Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka to vies, ale potom zasnes tak ako ja nadavat, ze ci ti to bolo treba, ked pridu nevolnosti, 😀 , sice uz mi pomalicky koncia teda aspon ich nemam v takej inzete ako predtym. a co budesdneska porabat?
@tinkatinulka jaj tak to som nevedela, ze to tam neni vsetko pre rizikove. Martinska nemocnica je v poho. Tak jo Cadca ee.
@makovicka53 Tak to ti v piatok budem drzat palce. Vlasy mi zatial moc nevypadavaju. Skus si kupit nejake vitaminy to by mohlo pomoct. 😒
@vafinka Haha no uvidime 🙂 Ale porodnicu uz mame predbezne vybratu 😀
@lenocka004 noo to je zaklad, ja uvazujem nad trencinom, v pb je to asi odvaha
@vafinka O Trencine nemam sajnu, PB neviem posudit ale dobry je MT. Co by som nechcela je ZA.
@lenocka004 no o ziline teda koluju teda kadejake reci. no ja som bola v trencine na laparke, a bolo tam super. a som im aj slubila, ze ak ostanem tehu, tak im tam pridem porodit a sluby sa maju plnit. v pb zas vsetci nadavaju na personal na novorodeneckom. je to take ze pol na pol
@vafinka Tak to neviem aké sú potom nemám také . Inak dnes som bola vo ZV este si kúpiť na kabát látku inak ti pošlem aj ten pláštik čo som si ušila to budeš mať na jar požičiam ti ho nebudeš musieť nič kupovať ak ti nevadí, že je červení pošlem ti jeho fotku.A ešte nebehaj po obchodoch no no no.Labky hore ešte vydrž i keď ti je dlho ja viem len neriskuj moja dobre. 🙂 🙂 🙂 🙂
@lenocka004 dakujeem ti 🙂 ked sa uz dopujem kadecim, necham to uz na potom...🙂
@makovicka53 A daj zajtra vediet ako si dopadla. Moc ti drzim palce nech je vsetko ok 🙂
Ja zajtra koncim PN, tak sa tesim ze pojdem konecne medzi ludi.
@vafinka No tak to si jasna, bude najskor Trencin. 🙂
@lenocka004
@olivia31
@tinkatinulka zabizne hambite sa kazda jedna, ani jedna ste tu vobec neni 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@olivia31 ma teda tesis, ozaj radsej by som sa riadne vyvracala. a bolo by mi dobre. ale toto je mucenie. ked mam vsetko v krku.uz sa mi aj zdalo. ze mi trocha prechadzaju, bo uz ich nemam tak casto . ale ako vidim som si to zariekla 😖 a est e k tomu som dostala aj nadchu, kurnik sopa
@lenocka004 no dnes zase zle spravy ☹ IP
@makovicka53 co sa stalo?
@tinkatinulka ahoj, a jaj, chuda moje a ja ze co je s tebou
@vafinka keby aspon bola aj odmena patricna ale we..vrr

@vafinka budem si to každý den hovoriť 🙂