icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
6. dec 2013

@vafinka No úžasná to len také domáce oblečko aj účes ako strašidielko.🙂 🙂 🙂 No bruško mám obrovské na moju chudú postavu ...inak v sobotu sa chceme ešte po fotiť tak vám pošlem ešte niečo. Kľudne ja ti ho potom pošlem . A tú kytičku si videla ? Sú tam kvietky aj s tej tvojej látky.

tinkatinulka
autor
6. dec 2013

@vafinka juj kocky mat vasu aktualnu vahu tak skacem po strop..ja len jem a jem ako slon a stale 😝

olusam
6. dec 2013

@olivia31
@tinkatinulka
@vafinka
Dobre rano dievcence,tak sa pochvalte aky bol Miki 🙂 Dufam,ze ste posluchali 😀 Inak uz aj k nam dosiel spolu so snehom...

olivia31
6. dec 2013

@olusam Ahoj u nás bol štedrý aj u nás doniesol sneh no mohol ešte počkať ako pôjdem rodiť keď ho naváľa 😒 ešte nejak viac no hrôza asi potom ostanem u kamošky v BB a budeme tam čakať kým sa maličký ohlási. .🙂 🙂 Objednala som si ešte podprsenku na kojenie a popôrodné nohavičky a ešte musím kúpiť v stredu ten pás. A ešte malému overal taký teplý.

tinkatinulka
autor
6. dec 2013

@olivia31 Evi mam jeden overal..nechces? po kamoske potom vratiš ??? hmm modrý

vafinka
6. dec 2013

@olivia31 videla som ,krasna je, mas ozaj talent, moja, ale ved uz ides rodit pomalicky a teda brusko mas advekvatne k tomu, inak mozno aj ja budem mat overal, tak dam ti ja vediet, ci budem mat, a pak polsem, 😀

vafinka
6. dec 2013

@olusam no mne mikulas donesie novu podprsenku, uz somsa s nim dohodla, pretoze uz sa moje didiky do tej mojej najvacsej nezmestia. tak a aj nam doniesol paradnu poladovicu, trocha snehu. bola som na nakup vo vedlajsej dedine, cez zimu je sa tam umenie dostat, nechci ako som sa vybesnila, vysmikalo ma ako divu. juuuuu, to bola jazda, 😀 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
6. dec 2013

@vafinka Si dávaj pozor na seba pri šoférovaní. Nonono neriskuj.

vafinka
6. dec 2013

@olivia31 ja viem moja, ale co najviac milujem je soferovanie v zime, no ja za to nemozem, ten sneh a ked ma trocha zvrtne, juuuha, to je adrenalinu, ved vies, ze ja take mam rada.

olivia31
6. dec 2013

@vafinka No ano no nie teraz zlatko nesmieš. 😠

vafinka
6. dec 2013

@olivia31 ved ja viem moja, ze som mohla skoncit v priekope, ale toto uz mam tu nacvicene, kazdu jednu zakrutu viem ako vybrat. no este ked som nebola tehu, neboj bolo aj horsie, co som pozazivala, toto bolo len take jemne adrenalinove. vela krat sa mi stalo, ze som dostala aj hodiny 😀

vafinka
6. dec 2013

@olivia31 inak tu pozeram po nete autosedacky, neviem sa rozhodnut pri kociku ze ktory, lebo by som u rada objednala po novom roku, ale ak sa rozhodneme pre lupo. tak tu autosedacku co maju k tomu tu dumbo nechcem, vyzera otrasne. ale da sa tam aj upevnit aj od maxi cosi cabrio fix. ach mam hlavu ako melon z toho

vafinka
6. dec 2013

http://www.e-kociky.sk/?2364,grander-deco kocky a co vravite na tento kocik? aj tento sa mi velmi paci

olivia31
6. dec 2013

@vafinka No maxi cosi sú dobre no ja to neriešim ja mám autosedačku starší model a mne sa nedá nacvaknúť na kočík a nebudem drobca voziť vo vajci ja si radšej hodím športovú časť do kufra kde mám špeciálnu vložku pre mimčo a nacvaknem si tú na konštrukciu a nebudem ho voziť vo vajci.....aj z pôrodnice pôjdeme vo vaničke nie vo vajci.

