icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
10. okt 2013

@vafinka budem si to každý den hovoriť 🙂

vafinka
10. okt 2013

@tinkatinulka to vies, ale potom zasnes tak ako ja nadavat, ze ci ti to bolo treba, ked pridu nevolnosti, 😀 , sice uz mi pomalicky koncia teda aspon ich nemam v takej inzete ako predtym. a co budesdneska porabat?

lenocka004
10. okt 2013

@tinkatinulka jaj tak to som nevedela, ze to tam neni vsetko pre rizikove. Martinska nemocnica je v poho. Tak jo Cadca ee.

lenocka004
10. okt 2013

@makovicka53 Tak to ti v piatok budem drzat palce. Vlasy mi zatial moc nevypadavaju. Skus si kupit nejake vitaminy to by mohlo pomoct. 😒

@vafinka Haha no uvidime 🙂 Ale porodnicu uz mame predbezne vybratu 😀

vafinka
10. okt 2013

@lenocka004 noo to je zaklad, ja uvazujem nad trencinom, v pb je to asi odvaha

lenocka004
10. okt 2013

@vafinka O Trencine nemam sajnu, PB neviem posudit ale dobry je MT. Co by som nechcela je ZA.

vafinka
10. okt 2013

@lenocka004 no o ziline teda koluju teda kadejake reci. no ja som bola v trencine na laparke, a bolo tam super. a som im aj slubila, ze ak ostanem tehu, tak im tam pridem porodit a sluby sa maju plnit. v pb zas vsetci nadavaju na personal na novorodeneckom. je to take ze pol na pol

olivia31
10. okt 2013

@vafinka Rozstrihni gumu na boku ja som to tak riešila všetky leginy som rozstrihla tam kde je guma a bolo po probléme 😀 😀 😀

vafinka
10. okt 2013

@olivia31 juj moja, no praveze ako je dole ta sikmina v ktorej je vsita ta elasticka latka, tak je to vysiee, a to ma tlaci. a praveze si tam musim natiahnut gumu, pretoze tam nie je a to som si az doma uvedomila. vrrr

olivia31
10. okt 2013

@vafinka Tak to neviem aké sú potom nemám také . Inak dnes som bola vo ZV este si kúpiť na kabát látku inak ti pošlem aj ten pláštik čo som si ušila to budeš mať na jar požičiam ti ho nebudeš musieť nič kupovať ak ti nevadí, že je červení pošlem ti jeho fotku.A ešte nebehaj po obchodoch no no no.Labky hore ešte vydrž i keď ti je dlho ja viem len neriskuj moja dobre. 🙂 🙂 🙂 🙂

vafinka
10. okt 2013

@olivia31 jasan, budem posluchat, no posli, som zvedava. 😀

makovicka53
10. okt 2013

@lenocka004 dakujeem ti 🙂 ked sa uz dopujem kadecim, necham to uz na potom...🙂

lenocka004
10. okt 2013

@makovicka53 A daj zajtra vediet ako si dopadla. Moc ti drzim palce nech je vsetko ok 🙂
Ja zajtra koncim PN, tak sa tesim ze pojdem konecne medzi ludi.

lenocka004
10. okt 2013

@vafinka No tak to si jasna, bude najskor Trencin. 🙂

vafinka
11. okt 2013

@lenocka004
@olivia31
@tinkatinulka zabizne hambite sa kazda jedna, ani jedna ste tu vobec neni 😠 😠 😠 😠 😠 😠

olivia31
11. okt 2013

@vafinka Ahoj nedalo sa mi pripojiť som tu.

vafinka
11. okt 2013

@olivia31 no asponze ty, mna tu uz mrle zeru

olivia31
11. okt 2013

@vafinka a čo robkáž ležíš ležíš ....ja som trošku upratala a robila som langoše a teraz ledva fučím🙂

olivia31
11. okt 2013

@vafinka Dnes idem vypratávať izbu a zajtra lepiť tapetu. 🙂 juchú už sa teším keď to bude hotové.🙂 🙂 🙂

olivia31
11. okt 2013

@olivia31 Viac menej sestra a môj manžel ja len nejaké drobnosti .Ja im budem iba šefovať a oni budú makať 😀 😀 😀

vafinka
11. okt 2013

@olivia31 moja, mna dneska muscia zas nevolnosti, neviem ci chcem sablit alebo co. aj som lezkala a trosku aj vonku posedela. nedalo mi, ked je vonku tak krasne. a pravda musela som si urobit puding. lebo by som to neprezila 😀

olivia31
11. okt 2013

@vafinka To to je najhoršie ja som tiež mala takéto stavy bolo mi zle ťažko nevedela som ani grgnúť ani grckať len zle niekedy by som už bola aj rada zvracala len nech to prejde a nič je to zničujúce no ešte musíš vydržať a o také 4 až 5 tt sa to pomaličky ustáli a prejde.

vafinka
11. okt 2013

@olivia31 ma teda tesis, ozaj radsej by som sa riadne vyvracala. a bolo by mi dobre. ale toto je mucenie. ked mam vsetko v krku.uz sa mi aj zdalo. ze mi trocha prechadzaju, bo uz ich nemam tak casto . ale ako vidim som si to zariekla 😖 a est e k tomu som dostala aj nadchu, kurnik sopa

olivia31
11. okt 2013

@vafinka Ja mám celý čas tehotenskú nádchu stále mi tečie krv z nosa 5 krát do týždňa a tie kŕče v lýtku aj tú to noc no hrôza.

vafinka
11. okt 2013

@olivia31 😲 😲 😲 😲 aj t ake cosi je? vr. no co este budem mat???? ach jo. to je tyrania, ty sa uz mas, uz len dva mesiace a mas maleho bobka pri sebe. 😀

makovicka53
11. okt 2013

@lenocka004 no dnes zase zle spravy ☹ IP

tinkatinulka
autor
12. okt 2013

@makovicka53 co sa stalo?

tinkatinulka
autor
12. okt 2013

@vafinka
@vafinka Ahoj cica..pracujem 18 hodin denne..☹