Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka iha, noo to by nebol zly napad, no skus, ze co to urobi,no ver ze mi pupik narastol, vyzeram smiesne, 😀
@tinkatinulka
@vafinka ....babenky a myslite, ze mam ist zajtra na krv ked uz krvacam a test negativny? ja si myslim, ze uz to hadam nema ani zmysel...prednison a frax som dnes uz aj vysadila, utros som este dala
@vafinka ty smiesko..jasne že si kocka ziadne stresy...posli foto.
@mili78 asi by som sla na krv..a a ko velmi krvacas? su aj zrazenieny?
@vafinka
@tinkatinulka .... Vafi nevolala, v centre maju dovolenku do 7-ho...na krv mam ist k svojmu gyndovi...Tinus zrazeniny nie su, je to len taka hneda krv akoby zachnuta, nie je cervena, ale to mi ten utroš umelo drzi
@tinkatinulka ok, odfotim sa a poslem sa teda na obrazku 😀
@mili78 tak chod k svojmu na krv..nikdy nevies..dnes si kolky den po ET?
@vafinka
@tinkatinulka ... Vafi ano moj gyndos robi...Tinus dnes som 13-ty den od ET
@mili78 tak hned tam bez krv beru do 12,00
@tinkatinulka ...zajtra rano pojdem, aj ked to nema zmysel
@mili78 praveze chod dneska...ak to bude negativ tak vysadis ak pozitiv tak nasadis zase lieky..
@mili78 mili a aky mas horm. profil? FSH mas vysoke??? lebo iba to znaci ovarialne zlyhanie..
@tinkatinulka .... Tinus sak utroš este davam....FSH momentalne neviem, ale naposledy co je asi pred rokom bolo vyse 13...takze dost vysoke
@mili78 skus ist teraz ked zacne mrcha na 2-3dc. na krv k svojej gynde na FSH.Lebo to je dost limitujúce ci rastie alebo stoji. Mne robili poslednej dobe casto FSH prave pre toto co sa deje..
@tinkatinulka ...Tinus a v tom brne ked potrebujes nejake odbery, alebo predoperacne, tak to si potom robis u svojho gyndosa? alebo to tam oni robia?
@mili78 ziadne predoperacne sa nerobi len pohovor a dotaznik, davaju slabucku narkozu..len je dobre ked si ten horm. profil das u svojej spravit..2-3dc a potom myslím 20-22dc druhý. a donesies vsetko co mas o ivf.
@tinkatinulka ....nerobi sa predoperacne??? a tu na SK som musela robit...tak to je super...som im napisala a Koudelka uz aj odpisal :D
@mili78 tak super, dohodni sa s nim co potrebues popredu a donesies tam, a manzela tam nepotrebujes..ved aj tak toto vsetko riesime my baby
@tinkatinulka .... napisal, ze 6.1. ma bude kontaktovat asistentka...som zvedava co mi povie, ci je este vobec nejaka sanca :(
@mili78 super, oni maju teraz dezinfekciu v salach tak preto asi..pozri pohoda ked ti povie že nic tak nic, ale ked je nadej tak to nevzdavaj, si stara ako moja segra a oni ani len neplanuju este duhe..tak 🙂
@tinkatinulka .... ja som ani nečakala, ze tak rychlo odpovedia...som myslela, ze este dovolenkuju
@mili78 oni su online aj doma takže bežne pišem aj v noci s dr. 🙂
@tinkatinulka ...no to musi mat jeho pani manzelka radost ked si takto po nociach vypisuje 😀
@mili78 hehej on kuka cele dni medzi nohy takže asi pohoda..

@vafinka v pohode ja som rano bezala cikat, som co by nie a zalahla do postele este ved treba aj oddychovat ale dnes musim aj pracuvat mam toho akosi vviac a chcem si kupit dake veci tak musim zarabat. 🙂inak kde mame foto bruska?
a valovica uzivam furt, tak uvidime ale divne pocity v prsoch a vajecnikoch amm stale..asi ma prepiecuje ako ma a ziadne vytoky.uvazovala som že by som aj drahehu na prostatu a mechur od neho skusila..co ty nato?