Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka .... Tinus teraz je Vafi na rade 🙂 a potom ty 🙂
@mili78 no Vafi je už v pol ceste ved je už 20tt takže si na rade ty a potom ja.. 🙂
@tinkatinulka ... lenze to by sa musel stat veeeeeeeeeeeelky zazrak u mna :D
@mili78 pozri je nas tu viac co cakame na zazkar ale netreba stracat nadej lebo je tu par Zazrakov co sa aj stali -.)
@tinkatinulka
@mili78 bre ranko kocky, stane sa zazrak, mne sa snivalo v noci, ze som s tinus kocikovala. ach jaj. baby pripravte sa , buduci rok vsetky rodime ako ceresne 😀 , juj som rada, ze to oli zmakla tak super. ja mam taku radost. 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka micka v poslednej dobe sa sny zplna tak hadam ano.inak tie femi kvapky asi vazne zaberaju lebo mne ide vajecniky rozdrapit..skoda ze moje gynda nerobi by som hned sla na sono co sa tam deje..ale budem to pit iba do ovulky..
@vafinka no bodaj by rok 2014 bol pre na sten naj..my najskor až jesen 🙂 posnažíme sa cez sviatky.
caute korčule 😀 teda kočule 😀 .... tak napriek liekom tam je mierny hyperstimulak, trochu tekutiny v bruchu, ale vraj je to v normne, vaječníky jak jablká velke...no a ten zachod, ze to si uz musim sama poriesit, ze kapustovu štávu mam pit :D
@mili78 taaak pekne sudok kapusty prd teba a ide sa..tak super že sa ti to nerozbehlo..ale vies ze ak sa zakuse drobec tak sa to zhorsi..teda zvacsa to tak je..estre tak tri dni a bude sa pekne zabyvat u teba 🙂
@tinkatinulka no bodaj by sa to vam obom splnilo. to by bol krasny darcek do neveho roka. juj 😀
@vafinka no dnes doniesol drahy zlate prasa tak som si hned zazelala 🙂
@tinkatinulka .... Tinus to mi hovorili aj pri prvom ked som skoncila v nemocke, tak ma tam s tym utešovali a prd z toho bol ☹
@mili78 hlavu hore bobacik je tam kde ma byt 🙂
Kočice chcela by som Vám zapriat krasne prežitie sviatkov, hlavne lásky pochopenia a neurekom nádeje do budúcna, chut bojovať za vlastné ciele a zdravie. Prežite tieto dni v kruhu lásky a pohody, lebo rok 2014 bude náročný..budeme už len rátať pršteky na sonách naších detičiek 🙂
@tinkatinulka ....ale chute mam jak v 8 mesiaci...predchvilou som tlacila kyslu kapustu a teraz zajedam linecké 😀
@tinkatinulka .... Tinus dakujem krásne a taktiez želám nám všetkým dievcence moje krásne Vianoce....a do Nového roku maminkám veľa radosti s ich batôžkami, pupkatým lahké pôrody a nám čakateľkám nech sa to už koooooooooooooooooooooooooooooonečne podarí a nech si to šťastie nájde aj nás 😀
@tinkatinulka
@mili78 dobre ranko zienky, prajem vam krasne vianoce, vela vela vsetkeho a najviac si zelam, aby sa vam splnili vase snicky a v buducom roku budeme vsetky maminkami 😀 , verim tomu 😀 , cmuk 😀
@mili78
@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá krásne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sviatky Vám prejem sme domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Tinuš som šťastná včera nás nakoniec pustili kleslo to . A včera nám zomrela starká 😢 😢 😢 😢 😢 😢 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ......som ani nedúfala ráno keď prišla doktorka , že nás pustí no nakoniec výsledky boli dobré. Sme strašne radi , že budeme dnes v kruhu našich blízkych.
Zienky,krasne sviatky prajem,hlavne vela oddychu,takze len pozerat telku 🙂
@olivia31 ahoj mamina juj super ze ste domka a zdraví,tesim sa moooc.starká počkala kym mali príde na tento svet.uprimnu sústrasť. Uzite teraz pohodu a osláv aj meniny.cmuk
@vafinka
@tinkatinulka
@olivia31 ....babenky aj vám šťastné a veseléééé 🙂 cmuuuuk
@olusam tak len pekné oddychuj a papaj.
@olivia31 chceme fotooo ako vianocný darček pls.....juuuju inak kockyx aj u vas je tak krasne??????5 stupnov 24.12????toi je sila
@tinkatinulka
@olivia31
@olusam
@mili78 ahojte zenusky, a prajem krasne ranko, kde ze ste???

@mili78 noooo mislim že je teraz najstastnejsia ako kedy mohla byt..isla z nej taka laska neskutocna juuuj zelala som jej to moc.a kedže sa uz nase jedno "zufale" babatko narodilo mohlo by sa aj jedno zrodit co povies??hmmm..zebyyyy