vafinka
6. dec 2013

@olivia31 no vies, ja zas vajco vyuzijem, my hodne behame kade tade, a toto budeme ozaj potrebovat, aby sa dalo vajco nakliknut na konstrukciu kocika. ono sa da splasit kde co. no este uvidim, ze na co mojho nahuckam. bo snim je ot ozaj niekedy tazke, ked nema naladu.

olivia31
6. dec 2013

@vafinka No my tiež chodime kade tade no vo vajci ho voziť nebudem určite. To je môj názor. 😉

olusam
6. dec 2013

@olivia31 a muzik ostane doma sam??? Kolko to mate do Bb? Daj mi nejaku stranku na podprdy,lebo asi ani ja sa nikam uz nedostanem....bola som vonku,boze,skoro ma odfuklo!! 😲

vafinka
6. dec 2013

@olivia31 vies, to ja hodne na prevoz, bo ja by som sa ho bala nosit vo vanicke, v ktorej sa neda prevazat vies aku myslim. ja to zas tak robit nebudem, ze iba s vajcom budem chodit.

tinkatinulka
autor
6. dec 2013

@vafinka maxi kosi su krasne a hlavne tie starsie modely..juuj to je supis pupis.a v bazari kupis aj s tou bazou do auta ze to nemusis tak komplikovane montvovat pasom.

vafinka
6. dec 2013

@tinkatinulka vies, no nielen to, ale videla som ju nazivo a ozaj sa mi pozdavala, takze mozem rozmyslat.

tinkatinulka
autor
6. dec 2013

@vafinka no ja mam pre dievcatko jednoznacne tu ruzovu s tym drobným vzorom co tak je je to nieco ako kvetina..slintam

olivia31
6. dec 2013

@olusam Daj si stránku detská-výbavička.sk majú tam teraz 25% zľavu na tieto veci a majú tam aj ten pás. Tá podprsenka stojí asi 11€ a v obchode tá istá presne tá istá 30€ neskutočné a také škaredé sú tie podprsenky no nedám za ňu 30€ potom si kúpim ešte jednu takú luxsusnejšiu mám už vyhliadnutú aby som mala takú vystuženú a krajšiu.
@vafinka Ja ho budem len v aute dávať do vajca a potom si ho dám riadne do kočíka .

tinkatinulka
autor
6. dec 2013

mnam

tinkatinulka
autor
6. dec 2013

aj tato..kocky ja chcem baboooooo ☹

vafinka
6. dec 2013

@tinkatinulka moja, nebo ja, bude a nie jedno ale rovno ze dve 🙂

vafinka
6. dec 2013

@olivia31 no ved tak to myslim aj ja, ale viem ze budu isto situacie, ked budem musiet nakliknut to vajco na konstrukciu.
inak keby ste kocky vedeli, co robila moja svagrina, by vas o zem hodilo, ani male nedala do vajca v aute, dala ho do hlbokej casti a tu si dala na kolena a tak sa vozili, uha, ina odvaha. ja ked som to videla, neverila som vlastnym ociam.

olusam
6. dec 2013

Vajicka su dobre na kratke pouzitie,to si myslim,lebo babo tam nema rovny chrbatik....este neviem ako
pojdeme domov....mozem ist s vanickou??

vafinka
6. dec 2013

@olusam no podla mojho nazoru nie, ked nemas tu vanicku co sa da pouzit aj ako autosedacka, to maju kociky samizda ze Jane. su na to robene. aspon moj nazor

tinkatinulka
autor
6. dec 2013

@vafinka jane, concord a casualplay maju tie certifikovane vanicky aj na prevoz autom.