz mozno, tak teraz to tak neberieme, ja budem radsej cakat, ak nepride ani v pondelok, som jasna, bo to uz boude 8 dni, a takto mi nikdy nemeskala an ipo prvom nezdare po ivfku

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka aj tak je to divne že tolko mešká..akože nemáš test??? sak ani ja nie pre istotu lebo ja by som najradsej testovala aj 5dni po ovulke..ale po ivf som vydržala dlho

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka taku chlebovu zmes som už piekla ale normalne kysnuty pravy zemiakovo rascový ešte sedí pre krbom a kysne 🙂

vafinka
22. dec 2012

@tinkatinulka ba opravuej sa , meskali mi, ked som mala cysty, ale to som vedela ze som neni, bo mi tam ako keby voda vrela to som vedela, ze je zle nedobre, pravdu poviem, nikdy som nerobila test, radsej nie, a ja som vzdy vedela hned dva dni po ovu, ze nic nie je, didi sa naliali a hotovo. tak naco, vies, ked aj pojdem k dokimu, ze nedojdu tak uz hadam bude cosi vidiet, a to bude istota pre mna

vafinka
22. dec 2012

@tinkatinulka moj prvy bol taky,rozbi hlavu

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka ty mas ale výdrž..juj chcela by som mat tvoj pokoj..ja dnes 161:97 tlak..pijem vodu beham po schodoch papam zeleninku zvýšená dávka liekov a tlak katastrofa..sak 3tieho kontrola a uvidím či mi nezvýši lieky a hlavne musím ustrážiť váhu lebo bude zle nedobre 😅

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka no dufam že tento bude jeditelný..sa teším ráno dam na ranajky..možem jeden krajček

vafinka
22. dec 2012

@tinkatinulka ja uz to tak neberiem, ze to bude, ale verim na to, a preco mas taky tlak? och ty moj, a nerobia ti zle aj tie lieky???

vafinka
22. dec 2012

@tinkatinulka no aspon dva, za to, ze si to zvladla, to bude za odmenu

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka konzultovala som to s doktorom a že možem..no nevim asi je divný tlak..horný je stresový ale dnes žiadeeen stres nebol tak neviem ☹

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka nie nie podstivo sa snažím dodržovať rady doktora..ale som len začiatočník

vafinka
22. dec 2012

@tinkatinulka predvianocny stres, inac to nevidim, len maj klud, a oddychuj

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka sa snažííím..ved aky predvianočný?už aby bol štedrý večer mam strašnú chut na kapusnicuuu

vafinka
22. dec 2012

@tinkatinulka ja na salata, a rybku, mnáááááááám

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka aku rybku budete mat? u nas kapor neni, my lososa naprírodno a obalovane filé..kapor u nasich ide vo velkom ale mne nechutiii

vafinka
22. dec 2012

@tinkatinulka budeme mat pangaca.ja zas nemam rada tie alijaske tresky a podobne, lososa milujem , a ked je len tak na prirodno, juuuuj, to mozem. a kapre to ani ja nemam rada

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka potesim sa hlavne z tej pohody ak drahy nevymysli nejaky certovský plan na návštevy..to nemusím..akurát krsniatku dat darček pod stromček

mili78
22. dec 2012

@tinkatinulka ... tak od januara zacinam setrit na reprofit 🙂 aj tak si musim od vsetkeho oddychnut, lebo nakoniec skoncim na psychiatrii a to nechcem 😢

@vafinka ...presne tak moja, pokym neprisla mrcha nezufaj 🙂 este stale je tam velka sanca

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@mili78 treba oddýchut a vyčistit telo od toho humusu .. možno pôjdeme spolu..u nás asi najskor v marci

vafinka
22. dec 2012

@mili78 vdaka, ale ja len dufam, lae iba tak trosiiiicka

vafinka
22. dec 2012

@tinkatinulka jha budem sediet pri stromceku a zizat nan, to je moje, som ako mala. no moj ma uz kde jake plany, mam obavu, ze co ma caka 🙂

mili78
22. dec 2012

@tinkatinulka ... no ja tiez najskor marec, skusim teraz nasadit tu DHEU, sice dalsie svinstvo, ale topiaci sa aj slamky chyta

@vafinka ...tak tak, treba verit do poslednej chvile 🙂 pevne drzim palce, aby to vyslo

vafinka
22. dec 2012

@mili78 odychuj, a nemysli na to, co ta caka, ale co bude 😀

vafinka
22. dec 2012

@mili78 nedavaj si nist, zas sa ides dopovat ????? nic, ved chudak pecen

mili78
22. dec 2012

@vafinka ...ved ano, zajtra hadam bude lepsie aspon o trosicku...musim sa drzat, pred manzelom nemozem plakat...mi povedal, ze ked budem plakat tak uz nepojde so mnou do tretieho pokusu...to len ked ma nevidi placem...keby som aspon zaspat vedela, zeby som to v noci prespala :(

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@mili78 nadej umiera poslednááá..neoj bude..a rovno na vianoce 2013 🙂

mili78
22. dec 2012

@vafinka ... ja uz mam pecen ako alkoholik urcite :D

mili78
22. dec 2012

@tinkatinulka ... to som si uz vlani na vianoce pod stromcekom zelala, nech sme tieto vianoce traja 😢 😢

vafinka
22. dec 2012

asi potrebujete obe, vycapat, ze???