icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
19. dec 2013

@mili78 pozdravím kočky..dnes jej dame pokoj aby si ho užila a zajtra zavolam 🙂

vafinka
19. dec 2013

@mili78 ved od toho sme tu. hm?

vafinka
19. dec 2013

@tinkatinulka ok, aj ja som jej chcela napisat. len nemam cislo na nu

mili78
20. dec 2013

kde ste babule?

tinkatinulka
autor
20. dec 2013

@mili78 micka tu som bola som cely den mimio...tak ako si dopadla? kukala som tu rano ci nenapises..

mili78
20. dec 2013

@tinkatinulka ... Tinuš tak jedno embryjko bojovalo, bolo síce 7 bunkove, cize zase neparne, ale utesovali ma, ze maju kopec tehuliek s neparnymi embryjkami...a ten druhy vajčáčik čo sa nechcel delit sa nakoniec rozdelil na dve bunky, tak ho tam šupli, že ked aj nic z neho tak aspon podpori to silnejsie 🙂 tak teraz 2 tyzdne trpnut a cakat a verit

tinkatinulka
autor
20. dec 2013

@mili78 vidis ja som ti hovorila krasne sa pohlo z 3-7 buniek je super..ja by som tiez aj to druhe dala nech sa stane zazrak a budu aj dve aj tri by som ti želala takže na Nový rok testujes..juj len sa testamy nestresuj oddychuj teraz aspon par dni polezkaj ananasovy duzsik a pohodicka.juj ako som rada za teba 🙂))))

mili78
20. dec 2013

@tinkatinulka .... Tinus skoda ze nie je parny pocet buniek, ale embryolog mi povedal, aby som nečítala hluposti na nete, ale verila embryjku...ze maju kopec tehotenstiev aj z neparnych 🙂 ze teraz je neparne, ale o hodinu uz moze byt parne...tak ma trosku ukludnil 🙂 takze teraz len klídek a nohy v teple 🙂

tinkatinulka
autor
20. dec 2013

@mili78 poviem ti že to je uzasne ma mat min 6 buniek takže je to bojovnicek a ty mu musíš veriť..juj si ma navnadila na..ani to nechcem vysloviť..dnes drahy zahlasil že my chceme pod stromcek babatko..mi slza vybehla že vies moj to sa kupit neda..on už sa ani na male deti nemoze divat..no uvidime kedy nabereme odvahu a pojdeme do boja..priroda na nas nejak kasle tak jej asi musime pomoct

mili78
20. dec 2013

@tinkatinulka .... Tinus mne ked uz toto nevyjde tak som skoncila, muz uz toho ma plne zuby ☹ dufam, ze aspon jeden vajčáčik zabojuje, strasne sa bojim, ale musim mu verit....a pevne verim, ze aj vam sa to podari...vy chodite do Ciech, ze?

vafinka
20. dec 2013

@mili78 mili tak super, ze vajkaci ako tak zabojovali, tak ti drzkam palce nech sa riadne ze zakusne, neboj dobre to teraz dopadne. hm?

tinkatinulka
autor
20. dec 2013

@mili78 Vies mne moj povedal po druhom pokuse že končíme zlatko nema to zmysel a pozri na nas 5 pokusov..nidel na mne tu zufalost aj nadej co do toho vkladam a aj sam uznal že len tak nam to do lona nepadne.Ano je to o peniazoch, hooodne a poviem ti tento rok bol pre nás hodne náročný. Ja som si povedala že kým budem vládať tak sa babatka nevzdám..a ty mas teraz fesiho u seba tak pekne pozitívne mysli.a mas dost utrosu? zevraj ho prestali dovazat..

mili78
20. dec 2013

@vafinka .... Vafi ale ked nie, tak si ma neželaj 😝

@tinkatinulka ....juj moja, tak aj vy uz toho mate za sebou dost....ledva som Utros zohnala, obehla som asi 3 lekarne...je vypadnuty, naštastie mam 5 krabičiek

vafinka
20. dec 2013

@mili78 juj to ten vajkac nech si ta nezela. co?

tinkatinulka
autor
20. dec 2013

@mili78 no ja som preventivne dnes dve krabicky od mojej gyndy zobrala mam doma zasoby ako vevericka sak co keby..

tinkatinulka
autor
20. dec 2013

@mili78 no ani sme necakali že tolko preskaceme..ale sak vafi nam stale žela dvojky tak sa posnažíme aj tento mesiac 🙂 asi zabera Valovič 🙂

vafinka
20. dec 2013

@tinkatinulka ved predsa ti zelam dvoch vajkacov 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
20. dec 2013

@vafinka sak ja to beriem ved vies ze u nas sa aj dve beru hned..aj dvaja chalani mozu byt ja už aj morcata porodim ked bude treba 🙂 inak nabližsia mrcha ma dojst na nase 9 výrocie 🙂 ale na symboly už neverím.

vafinka
20. dec 2013

@tinkatinulka ale chod, neboj budu, ja som na to nase skvrna cakala 4 roky, a akosi som sa aj dockala. a docka sa kazda jedna. morcata? tak si casom jedno zajednam 😀

tinkatinulka
autor
20. dec 2013

@vafinka juj moja ty porodis a do pol roka si tehula zas..tomu ver..si teraz plodna tak sa len o trenky otres a budes v tom ale ja ti to zelam.. 😀

vafinka
20. dec 2013

@tinkatinulka no moja daj pokoj, jasne, to si radsej krcok zaviazem so snurkou od topanky, ja si chcem male vychutnat, a nie furt rodit ako dajaka dobra kravka, ty si sa naposledy obtrela takze kamoska sa priprav ze co ta caka a neminie 😀

tinkatinulka
autor
20. dec 2013

@vafinka juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

vafinka
20. dec 2013

@tinkatinulka len sa tesssss 😀 neboj sa, ono to vsetko pride. ale ako vravim, vsetko chce svoj cas. hm? a potom ked budes tehu, budes ako blska. inak volala si dneska s oli?

mili78
20. dec 2013

@vafinka ... ne on, ty Vafi, lebo ty slubujes, ze to bude dobré :D

@tinkatinulka .... Tinus no bodaj by vam to vyslo bez pomoci CARu 🙂 potom by si Valovičovi aj nohy pobozkala, co? :D

vafinka
20. dec 2013

@mili78 vies, nemozem ti povedat, ze to bude nanic, hm? to by som sla aj proti sebe. kazdej drzim moc palce, nech sa jej splni sen, vies? a prave mozno preto, ze vajko malo nepar buniek, tak mozno on bude ten spravny bojovnik 😀

mili78
20. dec 2013

@vafinka ... jaj Vafi kiez by sa tvoje slova splnili 😕

vafinka
20. dec 2013

@mili78 musim len teraz verit, ze ano, ze o takych 12 dni nam sem napises, ze si mala na teste kolajnice ako hrom, musim ale ze ozaj verit. a drzat ti palce a ty nohy hore, 😀

tinkatinulka
autor
20. dec 2013

@mili78 no ver že rada by som k babatku prišla bez toho aby som do seba pchala to svinstvo, jazdila pol republiky a musela podstupovat dalsiu narkozu neho voriac o tom že men dost boli aj vklad..ale sex nebolí 🙂

tinkatinulka
autor
20. dec 2013

@vafinka nestihla som jej volat pisala som jej sms ze ju pozdravujete 🙂

mili78
20. dec 2013

baby ešte že vas mam 😀