icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
31. aug 2013

@lenocka004 rada by som bielu s nejakym vzorom. toto budem riesit pak, teraz treba ine veci riesit. vrrrrrrr

lenocka004
31. aug 2013

@vafinka Isto to budes mat velmi pekne.

vafinka
31. aug 2013

@lenocka004 no vies predstava je jedna vec a realita zas druha vec. ale teraz som sa potesila, ked so m v letaku merkury markete nasla luster, co som kupila v pl, o 20 e lacnejsi ako na sr, ze no chi chi. no kupuj tu na sr daco.

lenocka004
31. aug 2013

@vafinka Tak to si super kupila. Ja do Merkury chodim kupovat latky na zavesy a zaclony.

vafinka
31. aug 2013

@lenocka004 no ja som na lustroch usetrila v celel j chalupe cca 80e, a to neprehanam.

lenocka004
1. sep 2013

@vafinka No tak to si pekne usetrila. Super 🙂 Ako je dnes u vas? Tu stale prsi a dnes uz ideme z chaty domov, sa mi nechceeee ☹

vafinka
1. sep 2013

@lenocka004 moja, tu je tiez u nas skaredo, zatiahnute, v noci prsalo, to viem, ale uz by nemuseloooooo. no ja veru neviem co budem cely den robit doma, ale poobede mi pride kamaratka, tak aspon si pokecame

lenocka004
1. sep 2013

@vafinka Ja budem dnes chatu upratovat, v zahrade uz asi nic neporiesim. No a doma ma caka kopa pradla ozehlit . ☹

vafinka
1. sep 2013

@lenocka004 mozes aj mne ozehlit a ppoprat, to sa ani nenaserem 😀

lenocka004
1. sep 2013

@vafinka Nie nahodou zas Tinka 🙂 ? To by sme zas s Oli ziarlili 🙂

lenocka004
1. sep 2013

@vafinka Poprat to v poho ale ozehlit ee, to zo strca neznasam.

vafinka
1. sep 2013

@lenocka004 nie, to kamoska od nas, nemaj boboa, to by som vam neurobila. hmmm, 😀

vafinka
1. sep 2013

@lenocka004 ja okna umyvat, to je moj trest asi zo vsetkeho neviaccccccccccc

lenocka004
1. sep 2013

@vafinka No ved preto 🙂 Ja okna v poho ale nenavidim zehlenie kosiel. Mm ich ma neskutocne vela a stale prikupuje dalsie. Ja ked zehlim tak to niekedy aj 3 hodiny v kuse, vrrr 😠

vafinka
1. sep 2013

@lenocka004 ty koksooo, asi by sa mu pri mne nejak podozrivo stracali 😀 , zakazdym aspon 4.

lenocka004
1. sep 2013

@vafinka Ved sa aj stracaju 😀 ale je ich stale vela. No idem nieco porobit lebo pobobede ideme uz domov.

vafinka
1. sep 2013

@lenocka004 dobre moja, bezkaj, ja hadam dam ranajky, a nohy hore, a cosi este popozeram na nete, a obcas sem kuknem ze ci tu aj dakomu chybatm

olivia31
1. sep 2013

@vafinka
@lenocka004 Dobré ránko ...Vafi dúfam, že neklameš že to Tinka nebude bo ste klamárky ☹ o nás bez nás fuj fuj fuj 😀 😀 😀 😀

olivia31
1. sep 2013

@vafinka Mne mne mne chýbaš 😀 ja som už po raňajkách práve som dojedla chlebík vo vajíčku a čajík ....dobrú chuť k raňajkám .

vafinka
1. sep 2013

@olivia31 hadam az nie som taka kakana. ci? ved aj ty mne chybas. no mne to akosi nejde dole krkom, tak asi pockam az na obed ci hadam cosi zjem. ja by som si dala strudlu ale moj mi zjedol kusok co som si odlozila. neboj pride mi kamoska odtialto od nas z dediny. uz sa moc tesim na nu, tak sa vzdy riadne vykvakame ze az.

olivia31
1. sep 2013

@vafinka no tak to poznám keď príde aj ku mne kamoška tak je to aj u nás rovnako ....moja ale raňajky sú základ tak sa len pekne napapkaj 😉 ...ja dne s idem niečo po žehliť a pustím sa trošku do šitia. U nás je zatiahnuté bude asi pršať .

vafinka
1. sep 2013

@olivia31 no vies, ja to niekedy mam tak, ze nic nemozem zjest rano az tak okolo obeda. to ja viem, ze su. a ides sit ten kabatik? u nas uz tak riadne lielo, ze az. ja si idem pusti telku a laby hore. 😀

olivia31
1. sep 2013

@vafinka no u nás ešte neprší ale čoskoro bude ...áno ten kabátik bo si nemám čo obliecť ....tak len pekne labkuj a načerpaj novú energiu 😉

vafinka
1. sep 2013

baby moje, kde ze ste???

tinkatinulka
autor
1. sep 2013

@olivia31 ale kocky co to neni prvda my sme dneska z drahym cestovali dom od nasich.na mna kasle..ved ja by som jej aj okna umyla..nece.boi s me na stavbe a mam vrtulu v ritke. 😀

tinkatinulka
autor
1. sep 2013

@vafinka este kvakas???? 😠

vafinka
1. sep 2013

@tinkatinulka nieeeee kamaratka nakoniec neprisla tak som tu sama a snorim po nete 😀 daco pekne 😀

tinkatinulka
autor
1. sep 2013

@vafinka no pekne..isili sme inou cestou inak by som ti rezne doniesla 🙂

tinkatinulka
autor
2. sep 2013

kočky kde ste?
@vafinka
@olivia31
@enocka004

vafinka