Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@mili78 nicka ved to je super..pozri jedno vlozia teraz a potom surodenca o rok..nevesaj hlavu teraz ich musis podporovat a hlavne sa ukludni lebo stresovanu maminu nebudu chciet 🙂
@vafinka ako chcela by si to ušiť?
@mili78 neboj ja cim menej tym lepsie u nas uplne ze platilo..ked som mala jedno vajko to sa aj oplodnilo aj vlozilo..takže neboj neznamena ze ked mas more embryjok ze to je vyhra..ver im.
@tinkatinulka nie, myslim, ze ked ty mas moznost z tej stranky , ze kolko by to vyslo pre teba? ja iba premyslam nad tym, ze by som to kupila do autosedacky, ked pojdeme z nemocky domov.
@vafinka to nebudes potrebovat..to už bude teplo postaci ti tenka deka..
@tinkatinulka no asi tak som si aj ja myslela, ze ci to nebude kravina a zbytocne vyhodene peniazky, ved ja uz deku mam, tu krasnuuuu od teba. kazdy den sa s nou mojkosimmm 😀
@vafinka neboj este ti aj uhackujem ale podla toho co to bude a aky bude kocik..🙂
@tinkatinulka no moaj, no som to aj ja zvedava ze co to bude, ale isto vajenkos, vcer som chcela kupit take krasne dupackyyyy, ach jaj, ale ti ma paprcky palily. a co ides dneska porabat??
@vafinka ale ved sa obcas musis potesit..by som ta najradsej zobrala k tej kamoske do obchodu do PD no užasne veci ja tam slintam vzdy.
@tinkatinulka ... Tinus, viem ze kopec embryok nie je vyhra, ale je tam aspon vacsia sanca :( a nam sa nechceli delit ani pri prvom ani pri druhom :(
@mili78 ja som toto zazivala 4x z 5 pokusov..a urcite viem ze je to hodne o psychike..ano im teraz nepomozes sa delit ale mysli co bude potom..lebo ked budes z toho besna tak si len ublizujes..ja som mala obdobie ked som vazne hladala pomoc v liekoch lebo som mala pocit že to sama nedam..ale nasla som vnutorny klud a hned sa na to pozream kludnejsie..uvidis zajtra ked budes volat co sa deje..a SPG ste mali aky teraz?
@tinkatinulka ....spg my mame vzdy perfektny...chyba je podla mna v mojich vajciach 😢 normalne mam strach zo zajtrajsku, ze aku spravu mi povedia...nevies kolko buniek by mali mat na treti den?
@mili78 1den oplodnenie, 2 den 2-4 bunky,3den 6-8 buniek..
@mili78 no a u nas je to presne opacne..spg naprd..
@mili78 pozicam si manžela na par dni v tyudni a ja ti dam vajka 😝
@tinkatinulka ....Tinus oki dohodnuté 😀
A kde mame maminu??? @olivia31 kde si? si este 2v1?
@mili78 Neboj sa netreba veľa hlavne, že sú dve určite ti ostane aspoň jedno a to ti vložia . Ja som vždy mala len jedno čo nám ostalo a pozri som pár dní pred pôrodom. Neboj bude čoskoro v brušku a keď pôjdeš dom ľahni si v aute a nohy hore. 😉 Tuj tuj tuj Strašne ti to prajem nech máte krásne Vianoce. 🙂
@tinkatinulka
@mili78
@vafinka Ahojte som doma 😀 všetko ok doktor tam urobil nejaké hmaty a uvidíme či to zaberie 😒 bolelo to dosť. 😝 Takže zajtra idem na krv stretnutie s Anesteziolo. pokec a rodím s epidurál. V pondelok znova kontrola ak neporodím do vtedy.
@olivia31 asi ten Hamiltonov hmat nie? No si nas vyplasila cely den sa nehlasis aj SMS som ti poslala a nic zaidna odpoved..
Zenyyyyyy....uz je Janko medzi nami!!!!Vcera o 23.40, 3760g a 55cm. Srdecne blahozelam stastnym rodicom🙂
Maju krasny vianocny darcek😉
@olusam ahoj aj mne dosla sms, uha az som si poplakala od šťastia za oboch.nádherný darček k vianociam aj jej narodkam.cmuk

@vafinka ....dakujem Vafinka aj tebe Tinka, Olivka...strasne sa bojim, aby to aj tie dve bubačiky nevzdali 😢 my sme aj pri prvom aj pri druhom mali problem s delenim .... keby boli aspon 4...ale len dve ☹ ach jaj