icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

mili78
29. dec 2013

@olivia31 .... co uz, uz som spravila :( uz som si aj poplakala.... ☹

tinkatinulka
autor
29. dec 2013

kocky a kde je lenocka????

olivia31
29. dec 2013

@vafinka Ahoj kočka neboj aj ty porodíš a nebudeš vedieť ani ako . Ten môj pôrod som dostala za odmenu za to všetko. A ešte k tomu krásne a zdravé dieťatko. Nemysli na zlé neboj sa nieje to také zlé bolelo no nieje to nič čo by si nezvládla. 😉 😉

olivia31
29. dec 2013

@mili78 no to ti verím ..... no nechaj to na doktora zoberú krv a to je to rozhodujúce. Už si nerob počkaj si ver mi bude to dobré.

mili78
29. dec 2013

@olivia31 .... uz nebudem, aj tak s tym nic nenarobim, len sa trapim...dost bude toho trapenia po tom 😒

vafinka
30. dec 2013

@olivia31
@tinkatinulka
@mili78 ahojte korkulky moje, dnes je tu konecne pekne, ja som sa zrovna vratila z hematologie, fuj, dneska som sa tam dotyckovala a skoro odpadla. esteze bol aj moj so mnou, inak dneska neviem neviem, kde by som tam odkvacla. ach jaj, kedy mi to uz prejde ☹

tinkatinulka
autor
30. dec 2013

@vafinka micka asi až po porode 🙂 uživaj si tento pocit

vafinka
30. dec 2013

@tinkatinulka no ze diky brona, drz palce nech su dobre vysledky a zajtra nemusim na infuziu 😖 , ach jaj, no som teda zvedava, ci mi zvysene davky pomohli, a co dneska porabas?

tinkatinulka
autor
30. dec 2013

@vafinka misia svagrovci pokracuje..juuj sak vies ako mi je..sedim u seba v pracovni a kukam do monitoru..

vafinka
30. dec 2013

@tinkatinulka ja taak, no pekne, tak toto ti ale ze vobec nezavidim, vrrrr. este ta neboli hlava?

tinkatinulka
autor
30. dec 2013

@vafinka boli a riadne ale pijem kaveju 🙂

vafinka
30. dec 2013

@tinkatinulka joj ty kaveja, tak aspon dve a riadny ibalgink tomu, vrrr. a dokedy budu otravovat?

tinkatinulka
autor
30. dec 2013

@vafinka este asi 4 dni 😢

vafinka
30. dec 2013

@tinkatinulka nechces si rovno rezervovat miesto na psychyatrii s peknym vyhladom? lebo ja by som uz rezervovala. a za sebou by som mala dve porazky 😠 😠

tinkatinulka
autor
30. dec 2013

@vafinka no ja stel uvazujem ci by nebolo lepsie sa premiestnit blizsie k tebe a ist na brogadu na drevo..inak ovulka urcite už bola lebo už nasvedcuje tomu aj hlien..vcera sme sa snažili ale po funuse už..nevadiiiii, buduci mesiac sa posnažíme viacej, to budeme mať 9 rokov spolu oslavu v dvojici, teda dufam že v dvojici a nik nas nebude rusit.chceli by sme ist dade na vikend.nepoznas dake pekne miesto?

vafinka
30. dec 2013

@tinkatinulka no a chces aj spat na dotycnom mieste? no ja si myslim ze vylet do hor by bol fajn, ale bude problem asi zohnat ubytko, ja keby som mohla tak idem na rohace, alebo niekam na liptov, 😀

tinkatinulka
autor
30. dec 2013

@vafinka na rohacoch sme boli a bolo super, no pokukam ponuky na nete..lebo potrebuje to ako sol ist sami dvaja niekde prec..

vafinka
30. dec 2013

@tinkatinulka ja som tam bola kedysi a bola som ubytovana v takej malej dedinke, ale v zuberci to nebolo, samizda ze to bolo v oroavskom bielom potoku, pokukaj tam, ved tam je tolko krasnych miest. aj keby si len niekde pri krajnici odparkovala auto, a sla sa presjt. tam je uzasne, teda vlastne cele to okolie

tinkatinulka
autor
30. dec 2013

@vafinka no ved my sme boli tyzden a nevedeli sme sa nabazit..nasa chata je v zime este neobytna tajkže tam nemozme..len neviem ako na jar pojdes na tu opakacku co mi slubujes ze dojdeme aj s manzelikom hmm.

vafinka
30. dec 2013

@tinkatinulka moja, na furiku s pohonom 😀 neboj daco sa uz vymysli, ale my na jar isto prideme pozriet ku vam, ked tam budu zavody, teda by mali byt samizda ze v juni, 😀 ak sa nemylim, 😀

tinkatinulka
autor
30. dec 2013

@vafinka no micka to by som ti neodpustila keby ste nedosli ked budete u nas 🙂

vafinka
30. dec 2013

@tinkatinulka no ved to, to ti dam ved dopredu vediet, ale uz teraz sa tesim na ten rachot co tam bude, to sa musime pekne vsetci vystrojit v nasich oblubenych farbach a v znacke 😀

vafinka
30. dec 2013

@tinkatinulka moja, nachvilku sa vzdialim, idem si zakurit a urobit si tu troska poriadok, pak sa zas prihlasim a budes tu az sa vratim 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mili78
30. dec 2013

ahojte....som sa teraz vratila od obvodáka, este ma nechal doma, ze pokym nebudem mat vysledok z krvy...ach jaj, sa doma asi zblaznim 😖

tinkatinulka
autor
30. dec 2013

@mili78 len pekne oddychuj..zazraky sa deju..kockam v RF teme sa deju a riadne, takže žiadne tabulkove priznaky dokonca ani krasne HCG cislo nie je este stratene..hlavu hore.

mili78
30. dec 2013

@tinkatinulka .... Tinus uz mam take bolesti, ake mavam ked mam dostat menzes a dnes som 28 DC ☹

vafinka
30. dec 2013

@mili78 ahoj zlatko moje, nemaj strachu, dufajme aby marha nedorazila najblizsich 9 mesiacov

mili78
30. dec 2013

@vafinka .... Vafi poznam svoje telo, taketo bolesti som mala aj po prvom aj po druhom a potom dosiel menzes 😒

vafinka
30. dec 2013

@mili78 len si ho neprivolavaj, ja moje poznam tiez, stale som si myslela, ze mi dojdu kramy a tie neskutocne bolesti co som mala , ach jaj ked si na to spomeniem, este nemaluj certa na stenu

tinkatinulka
autor
30. dec 2013

kocky hlavu hore ziadne zefanie lebo vam poslem moju svokru a nebude nas na zle myslienky 😀